פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים שלום רב,אני מתעתד לרכוש משהו ב EBAY ולשלוח אותו לארץ, ולכן רציתי לדעת האם בשנה האחרונה(או האם החל מה 1.1.2009) צריך לשלם לדואר ישראל איזשהו תשלום(בין אם זה EMS או דואר רגיל).תודה לעונים.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים שלום רב,אני מתעתד לרכוש משהו ב EBAY ולשלוח אותו לארץ, ולכן רציתי לדעת האם בשנה האחרונה(או האם החל מה 1.1.2009) צריך לשלם לדואר ישראל איזשהו תשלום(בין אם זה EMS או דואר רגיל).תודה לעונים.EMS-35 ש''ח בין אם הוא חייב במס' ובין אם לאבכל מקרה חבילה ששויה מעל 50$ תצטרך לשלם מכ"ס ומעמ'
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים אם אני לא טועה, החל מה 01/01/2009 יש איזו עמלה מפגרת על העברת החבילה מהמכס לדואר, גובה העמלה 30 שקל ומעלה. זה מה שזכור לי מכתבה כלשהי שהתפרסמה לפני חצי שנה....
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים גם לי זכור משהו בסגנון ש scorn ציין כאן...אם מישהו יוכל לעדכן זה יהיה נחמד
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים זו עמלה נוספת שתכלס לא ממש צריך, http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000313604. עושק לאור יום (גם הם רוצים קצת )
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מה זה!? רציתי ליקנות פנל לפלאפון שלי מEBAY, במקום לשלם 8 שקל אני עכשיו ישלם 38 שקל!?? :s07: :s07:
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים לא לא, זה מינימום 35 שקל, משם זה רק יכול לעלות, לא יודע מה השיקולים שלהם אבל זו חוצפה כי באף מדינה בעולם(חוץ ממדינת היהודים) אין דבר כזה, דואר זה שירות בסיסי, מה גם שהחבילה לא מגיעה לי לפה אלא אני הולך לקחת אותה (לי לא מגיעה עמלה?)...
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים לא ידוע לגבי השנה החדשה..אבל מבירור לעומק של כלל השירותים..ואחרי "שנעקצתי" בעצמי.. ;Dעל כל משלוח EMS (ישיר/EXPRESS) אתה תשלם לדואר כ125+- שקלים..על מה ? שיחרור מהמכס/דמי טיפול/דמי אשראי וכו..וזה בלי לכלול את המע"מ/מכס וכו..
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים חחח משהו כתב בתגובה שם: על פי התקנה החדשה תחויב כל חבילה, בין אם היא פשוטה ובין אם לאו, בתשלום 35 שקל. על חבילות מחויבות במכס/ מע"מ שערכן עד 1,000 דולר יידרש הלקוח לשלם 110 שקל ויותר על פי הפירוט הבא: 35 השקלים הבסיסיים בגין הטיפול בחבילה, 60 שקל עבור עמלת השחרור מהמכס, ו-20 שקלים עבור עמלת הקצאת אשראי.עמלת הקצאת אשראי אינה חוקית גם לדואר וגם לחברה שמשחררת אן רשיון לגבות עמלה כזאת מכיוון שאן להם רשיון ממשרד האוצר או מבנק ישראל לאשראי זוהי למעשה עברה פלילית ככתוב בסדר דין הפלילי 1977 לבנק הדואר אן רשיון לתת אשראי וכנל גבי חברת הדואר או החברה שמשחררת או עמיל המכס לבנק הדואר לא ניתן רישיון לתת אשראי עד כה . מדובר בעברה חמורה . העמיל מכס שמשחרר לא נבחר במכרז !!!! (בדואר דואגים לחברים מהליכוד) ניתן להגיש תלונה במשטרה על ניסיון לקבל דבר במרמה וכן הטעיה בנסף לתביעה אזרחית נגד אותם גופים וזה לא חייב להיות יצוגי . תביעה בבית משפט לתביעות קטנות עד 17500 ש"ח או בבית משפט שלום מעל לסכום זה חירטוט או אמת?
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים לפי אתר המכס, העמלה חלה רק על שרות EMS.לא הגיוני שכול מכתב יעוכב במכס (זה ידרוש שטחי אחסון עצומים).
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים EMS זה סוג של דואר מהיר, בדרך כלל אתה משלם יותר (בעשרות אחוזים) רק בשביל לקבל משהו יותר מהר, אז הם אומרים לעצמםאם יש לו כסף למשלוח מהיר אז אפשר להוציא ממנו עוד קצת...עד כמה שאני יודע זה לא תקף לחבילות רגילות מחו"ל (כלומר פחות מ50$ ומשלוח רגיל), אולי גם את זה משנים אבל לך תדע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.