פורסם 2009 בינואר 216 שנים אז כאמור הלוח הוא גיגהבייט ga-ep35-ds3lמעבד E8400המחשב הוא לא שלי אלא של אדם שלא מבין יותר מדי לכן אני לא יכול להגיד אם התופעה הזו זה משהו חדש או שזה היה תמיד, אני קורא לזה תופעה מכיוון שזו לא בדיוק תקלה, אבל זה עדיין מטריד אותי.מה שקורה זה ככה, כשאני מבצע שינוי בביוס (כשאני עושה save changes) המחשב נכבה לכמה שניות, נדלק לבד, נכבה שוב, נדלק, ככה מספר פעמים ואז נדלק לבד ועובד בסדר והשינויים נשמרים.מאנשים עם ניסיון עם בלוח האמור, זאת תופעה נפוצה? אם כן, מתוך עניין - למה זה קורה?
פורסם 2009 בינואר 416 שנים לא יודע למה זה קורה... אבל יש לי לוח ומעבד זהים במחשב נוסף שיש לי, ויש את אותה ה "בעיה"תוציא את הדאגה הזאת מהראש שלך... זה ככה אמור להיות.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר תודה לך.זה מחשב שאני מתקן וממש לא מתחשק לי לעשות תיקון חוזר בגלל השטות הזו.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים איזה ספק יש לך על המחשב הזה?כי היה לי את אותו הדבר עם ספק של enermax ואחרי שהחלפתי ספק (הוא שבק חיים)זה כבר לא עושה את מה שאתה מתאר...
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר יש שם ספק ג'נרי וחשבתי בדיוק אותו דבר.החלפתי לספק 400 של HEC וכלום לא השתנה...
פורסם 2009 בינואר 516 שנים אני עם ספק OCZ 720W חדש... חוץ מהלוח שלי פגשתי עוד שניים כאלה במפרטים שהרכבתי לחברים, כולם היו עם ספקים רציניים של חברות נחשבות, התופעה קיימת...תנסה לעדכן ביוס אוליי... למרות שמה שאתה מתאר לא בעיה..
פורסם 2009 בינואר 516 שנים זה נורמלי לגמריי...ככה הוא שומר את ההגדרות..אתה מאשר הוא נכבה נדלק נכבה ונדלק בפעם האחרונה והכל פיקס ;D
פורסם 2009 בינואר 516 שנים לפי איך שזה נשמע מאנשים פה כנראה שזאת לא תקלה אלא הדרך שהביוס עובד שם,שונה,אבל עובד. הדרך הכי פשוטה לדעת שזאת באמת לא תקלה זה אם זה קורה רק כשאתה רוצה לשמור שינויים שביצעת בהגדרות של הביוס אז כנראה שזאת הדרך של הלוח לשמור... וצריך לכבד את זה חחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.