עבור לתוכן

צריך המלצה לאוזניות - תקציב 250 ¤

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך בבקשה המלצה לאוזניות למחשב, תקציב של 200-250 ¤ (גמיש קצת), אני שומע הרבה (מאוד) מוזיקה וצופה בסרטים ובסדרות.

יש לי כרגע אוזניות אולפניות די ישנות של Sony דגם DR-S3 שעושות עבודתן נאמנה כבר כמה שנים, אך לצערי לאחרונה הן החלו לעשות בעיות.

לא מזמן הבאתי אוזניות Sennheiser HD-201 מחבר ומאוד התאכזבתי, הצליל "מלוכלך", הבאס לוקה בחסר והעוצמה חלשה למכביר. ה-Sony הישנות שלי אוכלות אותן ללא מאמץ... אני אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות ונוחות שיתאימו לצרכים שלי, ואם מישהו מכיר חנות באיזורהמרכז שמאפשרת להאזין באוזניות לפני הרכישה זה יהיה נחמד.

שכחתי לציין, אני מחפש אוזניות קשת חוטיות שמכסות את כל האוזן.

תודה.

פורסם

מה זה צליל מלוכלך?

עוצמה זה בעיקר פונקציה של המקור.

בנוסף, אנא ציין את תקציבך בכותרת.

פורסם
  • מחבר

מה זה צליל מלוכלך?

עוצמה זה בעיקר פונקציה של המקור.

בנוסף, אנא ציין את התציב בכותרת.

צליל "מלוכלך", כלומר לא נקי, נשמע עמום (בעיקר Vocals), צליל שטוח, לא חד מספיק, לפחות לא בהשוואה ל-Sony.

מסכים איתך שהעוצמה זה פונקציה של המקור אבל מעולם לא הייתה בעייה עם אוזניות/רמקולים שחיברתי למחשב וברגע שהעלתי את העוצמה לרמה סבירה בשבילי, הבאס התחיל להתעוות והסאונד קיבל דיסטורשן...

פורסם

Sennheiser PX100 (יש לי אותם, אם אתה מעוניין לבוא לדימונה לשמוע, בכיף)

Koss PortaPro

פורסם
  • מחבר

Sennheiser PX100 (יש לי אותם, אם אתה מעוניין לבוא לדימונה לשמוע, בכיף)

Koss PortaPro

תודה, אבל לא נראה לי שהאוזניות שהמלצת לי עליהן מותאמות לצרכים שלי, שתיהן נראות קטנות מידי ויתר מותאמות לשימוש כאוזניות ניידות.

אני מחפש אוזניות יותר מאסיביות, שעוטפות ומכסות את האוזן לשימוש בחיבור למחשב נייח בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים