פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים שלום, אני עובר בעוד כחודשיים אני עובר לדירה חדשה וואני קונה מחשב HTPC שהוא יהיה מחובר לטלויזיה בסלון .. בנוסף אני רוצה לחבר גם את המסך (המסך הרגיל 22 אינץ') של המחשב והוא יהיה במרחק של 8M מהמחשב. כאילו טלויזיה HDMI ומחשב VGA.אבא שלי הכין לי צינור שאני יוכל להעביר את הכבל אבל כמובן הצינור דק מידי ורק הכבל עצמו עובר שם, הראש(יצאה) לא עובר.. יש למישהו פתרון ??אני חשבתי אולי להעביר את הכבל ולחבר בעצמי את הראש לכבל זה אפשרי ? ואם כן, איך אני עושה את זה ?תודה מראש, קובי
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים למה שלא פשוט תקנה תעלה דקה כזו שמחברים כמו שיש בבתי ספר נניח ?הן זולות ואפשר להכניס בהן את הכבל כי מרכיבים את המכסה של התעלה אחרי הכנסת הכבל
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר כי כל הקטע של הצינור זה שהוא עובר מתחת לריצוף ואז אתה לא רואה כל מיני תעלות כאלה דבוקות לך על הקיר..עניין אסטתי זה הכל..
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים כי כל הקטע של הצינור זה שהוא עובר מתחת לריצוף ואז אתה לא רואה כל מיני תעלות כאלה דבוקות לך על הקיר..עניין אסטתי זה הכל..הבנתי רעיון יפהטכנית נראה לי שכן אתה יכול לפרק את הראש אבל יכול להיות שמשהו יישבר בדרךתחפש מדריכים בגוגל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.