עבור לתוכן

רכשתי מחשב עם מעבד i7 החדש של אינטל ואני חושבת שהטמפ' גבוהה יחסית ויש עוד בעיות

Featured Replies

פורסם

אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[

1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה:

ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים.

הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE"

לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.)

errors שניתקלתי בהם:

א.

"microsoft visual c++ runtime library

!runtime error

Program: c:/program Files (x

R6025

-pure virtual call

לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק..

ב.כשעבדתי עם אפטר אפקט cs4 64 bit

After Effects error: crash occurred while invoking rendering plug-in "Ae_OpenGL".

לפי מה שנאמר בחנות המחשבים שבה קניתי את המחשב, לא היה שום ניסיון לאופטימיזציה של הזיכרון וכו'.. ואני גם לא חושבת שיש צורך כי המערכת שלי אמורה לתפקד כמו שצריך (תראו ת'מפרט שצירפתי). לא התקנתי שום פלגין לאפטר אפקט. דרך אגב, התוכנה יודעת לנצל רק 4 ג'יגה של זיכרון. בכל מקרה, אני ממש לא מבינה את ה-error הזה. זה היום השני שלי עם המחשב הזה ובמקום לרוץ הוא עושה לי צרות. קיבלתי את ההודעה הזאת כשבסך הכל לחצתי על ספייס באר כדי לרנדר קטע של שלושים שניות! ברזולוציה מינימאלית!! וללא אפקטים!!!

ג.כשעבדתי עם פוטושופ cs4 64 bit קיבלתי את ההודעה הזאת לאחר שחיברתי את הסורק ואת הדרייבר הכי עדכני שלו שאמור לתמוך ב-win xp 64.ניסיתי לבדוק אותו עם עוד תוכנות אבל שום תוכנה לא זיהתה אותו. אני מקווה שאני אצליח לפתור את זה. זאת בעיה מוזרה. יכול להיות שבפועל win 64 פשוט לא תומך בסורק? הוא אמנם לא מדגם חדש במיוחד אבל זה נראה לי די מוזר..

Photoshop.exe- Application Error

The instruction at "Ox7e2454b2" referenced memory at "0xooooo 10" The memory could not be "read.

Click on OK to terminate the program

להלן המפרט:

MotherBoard Asus P6T Deluxe . Intel Intel X58/ICH10R Chipset. 6 x DIMM, Max. 12 GB, DDR3 1333/1066 (1600 O.C.). Triple channel memory architecture (up to 6400 MT/s) . Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP). 3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x1 or x16/x8/x8 mode), SLI and CrosFireX on Demand. True16+2 phase Power Design. 1 x PCI-e x4 and two PCI.

CPU Intel (Quad) Core i7-920 2.66GHz 8MB Cache shared across all four cores (Nehalem).Intel Hyper-Threading (eight-threads on four cores). Intel Turbo Mode ( Additional processing boost during peak dfmand).Integrated three channels Memory Controller. Memory performance up to 32GB/s.

Memory 6GB (3 x 2GB) DDR3 1333 Latency 9/9/9. SPD (Serial Presence Detect). (Kingston)

Memory 6GB (3 x 2GB) DDR3 1333 Latency 9/9/9. SPD (Serial Presence Detect). (Kingston)

CASE MIDI Tower Chenbro (very quiet) .Internal bay: up to 4 x 5.25inch. External bay: 2 x 3.5inch, 4 x5.25inch. Sheet Metal Thickness .8mm. 12 cm (24dBA) Fans with temperature flow control speed.

Power Supply Silent 700 Watt (24Pin) ATX12V v2.3, EPS 2.91 compliant. 12cm fan cooling. 19dBA at 80% Load. Support SLI, Quad Core CPU and all Multi-Core GPU. 3.3V - 24A, +5V - 24A, +12V1 - 20A, +12V2 - 20A, +12V3 - 20A,+12V4 - 20A, (Combined 12V - 612W),-12V - 0.8A, +5VSB - 3A.

Video Card Leadtek nVidia Quadro PCI-E FX4600 - 768MB GDDR3-384 bit-bandwidth 67 gb/s-DVI-DL+DVI-DL+Stereo ,Dual Link DVI ,Dual 400 MHz Ramdacs-SLI ..

:'(

Operating System Microsoft® Win XP Professional 64 BIT

:hat:

פורסם
  • מחבר

מישהו?

אופס.ראיתי רק עכשיו שהגיבו על ההודעה בפורום תוכנה

פורסם

קנית את המחשב שלשום ולא הרכבת אותו לבד אז מי הרכיב לך ?

לפי דעתי לכי זה בעית חומרה תלכי לחנות ותשתמשי באחריות כי זה מחשב שעוד לא בן שבוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים