עבור לתוכן

משלוחים לארץ- האם צריך לשלם לדואר ישראל-תמונת מצב

Featured Replies

פורסם

ולחשוב שרציתי להזמין DOK 16GB מחול ב70 שקל בערך, ועכשיו זה ייצא 105 :\

• תגובות 35
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה לי מקרה מוזר.. בחלק מהחבילות שלי מחו"ל..

רוב החבילות שלי נתפסו במכס - ועשקו אותי לא מעט..

חבילה אחת, שדווקא הזמנתי בשירות EMS המדובר, לא רק שהגיע מהר יותר , עברה במכס (ע"פ מספר המעקב), יצאה משם, הגיעה אלי עד לבית עם שליח

וכל זה עלה לי 35 ש"ח..

בלי מכס, בלי זמן המתנה ארוך (יצא ממש טוב.. אומנם שילמתי קצת יותר על משלוח.. אבל חסכתי לא מעט במכס :smile1: )

הכל עניין של מזל..

אגב.. אם אני אמור לקבל חבילה דרך UPS ולא דרך USPS, איך זה עובד? (מכס וכו'?)

פורסם

^^^^

זה הרבה מזל בדרך כלל, יש כאלה שעוברות וכאלה שמעקבים ופותחים, יצא לי כבר כמו שאתה אומר לקבל חבילה שבטוח הייתה חייבת במכס

אבל הם פספסו אותה, מזל שיש גם טעויות כאלה... ;)

UPS אותו סיפור....

פורסם

....

UPS אותו סיפור....

פחות או יותר כן (הם יתקשרו הרבה פעמים עד שתשחרר את המוצר), אבל יש לקחת בחשבון עלויות מאוד גבוהות של שחרור מהמכס דרכם.

פורסם

UPS או כל חברת שליחות אחרת (FEDEX וכו)..יגבו ממך המון כסף..

העניין הוא שהם גובים ממך בסוף..זאת אומרת ברגע שאתה מקבל את החבילה..הם מביאים לך פירוט של שיחרור מהמכס/טיפול וכו..

וזה יוצא יותר יקר מדואר מהיר רגיל..

פורסם

^^^^^^

הרבה יותר יקר, משלוח מארצת הברית על משהו שעלה לי 150$ הם רוצים 100$ מישלוח לבד (ביחד250$) אם יש לכם

משהו שם שיכול להביא את זה בשבילכם עדיף....

פורסם

באחד הפורומים קראתי על מישהו שהזמין משהו סיני ובהערות הוא כתב להם שיכתבו בתיאור החבילה שזה איזה פלסטיק ב20 דולר כדי

שהוא לא ישלם הרבה מכס והוא קיבל תגובה מהסינים - "אין בעיה, אנחנו רגילים לישראלים". ובאמת כתבו מחיר נמוך והוא כמעט לא שילם מס.

המוצר היה A-HOUR POPCORN A110

פורסם

אנחנו מנסים להצניע את העובדות האלה ;), למרות שזה מוכר...

פורסם

אין מה לעשות....זה המצב שמביאים אותך אליו המכס וכו..

גם אני כמה פעמייים..ביקשתי שירשמו שזה מתנה וכו..והכל עבר חלק בלי לשלם הון על כלום..

אין שום דבר רע בזה..הרע הוא שעל חבילה של 100$ אתה משלם קרוב ל200+ שקלים בארץ..למה ? כי הזמנת חבילה מחו"ל.. :kopfpatsch:

פורסם

שורה תחתונה - על הזמנה מתחת ל50 דולר במשלוח אווירי רגיל לא מיוחד ! משלמים 35 שקל עמלה או לא ?

פורסם

אם לא הבנת את זה עד עכשיו...אז כן..

פורסם

גאד דמיט..

אז כבר לא שווה לקנות יותר כלום בחו"ל.

לעזעזל על כל דבר קטן אני צריך לשלם הון תועפות...

נגמרו הזמנים שהיתי קונה מDX שטויות בדולר-שתיים... עכשיו אני צריך לשלם פי 10 יותר ממה שהמוצר + משלוח עלה לי!

פורסם

דווקא מDX זה בלי מכס וכו..כי הם שולחים בחינם (משלוח אוויר פשוט)..אז אין שום תשלום על זה..

במקרה קיבלתי חבילה מהם לפני שבוע.. ;D

פורסם

אתה בטוח? כי התכוונתי לקנות לי כמה זוגות של אוזניות בקרוב, ואם אני אצטרך לשלם את ה35 ש"ח האלו זה כבר לא יוצא לי שווה...

פורסם

עד כמה שאני יודע על משלוח רגיל אתה לא אמור לשלם כלום, זה על EMS וSPEEDPOST ...

אני אמור לקבל את סטריט פייטר 4 אז אני אודיע לכם (זה בדואר רגיל, אני לא מהלחוצים ;) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים