עבור לתוכן

[שאלה] בקשר לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

קניתי כרטיס מסך Palit Geforce 9600GT Super 1G 256Bit

עכשיו שמתי את הכרטיס במחשב הדלקתי את המחשב והופיע לי הודעה של nvidia שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח משהו כזה והוא הוריד מהביצועים שלו כדי לא לגרום נזק משהו כזה...

עכשיו ראיתי שקבלתי שתי כבלים

http://www.unix.com.ua/news/img/4387-2.jpg

סתכלו בתמונה של הכרטיס מסך בצד שמאל למעלה על הלוח של הכרטיס עצמו יש חיבור כזה עכשיו חברתי לשם ואז בצד השני של הכבל יש כמו שתי כניסות כאלה של משהו שאני צריך לדחוף עליו משהו עומד ראיתי את זה על הלוח אם למטה בצד שמאל כזה בערך.. חברתי את שתיהם לשם

עכשיו קבלתי עוד כבל שמתחבר לצד ימין למעלה כזה של הכרטיס על הלוח בצבע שחור בקצה של התמונה כזה

לפי מה שהבנתי זה מעביר מתח לכרטיס אז בצד השני של הכבל יש שם בפני בתוך הפלסטיק השקוף 3 עמודים כאלה ועוד חור ריק שצריך לדחוף לקבל האמור להתחבר אליו

אז ראיתי שבין כל הכבלים הקשורים שבאים מהספק שיש כניסה מתאימה

וחברתי ניסיתי להתסכל עם אותו כבל מגיע לספק אבל לא כ"כ ראיתי זה לא מסודר שם...

עכשיו השאלה שלי עם חברתי את הכבלים כמו שצריך.....?

מה הם עושים...?

ואיך אני בודק עם באמת מגיע המתח והביצועים יעלו...

ועוד משהו איך הכרטיס מסך עצמו

תודה לעוזריםם

זה חשוב מאוד חברים !!! תעזרו לי בבקשה !!

פורסם

איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

EZ Cool

לא מצאתי שם כמה וואט הוא נראה כזה כחול עם מנורה LED כחולה

ורשום Maximum Power cooling

משהו כזה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

סליחה עם אסור !

פורסם

1. אכן אסור.

2. לכרטיסי מסך כמו שלך דרוש חיבור 6PIN. אני לא יודע מה ניסית לחבר ולאן, אבל מצד כרטיס המסך החיבור הוא הדבר המלבני השחור מצד ימין למעלה בתמונה שצרפת. לחיבור הזה מכניסים כבל 6PIN היוצא מספק הכוח אם יש בו אחד כזה (או יותר, אבל אני בספק שבשלך יש יותר מאחד אם בכלל). למקרה שאין בו אחד כזה, בד"כ מצורף לכרטיס המסך מתאם 2*מולקס=>6PIN, כאשר מולקס הוא החיבור שהולך למאווררים ולהארד דיסקים ישנים יותר, בד"כ החיבור שיש ממנו הכי הרבה בספק. פשוט מחברים את המתאם לכרטיס המסך מצד אחד ולשני יציאות מולקס משתי צמות נפרדות מהצד השני.

3. כל זאת בהנחה שהספק שברשותך בכלל מסוגל לתת מספיק למחשב עם כרטיס כזה. ההכרות שלי עם ספקי EZCOOL רומזת שלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים