עבור לתוכן

האם המעבד : AMD Athlon64 Dual Core 4800 (4400) socket 939 כל כך נדיר?

Featured Replies

פורסם

האם המעבד הזה, או הדומים לו, כל כך נדירים?

אם יש למישהו מעבד כזה, אשמח אם יגיב ויספר איך הוא מתפקד? ולמה הוא שווה? והאם, למי שיש לוח עם תושבת 939, ואינו מוכן לשדרג אותו,שווה לנסות לשדרג את המעבד למעבד דומה?

פורסם

יש לך מעבד יותר טוב מזה, למה אתה רוצה לרדת ?

זה מעבד בסדר גמור לרוב השימושים של משתמש ממוצע.. אבל אם כבר משדרגים מעבד ללוח AM2, אז זה או למשהו מסדרת 6000 או 7000 או פנום 9550 אחרת לא תרגיש כלום חוץ מחור קטן בכיס.

פורסם

בעיקרון כן, המעבדים בסוקט 939 נדירים היום אפשר למצוא רק יד שניה.

כמו שאמרו מעלי - למה אתה רוצה מעבד כזה?

פורסם

זה נדיר כי זה לא נמכר יותר ואי אפשר לקנות חדש מהחנות

כמו שהבחור אמר בתגובה הראשונה הוא מספיק למשתמש ממוצע

אני ה4200 שלי קניתי ב120 שקל יד 2 והוא מספיק למשחקים ללא פילטרים ורזולוציות מטורפות.

וחוץ מזה לפי המפרט שלך בפרופיל יש לך לוח AM2 אז גם ככה זה לא ייכנס לך בלוח.

אבל אם אתה רוצה עוד חודש חודש וחצי צור איתי קשר אני ימכור לך את ה4200 ב80 שקל כי אני עובר לPHENOM.

פורסם
  • מחבר

טוב, תשמע,

יש לי שלושה מחשבים בבית (ואני מניח שאגיע גם לארבעה - כנראה שבטווח של שנה ארכוש מחשב חדש):

אחד עם תושבת 939, עבורו אני רוצה מעבד טוב יותר - מ"המשפחה" שבכותרת הנושא הזה,

ומחשב שלישי עדיין עם תושבת A, (שהייתי שמח להשיג עבורו מעבד Athlon XP 3000+ עם FSB 333)

כפי ששמת לב, גם במפרט המצורף לפרופיל המשתמש שלי, הלוח עם תושבת 939;

אני בעיקרון במסגרת התחביבים שלי, לא ממהר "לזרוק" מחשבים/רכיבי חומרה, וממשיך לנצל אותם, ולעיתים, כתחביב מחפש להם שידרוגים (מעין אספן שכזה).

וכן, ארצה לקנות אותו; איזו ליבה יש למעבד שלך (שאני מבין שהוא דו ליבתי ולתושבת 939 כמובן.....)? גירסת ה- Manchester?

טוב, אשאיר לך בפרטי את הסלולארי שלי, ואשמח לרכוש אותו ממך; דרך אגב, ביצעת אוברקלוקינג למעבד?

ודרך אגב, אשמח אם למישהו יש להציע את גירסת ה- Athlon64 Dual Core 4600/4800 (לתושבת 939 כמובן) , אקנה גם את שניהם, אם מישהו יציע.[br]פורסם בתאריך: 2.01.2009 בשעה 00:45:09

יש לך מעבד יותר טוב מזה, למה אתה רוצה לרדת ?

זה מעבד בסדר גמור לרוב השימושים של משתמש ממוצע.. אבל אם כבר משדרגים מעבד ללוח AM2, אז זה או למשהו מסדרת 6000 או 7000 או פנום 9550 אחרת לא תרגיש כלום חוץ מחור קטן בכיס.

תגיד, דרך אגב, אפשרי שידרוג מעבד מסדרת הפנום ללוח AM2?

האם כל מעבדי ה-פנום, או רק אלה שציינת?

האם ישנן מגבלות למעבדים מסויימים, או לוחות מסויימים?..

אשמח לקבל פרטים נוספים.

פורסם

כן, אתה יכול לשים פנום כמעט על כל לוח AM2 רגיל גם בלי תמיכה בAM2+, הבעייה היא שהSYSTEM BUS ירד אבל זה לא משמעותי.

בגדול זה לכל הפנומים, כולם אותו דבר, אבל אם הלוח הוא AM2 בלבד ולא AM2+ תצטרך לוודא שהביוס שלך תומך בפנום שאתה רוצה לקנות, באתר היצרן יש את הפרטים האלה.

הצעתי את ה9550 כי הוא היחידי שאיך שהוא נותן פייט לאינטל מבחינת מחיר\ביצועים.. את שאר הפנומים קצת פחות שווה לקנות, במיוחד אם מתוכנן שדרוג לוח.

אם אתה רוצה לחשוב שנה-שנתיים קדימה, תקנה לוח עם ערכת שבבים 790 שכבר תומך במעבדי PHENOM II שיצאו החודש ותשים עליו X2 או PHENOM עד שהפנום 2 יקבלו מחיר טוב ...לפי מה שאני רואה הם יתחילו בסביבות ה250 דולר בארה"ב.

הלוחות יחסית לא יקרים בחו"ל אם אתה מתכנן להזמין, ככה שלהשקיע בלוח 790 זה עסקה טובה.

פורסם

אתה יכול לקנות חדש ב ebay באיזה 70-80 דולר, זה מה שאני עשיתי (אמנם קניתי את ה 4200, אבל על אותו עקרון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים