עבור לתוכן

פתרונות קירור ל-4870

Featured Replies

פורסם

קניתי לאחרונה את המערכת הבאה:

10606454kg8.th.jpg

שנראית בסופו של דבר ככה:

bipyr7.th.jpg

עריכה מסיבית:

רציתי לדעת...

• איזה פתרון קירור אתם מציעים לכרטיס מסך, שיהיה שקט, יעיל, איכותי (תמורה טובה לכסף)
  • כמו כן אשמח לקישורים או לעצות על אוברקלוקינג לכרטיס מסך, אין לי שום מושג איך מבצעים אוברקלוק.

פורסם

למה אתה רוצה לעשות CF? אין לך מספיק ביצועים עכשיו?

ואם תעשה CF אז אתה באמת תהפוך את החלק שלהכרטיסים בלוח לתנור לוהט אבל הכרטיסים לא יתחממו יותר מדי.

פורסם

מה גודל הצג שלך? CF יהיה אפקטיבי פה רק ל24" ומעלה, למעט בCRYSIS על הכי הכי גבוה.

וזה באמת יוסיף לך הרבה חום למארז. המעבד שלך בOC?

פורסם

לא משתלם לעשות CF אף פעם ...

אם ישך מסך 24 אינץ HD4870 1GB ...

פורסם

לא משתלם לעשות CF אף פעם ...

אם ישך מסך 24 אינץ HD4870 1GB ...

יש אנשים שרוצים ביוצעים מקסימליים וכרטיס אחד לא עושה את העבודה עבורם, בגלל זה CF/SLI זאת התשובה בשבילהם.

לך זה נראה לא משתלם ולא כדאי אבל יש אנשים שמוכנים להוציא עוד 1500 ש"ח בשביל לקבל עוד ביצועים.

יש גם אנשים שהיו מוכנים לקנות את הגיטרה של אלויס פרסלי במאות מליוני דולרים, לך תבין :silly:

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך 22" וכן אפשר להרגיש עומס ממשי על הכרטיס גם ב-Crysis וכמובן ב-GTA IV.

אני לא רוצה לקנות כרטיס חדש, אני רוצה לשדרג את המערכת עם קרוספייר, אז אל תציעו לי להוריד את הכרטיס הנוכחי.

פורסם

לי גם יש 22 אינץ וזה עוד מסך רחב ... ואין לי מי יודע מאמץ ...

פורסם

לי גם יש 22 אינץ וזה עוד מסך רחב ... ואין לי מי יודע מאמץ ...

אין קשר, זה מה שהוא מרגיש, זכותו.

פותח הדיון, מה אתה שואל בעצם? מה אפשר להוסיף?

פורסם
  • מחבר

אין קשר, זה מה שהוא מרגיש, זכותו.

פותח הדיון, מה אתה שואל בעצם? מה אפשר להוסיף?

איזה כרטיס אני יכול לצרף (לא להחליף) בשביל ליצור קרוספייר טוב, אני לא כל כך מבין בקרוספייר, בין איזה דגמים אפשר לשלב (חייבים להיות זהים או אפשר שלא?), וכמו כן איזה פתרון קירור יש למערכת החדשה הזאת, שיקרר את שני הכרטיסים.

פורסם

לפי סקירה שראיתי אני מבין שאפשר לצרף כרטיסים שונים מאותה חברה כמו 4850 ו-4870 אבל לא ראיתי אף בן אדם שעשה כזה CF.

אם אתה מתכוון לעשות CF של שני 4870 תצטרך לקנות גם ספק חדש וחזק מספיק (חכה להמלצות מאנשים אחרים).

מהבחינה של חום אין לך ממה לדאוג. יצא לי לראות מערך CF של שני 4870, אחד עם קירור מקורי ואחד בגרסת TOXIC. כשנגעתי ב-Heatpipes של הטוקסיק הם היו רותחים אבל הכרטיסים לא הגיעו לטמפרטורה קיצונית.

פורסם
  • מחבר

לפי סקירה שראיתי אני מבין שאפשר לצרף כרטיסים שונים מאותה חברה כמו 4850 ו-4870 אבל לא ראיתי אף בן אדם שעשה כזה CF.

אם אתה מתכוון לעשות CF של שני 4870 תצטרך לקנות גם ספק חדש וחזק מספיק (חכה להמלצות מאנשים אחרים).

מהבחינה של חום אין לך ממה לדאוג. יצא לי לראות מערך CF של שני 4870, אחד עם קירור מקורי ואחד בגרסת TOXIC. כשנגעתי ב-Heatpipes של הטוקסיק הם היו רותחים אבל הכרטיסים לא הגיעו לטמפרטורה קיצונית.

עכשיו כשאתה מזכיר את זה, באמת לא חשבתי על העניין של הספק, זה מעלה את המחיר של כל העסק בעוד דרגה, לא? אין שום אפשרות לשדרוג כזה בלי ספק חדש, נכון?

פורסם

בישביל CF ל4870 אתה חייב לפחות 700W

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, שונתה שאלת הדיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים