עבור לתוכן

מחפש תמונה של רמקולים לוגיטק X-540 שבורים - צריך עזרה/עצה עם אחריות על הרמקולים

Featured Replies

פורסם

יש לי את הרמקולים שצויינו למלעה בכותרת ויש רמקול אחד (קידמי שמאלי) שמדיי פעם לא עובד פניתי ללוגיטק (לא בארץ). אחרי כמה אימיילים הם אמרו לי תשלח תמונה של הרמקולים שלך "במצב כזה שאף אחד אחר לא יוכל להשתמש בהם יותר" ואנחנו נישלח לך רמקולים חדשים.

הבעיה היא שאני לא רוצה לשבור את הרמקולים שלי לפני שאני מקבל חדשים, אין לי שום אחריות שאני יקבל אותם אני צריך לשמוח על המילה שלהם.

יש לכם עצה או רעיון מה אני יכול לכתוב להם כדי לשכנע אותם לשלוח לי רמקולים חדשים בלי שאני ישבור את הישנים?

ואם זה קרה למישהו ויש לו תמונות של הרמקולים האלה שבורים אני ישמח אם הוא ישלח לי

תודה רבה :)

פורסם
  • מחבר

ההודעה שלי כניראה הייתה קצת לא מובנת אז הוספתי פרטים

אולי עכשיו תוכלו לעזור לי

פורסם

שלי חדשים ויפים ..

תשבור את שלך קצת :S

פורסם

ולמה שהם ישלחו לך רמקולים חדשים בחינם בגלל נזק שאתה עשית?

תשלח להם את הרמוקל התקול שיחליפו בחדש,קשה לי מאוד שיגידו לך לשלוח תמונה של רמקולים שבורים ותקבל חדשים

פורסם
  • מחבר

ולמה שהם ישלחו לך רמקולים חדשים בחינם בגלל נזק שאתה עשית?

תשלח להם את הרמוקל התקול שיחליפו בחדש,קשה לי מאוד שיגידו לך לשלוח תמונה של רמקולים שבורים ותקבל חדשים

לא עשיתי שום נזק זה פתאום התחיל כך לקרות וזה מה שהם אמרו שהם ישלחו לי רמקולים חדשים אם אני ישלח להם תמונה של הרמקולים שלי במצב שבור לחלוטין

פורסם

אתה בטוח שהבנת נכון למה הם התכוונו?

פורסם
  • מחבר

כן

In order to release the fulfilment of the replacement speakers, I would like you to send us the picture of the device in such a state, that it cannot be reused by anyone with the reference number (insert case reference number here) placed next to the device. Both the device and the reference number must be clearly visible in the picture.

Once I have received the pictures from you, I will place an order for a replacement unit free of cost for you.

פורסם

וואו.

מדהים.

לנושא שלך-נסה לחפש בפורום שלהם אולי יש משהו

ויש עוד אפשרות,ויש לי עוד שאלה-תענה להודעה פרטית.

פורסם

תוודא שזה אמיתי, ואז תשבור את הרמקול, גם ככה הוא לא עובד.

פורסם

אין לך אחריות בארץ?

תגיד לו שהרמקול נראה חיצונית בסדר אבל הוא לא עובד, תנסה לשכנע אותם.

אני בכל מקרה לא הייתי שובר את הX540 שלי, בסוף יהיה לך 4.1 ;D

פורסם

זה לא בסדר מה שהם עושים, וגם מה שאתה עושה.

פורסם

הם לא אומרים לך לשבור אותם.

הם רוצים לראות תקלה שלא ניתנת לתיקון(כבל שנקרע בפנים ניתן לתיקון, אלמנט שמתפורר לא ממש).

1. למה לא פנית ללוג'יטק בארץ?

2. תסביר להם שלא רואים נזק חיצוני, אלא הרמקול פשוט לא עובד. אני לא יודע מה היה כתוב במייל ששלחת להם, אבל אני מניח שהם פשוט לא הבינו את כוונתך.

3. הם היו אמורים לעשות את זה בעצמם, תציע להם שתשלח את הרמקול.

פורסם
  • מחבר

1. אין לוג'יטק בארץ

2. אני הסברתי להם טוב מאוד שהרמקול מדיי פעם לא עובד

3. לשלוח להם את זה עולה כסף אני לא מוכן לבזבז כסף על אחריות...

זה לא בסדר מה שהם עושים, וגם מה שאתה עושה.

אני עושה את זה באין בררה אני לא מתכוון לשבור את הרמקולים שלי או לעשות להם כל נזק אחר שיגרום להם לא לעבוד בלי שאני בטוח לחלוטין שאני יקבל חדשים.

תוודא שזה אמיתי, ואז תשבור את הרמקול, גם ככה הוא לא עובד.

הרמקול מדיי פעם עובד ומדיי פעם לא.

פורסם

תסדר עם הדרייבר שרק הרמקול ההוא יעבוד ותצלם אותו עם מצלמת ווידאו בזמן שהוא אמור לנגן משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים