פורסם 2009 בינואר 116 שנים חברה קניתי מחשב לטעמי חזק מאוד קצת נתונים:C2D 8400 3GHZ 1333MHZ 6MB 4GB RAM 1066DDR2לוח PQ5 של ASUSכרטיס GTX280OC של ASUS הכל ברוך ה' עובד 10 .אני עובד עם VISTA 64BIT SP1 הכל ממש מהר אבל התאכזבתי שהפעלתי את GTA החדש צפיתי להרבה יותר מהירות וזרימה...למישהו עצות? לעבור לXP SP3?משהו ?
פורסם 2009 בינואר 116 שנים עצה ראשונה- זה מתאים יותר לדיון "GTAIV בעיות טכניות". עצה שנייה- שים את GTAIV בצד עד שיצא פאטץ' נורמאלי כי המשחק הזה זה פורט לא מושקע מהקונסולה- משמעו שהוא כבד כמו אחוריו של פיל בוגר. לכן אל תתבאס המשחב שלך חזק ביותר קנה משחקים אחרים ותהנה.אם כבר קניתה את GTAIV אז אין לך ברירה אלא לחכות לפאטץ'/דרייבר נורמאלי. קיצר זה חבל אבל זה ככה, בביצוע הטכני GTAIV מתעלה על קריסיס (אם לא ידעתה המפתחים תכננו אותו לדור כרטיסי המסך הבא...)
פורסם 2009 בינואר 116 שנים הכל עובד 10 ורק GTA עובד חרא, מסקנה- המשחק דפוק ואם היית בודק ועושה כאן חיפוש קל היית מוצא שלכולם המשחק הזה עובד חרא ולא משנה כמה המחשב חזק.
פורסם 2009 בינואר 116 שנים הבעייה היא במשחק ולא במחשב אבל אני ישאל בכל זאת הדרייברים מעודכנים? כי חבר משחק GTAIV עם 4870, והמשחק רץ בסדר עד טוב
פורסם 2009 בינואר 216 שנים אני עם המפרט שלי משחק על מדיום ויש לי FPS DROPS פעם ב... אם אני מעלה טיפונת את ההגדרות ישר הFPS צונח.טוב ניראה לי שהדיון מיצא את עצמו.מסקנה-GTAIV משחקים על קונסולות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.