עבור לתוכן

עזרה בפתרון בעיה בכרטיס החדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי לפני שלושה ימים כרטיס מסך חדש Sapphire 4870 1gb . התקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI ובאתי להפעיל את המשחק NFS UNDER COVER, ואני קולט במשחק שכל שניה המסך עוצר לפריז קצר תוך כדי אני שומע את הסאונד של חיבור וניתוק USB או התקן PNP אחר, והמשחק ממשיך להתקע.

עברתי למשחק אחר PES 08 . הוא טוען ש"הכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי לשחק במשחק זה" ניסיתי להפעיל את הSETTINGS של המשחק וגם הוא טוען שאין לי מספיק זיכרון בכרטיס מסך , שצריך מינימום 64 MB RAM ... ושוב, אותו כנ"ל לגבי הרעשים של החיבור וניתוק בכל פעם שיש אינטראקציה עם הכרטיס.

חשוב לציין שאני עובד עם מתאם DVI-HDMI שמחובר לטלויזיה שלי LCD 42 .

ניסיתי להחליף מתאם, לא עוזר, ניסיתי לחבר ל DVI ללא מתאם, לא עוזר, החלפתי מערכת הפעלה (בלי קשר למקרה גם ככה הייתי צריך) לא עוזר

המפרט של המחשב הינו AMD 6000 X2 מעבד , לוח ג'יגהבייט לא זוכר כרגע את הדגם ספציפית ,לוח איכותי עם SLI לשם העניין, כרטיס מסך מצויין למעלה, זכרונות 2X2048 CORSAIR 800 DHX , ספק ENERMAX LIBERTY 400 , זה פחות או יותר הדברים הקריטיים...

חשבתי על עדכון ביוס כי הבנתי שיש כמה בעיות עם הכרטיס אבל לא מצאתי שום עדכון שמתאים.

האם מישהו מכיר פתרון ויכול לעזור ?

תודה רבה מראש

פורסם

נסה להתקין מחדש דרייברים או גירסה אחרת שלהם..

כמו כן בלי כל קשר..אין מניעה לעדכן לביוס חדש..יש סיכוי שזה יסדר את החוסר תאימות..אבל זה גם בספק..

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה

ביוס לא מצאתי, זו הייתה חלק מבקשתי, אם מישהו יוכל להכווין אותי לביוס עדכני של גירסאת ה1GB מה שלא כל כך מצאתי.

ניסיתי גרסאות שונות של דרייברים, גם ישנים יותר ועם אף אחד מהם לא נפתרה הבעיה.

יש פה מישהו שחושב אולי שהבעיה נובעת מהצ'יפסט של NVIDIA ? האם הגיוני ?

או אולי יש מישהו שיוכל לעזור או להכווין במציאת פתרון אחר שיעבוד ?

תודה רבה מראש לעונים.

עריכה : ד.א הלוח שברשותי הוא GA-M57SLI-S4 , יש מישהו שעובד עם אותו כרטיס מסך ואותו הלוח או ששמע על מישהו שעובד עם שני הנ"ל ?

פורסם

הכוונה שלי היא לביוס של הלוח אם..

כמו כן נסה לעדכן את כלל הדרייברים ללוח אם וכו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים