עבור לתוכן

בעייה עם זכרון נייד קינגסטון 16GB

Featured Replies

פורסם

במהלך העברת קבצים יוצאת הודעת השגיאה "אין אפשרות להעתיק את <שם הקובץ> :אין אפשרות למצוא את הקובץ שצויין. ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הנכונים" ולפעמים קופץ גם משולש צהוב קטן למטה " כתיבה מושהית נכשלה"

פניתי לתמיכה של קינגסטון ושם ניסו לפתור את זה בפירמוט עם תוכנת killdisk ואח"כ פירמוט שוב בווינדוס - לא עזר.

עכשיו ניסיתי זכרון 8GB של קורסייר והוא עובד נהדר במחשב שלי. הזכרון של קינגסטון עובד נהדר בכל מחשב אחר שבדקתי ,רק לא במחשב שלי.

זה כאילו הזכרון נייד הספציפי הזה והמחשב שלי - לא חברים ולא רוצים שום קשר אחד עם השני.

אני מצרף תמונה של "מציג האירועים" שקובע שמדובר במזהה אירוע מספר 51 ומשם אני כבר לא מצליח למצוא את הפתרון.

[br]פורסם בתאריך: 30.12.2008 בשעה 21:49:49

והנה קישור לסרטון קטן שהעלתי ליו טיוב שבו רואים את התקלה.

http://www.youtube.com/watch?v=HIiaZOIVCMw&feature=channel_page

ןתמונת מסך של דף העזרה של ווינדוס

אשמח אם מי שהוא יוכל לעזור.

[br]פורסם בתאריך: 30.12.2008 בשעה 21:54:36

חיפשתי הרבה על evnte ids 51

ומצאתי את השורה הבאה :

In my case, going to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters" and setting the value for "EnablePrefetcher" to 1 solved the problem.

מי יכול להסביר לי איך אני מבצע את זה בפועל ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה שנפלת על יחידה ספציפית פגומה, פנה לחנות ממה רכשת את הזכרון וממש את אחריותך.

פורסם

התחל>>הפעלה>>regedit

שם תוכל לשנות את הערך הנ"ל

תגיד זה הזכרון שמוכרים באייבורי ב106 שקל? אתה יודע במקרה אם אפשר לעשות ממנו boot?

אגב, קראתי הרבה ביקורות עליו מאנשים שרושמים שהוא ממש איטי ביחס לזכרונות של סאנדיסק.. אבל עם 16GB במאה שקל למי אכפת..

פורסם

dudik5

אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif

אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעשות זאת שוב בעתיד:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

פורסם
  • מחבר

rand0m_x - ניסיתי וזה לא פתר את הבעייה.

המוצר נרכש בKSP והוא פועל על מספר מחשבים אחרים מצויין ורק לא על המחשב שלי.

כך שאולי יש בעייה מסויימת עםפ המחשב שלי אולי משהו שקשור להודעת השגיאה "כתיבה מושהית נכשלה" ?

זכרונות אחרים פועלים עליו ללא בעיות.

תודה לכל מי שמנסה לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים