עבור לתוכן

מישהו עבר לORANGE???

Featured Replies

פורסם

אז זהו שאורנג' בישראל ואורנג' בחו"ל זה לא בדיוקקקק אותו הדבר....

בארץ זה יותר.... "פרטנר" עם זכיון על השם של אורנג'

זה כן בדיוקקקקק אותו דבר, כמו שבארץ פרטנר מפעילה עם הזיכיון של אורנג' ככה זה בכל מקום בעולם.

• תגובות 59
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כן בדיוקקקקק אותו דבר, כמו שבארץ פרטנר מפעילה עם הזיכיון של אורנג' ככה זה בכל מקום בעולם.

זה לא אותו הדבר, יש מקומות שמדובר בחברת Orange עצמה (לא זיכיון), ויש מקומות שמדובר בזיכיון כמו בארץ, התקציבים והמשאבים שיש לחברת Orange לא קשורים לאלו של חברת "פרטנר" הישראלית.

אם נתייחס לדברים שנאמרו, אז מבחינת חברות בישראל קבוצת בזק הרבה יותר חזקה מפרטנר.

פורסם

למישהו יצא להשתמש בטלפון VOIP שלהם?

פורסם

כן. שומעים טוב מאוד, אין ניתוקים ועניין השלוחות זה להיט (במיוחד אם צריכים לקבל פקס בזמן שמדברים בטלפון).

אני מחכה ל"הקפצת שיחה" - שאפשר יהיה למשוך שיחה מהסלולרי לקווי והפוך..

פורסם

חברה קטנה יחסית? אורנג'? אתה חי בסרט? אתה יודע איזה חברה עצומה זאת? לבזק יש סיניפים ביותר מ-150 מדינות? לנטוויזיון?

אם אני לא טועה, כל הספקיות בארץ קונות את הרוחב פס שלהן לחו"ל מבזק ככה שגם אם AT&T הייתה ספקית בארץ זה לא ממש משנה

ואם אני שוב לא טועה אז נראה לי ש70% מהרוחב פס לחו"ל שייך לבזק והשאר מתחלק בין כל הספקיות

פורסם

הגיוני - לא יודע אם נכון, אבל הגיוני.

ואם זה ככה זה אומר שבכל מקרה עד שתקום פה באמת חברה ענקית עם תשתיות עצמאיות - אם בכלל דבר כזה יקרה, אין שום תחליף לבב"ל

פורסם

0% מחיבור האינטרנט לחו"ל שייך לבזק, כנ"ל בזק בינלאומי, כנ"ל שאר הספקות בארץ.

מי שמחבר אותם ואותנו היא חברת MED-1, ממנה קונות החברות את הפס.

היחידות שקונות תשתית מבזק בינ"ל הן הספקיות הקטנות כדוגמאת 018, הספקית של אילת וכו'.

מה שכן, בזק בינ"ל קנתה הכי הרבה רוחב פס לחו"ל... אבל אני לא יודע להגיד אם היחס בין כמות הפס למספר משתמשים הוא הכי טוב אצלהם.

פורסם

מי זה אותנו?

פורסם

אני דווקא זוכר שיש מספר חברות תשתית בין לאומיות ..לא זוכר כרגע שמות אבל אני זוכר שהיו איזה 3

פורסם

וואלה ענר, חידשת לי. אז אתה באמת חושב שאורנג' יכולה להמשיך הרבה זמן בהנחה ויעברו אליה כמויות משתמשים בלי להגביל?

פורסם

אם אתם חושבים שחברה קטנה יחסית כמו אורנג' תמשיך (בהנחה שהיא באמת לא מגבילה עכשיו) בלי ההגבלות עם הורדות/ביטורנט וכו' אתם ממש חיים בסרט.

נגיד והיא מתכננת לעשות כך - ברגע שיעברו אליה כמה משתמשים כבדים ולא תהיה להם ברירה אלא להגביל כי אחרת הם יחנקו את כל הפס שלהם (שאני בטוח שקטן משמעותית משל בב"ל)

אני לא יודע מה ההגדרה שלך לחברה קטנה,

אורנג' היא בטח לא חברה קטנה.

הרווח הנקי שלה הוא (גבוה בהרבה) מכל ספקיות האינטרנט בארץ ביחד, למעלה ממיליארד ש"ח רווח נקי בשנה.

למעשה היא חברה כ"כ גדולה שהיא כמעט קנתה את הוט :-X

יש לה כיסים כ"כ עמוקים שאין לה בעיה לקנות רוחב פס במידת הצורך.

אז זהו שאורנג' בישראל ואורנג' בחו"ל זה לא בדיוקקקק אותו הדבר....

בארץ זה יותר.... "פרטנר" עם זכיון על השם של אורנג'

כמו בכל מדינה,

החברה "המקומית" היא חברה בת של האצ'יסון

פורסם

מי זה אותנו?

אתה גר בחו"ל?

וואלה ענר, חידשת לי. אז אתה באמת חושב שאורנג' יכולה להמשיך הרבה זמן בהנחה ויעברו אליה כמויות משתמשים בלי להגביל?

אני חושב, שבלי קשר לגודל החברה, שיש שלב מסויים בו לא משתלם לאף חברה להגדיל את רוחב הפס, אפילו שיש דרישה מצד הלקוחות.

אני חושב שיש שלב של כמות לקוחות מסויימת, שנפח התעבורה שלהם הוא מאות ג'יגות לחודש ומשלמים על כך 100 שקל במקסימום, שהרווח מהלקוחות ה"קלים" מתקזז והרווחים נפגעים.

אני חושב שבאופן כללי ריבוי הספקיות "יפרוס" את המשתמשים הכבדים על פני החברות, בתקווה שזה יביא למצב מאוזן בו יש להן תמריץ לא לבצע האטות ע"מ לא להבריח לקוחות.

פורסם

תפסיקו לדבר על דברים שאתם לא יודעים.

רווחיות של חברה רואים בדוחות הכספיים שלה בסוף השנה.

בנתיים סמייל 012 ושות. הוא הספק אינטרנט הרווחי ביותר (בשנת 2008) ובמקרה גם העושק ציבור הגדול ביותר, עליו רוב התלונות.

אורנג' היא חברה שיש לה גב רציני אבל לא תוכל להחזיק מעמד מול בזק-בינלאומי , מול הכנסות של 12 מיליארד ש"ח לקבוצת בזק (לאורנג' הכנסות של 6

מיליארד) ואחוז רווחיות דומה הופך את בזק ואת חברת הבת שלה בל"ל למכתיבת הדרך בתחום האינטרנט בישראל.

אני מנוי אורנג' ומקווה שימצאו פתרון לחבר את ישראל לשדרה העולמית באופן נורמאלי ולא דרך הכבל התת מימי היקר והמטומטם הזה.

לא רק שזה יוזיל רוחב פס לספקיות , נקבל גם מהירות גבוהה יותר ותמורה טובה בהרבה למחיר שנשלם(לדעתי המחיר יעלה למרות הכל).

בקיצור במדינה הזאת הכל קומבינה מסריחה אחת בזק שולטת בביצים של כולם.

פורסם

0% מחיבור האינטרנט לחו"ל שייך לבזק, כנ"ל בזק בינלאומי, כנ"ל שאר הספקות בארץ.

מי שמחבר אותם ואותנו היא חברת MED-1, ממנה קונות החברות את הפס.

היחידות שקונות תשתית מבזק בינ"ל הן הספקיות הקטנות כדוגמאת 018, הספקית של אילת וכו'.

מה שכן, בזק בינ"ל קנתה הכי הרבה רוחב פס לחו"ל... אבל אני לא יודע להגיד אם היחס בין כמות הפס למספר משתמשים הוא הכי טוב אצלהם.

אקספון פועלים על תשתית של בזק? אתה בטוח? חשבתי לעבור ל XFONE אבל אם זה ככה כניראה שיהיו להם את אותם בעיות :-\

פורסם

בזק בינ"ל, לא בזק.

לפי דיונים שהיו פה בפורום ראו שהמתחברים דרך 018 קיבלו כתובת IP מהפול של 014.

זה לא אומר שהם נתונים להגבלות תעבורה של בזב"ל, ותלוי בהסכמים בין החברות, גם לא להיות מושפעים מעומסים שם.

מה שזה אומר זה שבתקלות מסויימות ב014 יסבלו גם לקוחות 018.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים