פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים כדי להמשיך את האוסי שהתחלתי למעבד אני חייב להביא קירור רציני יותר מהסטוקשהקירור יתאים לתושבת של Am2+ ,שיהיה איכותי מן הסתם ושיהיה כמה שיותר שקט!עוד דבר קטנטן...יש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ואחד שמוציאואין לי הכנות מסויימות לעוד מאווררים ...יש אפשרות לעשות חורים במארז כדי להרכיב מאווררים(אני רוצה להוסיף עוד 2)או איזהשהוא פתרון אחר כדי לשמור על קירור המערכת עצמה ?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים קירור למעבד:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4731בקשר להוספת מאווררים למארז..בטח שאתה יכו לעשות חורים ולהוסיף מאוררים..אם אתה לא מאמין לך תיראה בגלריית מודינג שיש פה בפורום..
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר לבן דוד שלי יש את הונדטה...אני לא יודע אם את הונדטה 1 או 2אבל מה שיש לו לא מתאים לתושבת שיש לי...הצעות אחרות ?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר קראתי מקודם באיזהשהוא פורום שגופי קירור שמתאימים ל AM2 יתאימו גם ל A,2+זה נכון? כי אם כן אז הונדטה 2 אמור להתאים לי(דרך אגב בדקתי ולבן דוד שלי יש את הגרסה הראשונה של הונדטה)
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר אוקיי סבבה תודהאני מתלבט בין שני קירוריםהונדטה 2 לבין Thermaltake MaxOrb הם עולים אותו מחיר +-של כמה שקליםמה שחשוב מי מהם יותר איכותי מבחינתקירור ומי מהם פחות מרעישתודה
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר חחחח סבבהרק תגיד לי בבקשהיש איזהשהיא בעיה איתו בהרכה?לא צריך להוציא את הלוח אם נכון?כדי לשים תומכים מאחורה או משהוושמעתי שיש כאלה שזה לא התאים להם ללוח כי הזכרונות היו קרובים מדייש לך ניסיון איתו? אתה יכול לאמת או לשלול את זה?
פורסם 2009 בינואר 116 שנים לא ניראה לי שתהייה בעיה ..מה דגם הלוח שלך ?אגב , גם אם צריך להוציא את הלוח ?אז מה ?תוציא ..תעשהכיש פה פורום נכבד מאוד עם אנשים מאוד חכמים ומנוסים שישמחו לעזור לך בתחוםואני בנייהם(שישמחו לעזור לך )אחלה קירור הOCZתתחדש!
פורסם 2009 בינואר 116 שנים אבירם... שמור על צניעות בכל אופן, כן צריך להסיר את הלוח, במקרה שתחשוש אתה יכול לבקש מטכנאי או מאיש מנוסה אבל באמת שהכל בשביל קירור טוב שכזה כמו הונדטה 2
פורסם 2009 בינואר 116 שנים אלקטריק לא הבנת..אמרתי שיש אנשם מנוסים וחכמים שישמחו לעזורואני מאלה שישמחו לעזורלאו דווקא מאלה שהם ''חכמים ומנוסים'' חחחחחחח פותח התראדאוסיף ואומרבמידת בעיה פנה אליי בפרטי ואעזור לך ככל שביכולתי
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר לא הבנתם ..הסיבה שאני לא רוצה להוציא את הלוח אם היא לא בגלל שאני לא יודע איך או משהו בסגנוןאבל זה נראה לי טיפשי קירור שצריך להוציא בשבילו את כל הלוחובמיוחד שאני רוצה לקנות בקרוב מעבד חדש...אז זה שוב להוציא לוח ולהוציא את הקירוראו אם אני ארצה בעתד למרוח משחה תרמית קיצור זה נשמע טיפשיאבל עזבו זה לא הקטע החשוב...אם הוא כל כך טוב ממה שאני מבין מדבריך (דיג'יי)אז כל הקטע עם הלוח לא יהיה בעיה....אבל אם זה מתנגש עם הזכרונות זה בעיהכי ברגע שאני פותח את האריזה אין כמובן אפשרות החזרה...והתקשרתי לשתי חנויות שבקשו שאני אבוא עם המחשב(למי יש עצבים אני רוצה להזמין מהאינטרנט)
פורסם 2009 בינואר 116 שנים חצי מחזק^כן תלוי איזה.... אבל אני לא חושב שזה ייתנגש לך עם הזכרונותבמקרה הגרוע ביותר אתה יכול לקחת את הזכרונות ולהעביר כל אחד סלוט אחד ימינה, זה יהיה בסדר גמור
פורסם 2009 בינואר 116 שנים הvendetta 2 מגיע עם התקנה דומה לזו של הקירור סטוק.."דחף וסובב"..אין שום צורך לפרק את הלוח אם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.