פורסם 2009 בינואר 116 שנים קניתי מחשב:E8400 BoxGigabyte EP43 DS3L4GB Ram ExcelremCoolerMaster Centrium 590Hiper 425Wוהיה לי בביתדיסק קשיח 250GB ראם עם חיבור IDE שמותקנת בו מערכת הפעלה והכלוכרטיס מסך HD3850 256MB של Gigabyteעכשיו הרכבתי את הכל דווקא הלך לא רעעכשיו אני חיברתי את כל החיבורים הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלקאיך אני יכול לפתור את זה? אולי לא הרכבתי משהו טוב? אולי זה בגלל שהדיסק קשיח כבר עם מערכת הפעלה וקבצים ?
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר מה זאת אומרת החיבורים של המתח?אני לא ממש מבין בזה זה פעם ראשונה שאני הרכבתי איפה הם החיבורים?
פורסם 2009 בינואר 116 שנים 1 בדוק שהרכבת את הזיכרונות כמו שצריך2 בדוק את הקירור של המעבד אם הרכבת טוב4 הרכבת כבל 4 פין של הספק? מניסיון הרבה שוכחים3 אתה שומע צפצופים?
פורסם 2009 בינואר 116 שנים חחחחחח וואי אחי זאת כזאת מכה לקנות מחשב חדש להרכיב ולהתאמץ ולהידפק ולעמוד מול מסך שחורתראה בד"כ כלל אם כל החלקים חדשים ופועלים לא אמורה להיות בעיה,נראה לי שהלוח שלך תומך במעבדאבל בד"כ כלל שמחברים מחשב פעם ראשונה צריכים להיות הכי זהירים בעולם בהרכבת המעבד,אחרת הפינם מתעקמים וזה חתיכת סרט ליישר אותם,אם זאת לא הבייה,ליאור צודק,תבדוק שכל הכאבלים החשמליים שאמורים להיות מחוברים מחובריםהמתח אל הספקים,והחשמל של הזיכרונות אל השקע המיוחד שלו בצורת ריבוע שבד"כ מתחבא מאחורי המעבד,אם כל זה לא עובד,תוציא את הבטרייה של הביוס,תנתק מהחשמל,תחכה 10 דקות ותתחיל מחדש,אם יש'לך ג'אמפר של איפוס,הפלא ופלא,ג'אמפר אותו
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר טוב הצלחתי להפעיל אבל נראה לי הדיסק קשיח לא עובד ליאני חיברתי את הדיסק הקשיח הזה 250GB IDEושאני מעלה את המחשב ושם את הדיסק התקנה של windows זה לא מוצא לי אותומה לדעתכם הדיסק הקשיח הלך?????יש בו מערכת הפעלה מותקנת בדיסק הקשיח אז איך זה שהוא לא מזהה? איך אני יכול לסדר את זה?.
פורסם 2009 בינואר 116 שנים זה הרדיסק SATA כנראה שאת צריך להטמיע את הדרייבר בהתקנה כדי שיזהה את ההרדיסק איך אתה עושה את זה 3 דרכים 1 נכנס לביוס מבטל את הההגדרה ACHI 2 מוריד את הדרייבר מאתר היצרן מעתיק אותו על דיסקט פלופי 3 משתמש בתוכנה בשם Nlite יש עליה מידע בסטיקי בהצלחה אליאור
פורסם 2009 בינואר 216 שנים אחרי שאתה מריץ את הקבצים שלהוינדוס מופיע לך שההרדיסק לא מזוההאיפה בדיוק אתה נתקע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.