עבור לתוכן

משלוחים לארץ- האם צריך לשלם לדואר ישראל-תמונת מצב

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מתעתד לרכוש משהו ב EBAY ולשלוח אותו לארץ, ולכן רציתי לדעת האם בשנה האחרונה(או האם החל מה 1.1.2009) צריך לשלם לדואר ישראל איזשהו תשלום(בין אם זה EMS או דואר רגיל).

תודה לעונים.

• תגובות 35
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום רב,

אני מתעתד לרכוש משהו ב EBAY ולשלוח אותו לארץ, ולכן רציתי לדעת האם בשנה האחרונה(או האם החל מה 1.1.2009) צריך לשלם לדואר ישראל איזשהו תשלום(בין אם זה EMS או דואר רגיל).

תודה לעונים.

EMS-35 ש''ח בין אם הוא חייב במס' ובין אם לא

בכל מקרה חבילה ששויה מעל 50$ תצטרך לשלם מכ"ס ומעמ'

פורסם

אם אני לא טועה, החל מה 01/01/2009 יש איזו עמלה מפגרת על העברת החבילה מהמכס לדואר, גובה העמלה 30 שקל ומעלה. זה מה שזכור לי מכתבה כלשהי שהתפרסמה לפני חצי שנה....

פורסם

גם לי זכור משהו בסגנון ש scorn ציין כאן...אם מישהו יוכל לעדכן זה יהיה נחמד

פורסם

מה זה!?

רציתי ליקנות פנל לפלאפון שלי מEBAY, במקום לשלם 8 שקל אני עכשיו ישלם 38 שקל!?? :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

לא לא, זה מינימום 35 שקל, משם זה רק יכול לעלות, לא יודע מה השיקולים שלהם אבל זו חוצפה כי באף מדינה בעולם

(חוץ ממדינת היהודים) אין דבר כזה, דואר זה שירות בסיסי, מה גם שהחבילה לא מגיעה לי לפה אלא אני הולך לקחת אותה (לי לא מגיעה עמלה?)...

פורסם

לא ידוע לגבי השנה החדשה..אבל מבירור לעומק של כלל השירותים..ואחרי "שנעקצתי" בעצמי.. ;D

על כל משלוח EMS (ישיר/EXPRESS) אתה תשלם לדואר כ125+- שקלים..על מה ? שיחרור מהמכס/דמי טיפול/דמי אשראי וכו..

וזה בלי לכלול את המע"מ/מכס וכו..

פורסם

משהו מסריח פה...

פורסם

^^^^^^^

:lol: :lol: :lol:

טוב אתה :D

פורסם

חחח

משהו כתב בתגובה שם:

על פי התקנה החדשה תחויב כל חבילה, בין אם היא פשוטה ובין אם לאו, בתשלום 35 שקל. על חבילות מחויבות במכס/ מע"מ שערכן עד 1,000 דולר יידרש הלקוח לשלם 110 שקל ויותר על פי הפירוט הבא: 35 השקלים הבסיסיים בגין הטיפול בחבילה, 60 שקל עבור עמלת השחרור מהמכס, ו-20 שקלים עבור עמלת הקצאת אשראי.

עמלת הקצאת אשראי אינה חוקית גם לדואר וגם לחברה שמשחררת אן רשיון לגבות עמלה כזאת מכיוון שאן להם רשיון ממשרד האוצר או מבנק ישראל לאשראי

זוהי למעשה עברה פלילית ככתוב בסדר דין הפלילי 1977

לבנק הדואר אן רשיון לתת אשראי וכנל גבי חברת הדואר או החברה שמשחררת או עמיל המכס

לבנק הדואר לא ניתן רישיון לתת אשראי עד כה .

מדובר בעברה חמורה .

העמיל מכס שמשחרר לא נבחר במכרז !!!!

(בדואר דואגים לחברים מהליכוד)

ניתן להגיש תלונה במשטרה על ניסיון לקבל דבר במרמה וכן הטעיה בנסף לתביעה אזרחית נגד אותם גופים וזה לא חייב להיות יצוגי .

תביעה בבית משפט לתביעות קטנות עד 17500 ש"ח או בבית משפט שלום מעל לסכום זה

חירטוט או אמת? :nixweiss:

פורסם

לא מתמצא בחוק, אבל אני לא אופתע לחלוטין אם יש בזה מן האמת...

פורסם

לפי אתר המכס, העמלה חלה רק על שרות EMS.

לא הגיוני שכול מכתב יעוכב במכס (זה ידרוש שטחי אחסון עצומים).

פורסם

מה זה שירות EMS?

פורסם

EMS זה סוג של דואר מהיר, בדרך כלל אתה משלם יותר (בעשרות אחוזים) רק בשביל לקבל משהו יותר מהר, אז הם אומרים לעצמם

אם יש לו כסף למשלוח מהיר אז אפשר להוציא ממנו עוד קצת...

עד כמה שאני יודע זה לא תקף לחבילות רגילות מחו"ל (כלומר פחות מ50$ ומשלוח רגיל), אולי גם את זה משנים אבל לך תדע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים