פורסם 2009 בינואר 816 שנים עברתי היום לאינטרנט של אורנג' (תשתית הוט, לפני כן הספקשלי היה בזב"ל). (ללא התחייבות, ללא טלפוניה וללא הנתב שלהם)ונראה כאילו הם חוסמים את כל מה שעולה, עכשיו אני אומר אתזה בערבון מאוד מאוד מוגבל יכול להיות שיש לי בעיהבהגדרות אצלי, ואני עדיין בוחן את זה תחת זכוכית מגדלת.אין לי שום בעיה להוריד, אבל להעלות דברים, כדוגמא שליחת הודעהב-פורומים אינני יכול כלל, אינני יכול לשלוח קבצים ב-FTP, sftp, איננייכול להעלות תמונות לשרתי אירוח תמונות ועוד. שוב פעם, אני חוזרואומר להוריד דברים אין לי בעיה, לכן יש באפשרויות לשלוח מידע מסוייםכמו חבילות ACK, FIN, RST ועוד.אני מוכרח לציין שעם המנוי שיש לי עדיין (ל-48 שעות הקרובות) אצלבזב"ל אינני נתקל בבעיה המוזכרת לעיל. אם מישהו באורנג' והוא נתקלבבעיה הזאת אנא תגיבו בהקדם.
פורסם 2009 בינואר 816 שנים אי אפשר! רק שתבין, אפילו בשביל לשלוח את ההודעה הזאת אני צריך לעבור לבזב"ל... אני מבקש ממשתמשי אורנג' להגיב. בערב אני אדבר עם חבר שישתמש במנוי שלי ויראה אם הוא נתקל באותה בעיה במחשב אחר, לפי אורנג' הם לא נתקלו בבעיה הזאת. תראה מה קורה כאשר אני מנסה לבצע בדיקת מהירות באתר speedtest.net וזה נתקע ככה ולא זז... איזה תיסכול. אני אאלץ לחכות לערב בשביל להביא עוד מידע... אם יש פה משתמשי אורנג', אנא חלקו את החוויות שלכם.
פורסם 2009 בינואר 816 שנים כמובן, זה הדבר הראשון שעשיתי... הם אמרו לי ליצור חייגן ישר מהמחשבולא להשתמש בנתב (לינקסיס עם קשוחה Tomato שעובד ללא כל בעיהעם בזב"ל). הבעיה שאני עובד עם לינוקס וזה סיפור רע להגדיר חייגן, וממשאין לי כוח לזה.אני מחכה לחבר שיחזור הביתה שיתגדיר חייגן בחלונות שלו ויבדוק אתזה בשבילי. עם התוצאות אני אחזור לכאן ואתקשר אליהם מחר, מקסימוםנתנתק, מקווה שלא יעשו לי סיפור, כי אין לי כוח לכאבי ראש האלה כלל.מצטער על כל הרעש, הבעיה היא ספציפית אצלי, אך זהעדיין תמוהה, כנראה שאני אאלץ לדבר עם התמיכה הטכנאית של הכבלים.
פורסם 2009 בינואר 816 שנים שלום לכולם ואני מתנצל שלקח לי כמה ימים לארגן את התוצאות. לי בכל מקרה, אין בעיות עם upload כמו לידידנו iTK98. ב-Speedtest אני מקבל מהירות של כ-430Kbps בבדיקות לשרתים באנגליה, גרמניה וארה"ב (חבילת 4Mbps / 400Kbps של ADSL) מבחינת Download ב-Speedtest אני אכן מקבל כ-4300Kbps פחות או יותר אל אותם שרתים ומהירות ההורדה שלי בביטורנט היא בזמן כתיבת שורות אלו כ-480KB/S אבל היא עולה ויורדת מדי פעם.שמתי לב ששיחה בטלפון כמעט ולא מורדיה את מהירות ההורדה (אבל די הורגת את מהירות ה-Upload שלי בביטורנט) אני משתמש ב-bitspirit.די נחמד הנתב שלהם, אהבתי את חיבור ה-USB שאליו חיברתי דיסק חיצוני של WD ויצרתי בשניה כונן רשת. מישהו מכיר תוכנה טובה שאני יכול להריץ מכל אחד משלושת המחשבים שתיצור גיבוי אל כתובת ברשת של הכונן?אני מקווה שבמהלך סוף השבוע אני אוכל להעלות צילומים וצילומי מסך של הנתב והממשק.
פורסם 2009 בינואר 816 שנים כמובן, זה הדבר הראשון שעשיתי... הם אמרו לי ליצור חייגן ישר מהמחשבולא להשתמש בנתב (לינקסיס עם קשוחה Tomato שעובד ללא כל בעיהעם בזב"ל). הבעיה שאני עובד עם לינוקס וזה סיפור רע להגדיר חייגן, וממשאין לי כוח לזה.הלו אל תדאיג אותי.. אני בכבלים עם אותו נתב ואותו firmware בדיוק..שלום לכולם ואני מתנצל שלקח לי כמה ימים לארגן את התוצאות. לי בכל מקרה, אין בעיות עם upload כמו לידידנו iTK98. ב-Speedtest אני מקבל מהירות של כ-430Kbps בבדיקות לשרתים באנגליה, גרמניה וארה"ב (חבילת 4Mbps / 400Kbps של ADSL) נשמע לא רע. אני מניח שזו גם פונקציה של מספר הלקוחות היחסית מצומצם שיש להם כרגע.כאמור הנתב שלהם לא רלוונטי אלי (אני עם הלינקסיס) אבל כמה משלמים עליו? זה תשלום חודשי?
פורסם 2009 בינואר 816 שנים מחבר Chewbacca תודה על הבדיקה אז כאילו אתה לא רואה בעיות בביטורנט ?? ואיך הנתב שלהם מול האלחוטי של בזק יש יתרונות??
פורסם 2009 בינואר 916 שנים היי,אני לא מצאתי בעיות בנתיים אם שום חלק מהשירות שלהם, גם תיבת הדואר שלהם בסדר גמור (מה כבר יכול להיות רע ב-gmail ללא פרוסומות) לגבי הנתב, אני לא מכיר כל כך את הנתב האלחוטי של בזק אבל מול נתבים אלחוטיים אחרים שהיו לי הוא לוקח בהליכה. אני אפרט יותר מחר כשאני אעלה גם תמונות שלו וגם צילומי מסכים.למי שרוצה לקבל מאורנג' גם קו טלפון חייב לטענתם את הנתב, ובגלל זה, כל עוד אתה לקוח שלהם הוא לא עולה לך, הם עושים חיוב וזיכוי ל36 חודשים (חיוב של 19.90 ש"ח וזיכוי באותו סכום כל עוד אתה לקוח שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.