עבור לתוכן

בעית התנתקויות באינטרנט-למעלה משנה

Featured Replies

פורסם

יש מספר דברים שכדאי לציין כרגע אחרי כל מה שסיפרת,אולי זה יעזור לך להתקדם.

1. אין לך התנתקות, בדק לך טכנאי במקום וקיבלת תמיכה מסויימת מהספק והוסבר לך שהציוד שלך לא מתנתק.

אתה חווה כנראה DELAY מסויים כתוצאה מעומס שאתה יוצר על הקו שלך.

2. לא ראיתי שום בדיקה רצינית שנעשת כאן בשרשור הזה ולא אינפורמציה שאתה סיפקת על מנת להסיק מה הבעיה או אם היא קיימת.

3. אני מבין ממך שבזמן שאתה מדבר ב SKYPE ותוכנת השיתוף סגורה ( בשניי המחשבים) אין בעיה ,

בנתיים אני מבין מכל זה שיש DELAY מדי פעם בזמן שתוכנת השיתוף שלך פתוחה ( ביותר ממחשב אחד בו זמנית ? )

זו לא תקלה , זו התנהגות תקינה שנובעת מעומס שאתה יוצר.

האם אתה מגביל את רוחב הפס שבה משתמשת תוכנת השיתוף ?

לא ראיתי שציינת כזה דבר , אם ה UPLOAD משתמש ב 100% מרוחב הפס כל הזמן חייב להיווצר DELAY מדי פעם.

תגביל את רוחב הפס שתוכנת השיתוף משתמשת בה לנגיד 5KPS ( לשם בדיקה כרגע)

האם עדיין יש DELAY ?

תוריד ושתף קובץ אחד בלבד ( לשם בדיקה כרגע ) בנוסף להגבלת רוחב הפס.

האם עדיין יש DELAY ?

בלי לפתוח את תוכנת השיתוף בכלל , האם יש איזושהיא תקלה המהירות החיבור ?

האם אתה מחובר עם כבל רשת או אלחוטי ?

פורסם

תשנה בנתב את הערוץ ל-6 או ל-11.

פורסם
  • מחבר

יש מספר דברים שכדאי לציין כרגע אחרי כל מה שסיפרת,אולי זה יעזור לך להתקדם.

1. אין לך התנתקות, בדק לך טכנאי במקום וקיבלת תמיכה מסויימת מהספק והוסבר לך שהציוד שלך לא מתנתק.

אתה חווה כנראה DELAY מסויים כתוצאה מעומס שאתה יוצר על הקו שלך.

2. לא ראיתי שום בדיקה רצינית שנעשת כאן בשרשור הזה ולא אינפורמציה שאתה סיפקת על מנת להסיק מה הבעיה או אם היא קיימת.

3. אני מבין ממך שבזמן שאתה מדבר ב SKYPE ותוכנת השיתוף סגורה ( בשניי המחשבים) אין בעיה ,

בנתיים אני מבין מכל זה שיש DELAY מדי פעם בזמן שתוכנת השיתוף שלך פתוחה ( ביותר ממחשב אחד בו זמנית ? )

זו לא תקלה , זו התנהגות תקינה שנובעת מעומס שאתה יוצר.

האם אתה מגביל את רוחב הפס שבה משתמשת תוכנת השיתוף ?

לא ראיתי שציינת כזה דבר , אם ה UPLOAD משתמש ב 100% מרוחב הפס כל הזמן חייב להיווצר DELAY מדי פעם.

תגביל את רוחב הפס שתוכנת השיתוף משתמשת בה לנגיד 5KPS ( לשם בדיקה כרגע)

האם עדיין יש DELAY ?

תוריד ושתף קובץ אחד בלבד ( לשם בדיקה כרגע ) בנוסף להגבלת רוחב הפס.

האם עדיין יש DELAY ?

בלי לפתוח את תוכנת השיתוף בכלל , האם יש איזושהיא תקלה המהירות החיבור ?

האם אתה מחובר עם כבל רשת או אלחוטי ?

כל פעם, ללא יוצא מן הכלל, בזמן שאני פותח את תוכנת ההורדה ומדבר בסקייפ, יש לי ניתוק קטן לכל המחשבים ברשת בו זמנית.

שכחתי לציין, שאם אני מגביל את רוחב הפס ב UPLOAD שהסקייפ ותוכנת ההורדה משתמשות, אז אין לי שום ניתוק.

אבל אני לא רוצה להגביל את הUPLOAD בסקייפ, מכיוון שאני משתמש במצלמת רשת שלוקחת יותר UPLOAD, ואם אני מגביל אותה אז שומעים אותי בצד השני מקוטע.

בנוסף לכך, אף פעם לא ניתקלתי בבעיה הזאת שאתה מתאר פה שיש ניתוק לי אם אני משתמש ב 100 אחוז רוחב הפס.

יש להרבה חברים שלי את אותו רוחב הפס, ואין להם שום ניתוק בזמן הניצול המירבי של רוחב הפס שלהם.

בלי לפתוח את תוכנת השיתוף בכלל, אין לי שום בעיה. למעט מקרים אחרים שאני מבצע. כמו שיחה בסקייפ ומשחק רשת עם אנשים למשך זמן מסוים .

אני מחובר עם כבל רשת, מהמחשב ישר לנתב, לא עובר כלום באמצע.

פורסם

הפרטים שהוספת רק מחזקים את מה שאני אומר ,

אם היתה נותן פרטים מלאים לא היה צורך בשניי עמודים להגיע לתשובה הזאת.

אין לך התנתקות ,התנתקות פרושה , ניתוק וחיבור מחדש של האינטרנט.

אתה חונק את הקו שלך ואת הנתב ומקבל DELAY מסויים מידי פעם , זה הגיוני .

הפתרון הוא בשינוי צורך השימוש שלך קודם כל ואחר כך אולי בשדרוג רוחב הפס לחבילה עם יותר UPLOAD.

או שיש יותר מידי חיבורים בו זמנית , או שיש יותר מדי תעבורה על ה UPLOAD, או שיש שילוב של שניהם .

כתבתי לך מספר ניסויים בהודעה הקודמת , מה איתם ?

אם אתה חונק את רוחב הפס שלך, יכול לעזור להגדיל אותו אבל ללא הגבלה של השימוש זה לא יפתור את הבעיה .

כדאי שתגביל את תוכנת השיתוף ללא יותר מ 10KBS ב UPLOAD.

פורסם
  • מחבר

יותר מדי חיבורים בו זמנית זה לא הבעיה מכיוון שכבר הגדרתי את הביטכומט ל 10 חיבורים ועדיין ממשיכה הבעיה.

אבל לא הבנתי למה רק לי זה עושה את הבעיה הזאת?! ציינתי כבר שלהרבה אנשים שאני מכיר יש את אותו רוחב פס והם מנצלים את מלוא הרוחב פס ואין להם שום DELAY, כמו שאתה ציינת.

איך אתה מסביר את זה?

בוא נעשה צעד צעד. מספר החיבורים לשניה זה לא גורם הבעיה. אז רק מה שנשאר זה רוחב הפס.

אם אני יגדיל את רוחב הפס הבעיה תיעלם?

פורסם

יותר מדי חיבורים בו זמנית זה לא הבעיה מכיוון שכבר הגדרתי את הביטכומט ל 10 חיבורים ועדיין ממשיכה הבעיה.

בוא נעשה צעד צעד. מספר החיבורים לשניה זה לא גורם הבעיה. אז רק מה שנשאר זה רוחב הפס.

אם אני יגדיל את רוחב הפס הבעיה תיעלם?

כבר עניתי לך על זה,

קרא שוב את מה שכתבתי :)

אני לא מבין איך הגעת למסקנה הזאת שאין בעיה של מספר חיבורים ,אתה לא יודע לבדוק את מספר החיבורים ומה שהגבלת הוא את כמות החיבורים שנפתחים לא את הכמות הכללית.

תן לתוכנה לעבוד במצב רגיל כחצי שעה עם כל העומס הרגיל כולל SKYPE וכתוב בחלון DOS

netstat -an

תדביק לכאן את הפלט במלואו.

לומר שלאחרים זה לא קורה זה פשוט לא נכון, ההשוואה שלך לא נכונה ולא בדקת את המשתנים .

גם על השאלה האחרונה שלך כבר עניתי

אם תגדיל את רוחב הפס של הUPLOAD זה עלול לעזור למצב שבו אתה משתמש בכולו ע"י תוכנת השיתוף ורוצה לדבר בSKYPE עם מצלמה בו זמנית.

רוחב הפס שלך כרגע הוא דיי קטן .

זה לא יפתור את בעיית העומס עד שלא תשנה את דרך השימוש.

אתה צריך להגביל את תוכנת השיתוף לבסביבות 10KPS UPLOAD.

באופן כללי זה רעיון גרוע להפעיל תוכנת שיתוף ברקע באופן קבוע ,לא להגביל אותו כך שהיא תחנוק את כל המשאבים ולצפות שהכל יעבוד כרגיל.

פורסם
  • מחבר

עידכון חשוב, גיליתי משהו חדש.

עשיתי בדיקה כזאת... דיברתי עם חבר בסקייפ, הפעלתי הורדה בביטכומט והגבלתי את הביטכומט ל 10 קילובייט upload, ו 10 חיבורים לשנייה.

בנוסף לכך, הפעם גם שמתי להורדה הורדה ישירה של כמה מגהבייט, בכי לראות בזמן הניתוק אם גם ההורדה הישירה מתנתקת(מה שמוכיח ניתוק באינטרנט).

בזמן הבדיקה הוצאתי פלט של ה netstat -an שהמשתמש "nikf" ביקש.

אחרי שתי דקות מתחילת הבדיקה, קרה לי הניתוק בסקייפ, אך יש גילוי חדש. ההורדה הישירה לא נתקעה. כלומר עד עכשיו חשבתי שיש ניתוק באינטרנט, אך אני מגלה שאין, ויש לי ניתוק רק בשיחה בסקייפ, או מסנגר או טיימספיק.

למרות שהגבלתי את הביטכומט ב 10 קילובייט upload, היה לי את הניתוק בסקייפ.

מכך נוצרות שתי שאלות.

1.למה הניתוק בסקייפ קורה למרות שהגבלתי את הביטכומט ברוחב הפס.

1.למה דווקה הסקייפ, או מסנגר או טיימספיק, מתנתקים לי וההורדה הישירה או הביטכומט לא התנתקו?

הנה הפלט של ה netstat שהוצא בזמן הבדיקה(מצורף להודעה). הפלט מוכנס בדף txt.

ובכן מגיע השאלה הגדולה.

איך ממשיכים ומה עושים בכדי להפסיק את בעיית הניתוקים בתוכנות?

אשמח לתשובה, אני כבר מיאוש מכל הפרשה :nixweiss:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מה נתוני ה netstat -an אומרים?

תודה

פורסם

בעיה מוזרה בהחלט

זה קורה במחשב בודד, או לא משנה מאיזה מחשב אתה עושה את הניסוי?

אם זה קורה במחשב בודד בלבד - פרמט אותו ותתקין מחדש :P

אם זה קורה גם אחרי הפרמוט \ בכל המחשבים שאתה מנסה מהם - קנה נתב חדש.

זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן

(לפני קניה של נתב חדש הייתי מנסה לאפס את הנוכחי פיזית + תוכנתית לברירת מחדל + עדכון לקושחה העדכנית ביותר)

פורסם
  • מחבר

בעיה מוזרה בהחלט

זה קורה במחשב בודד, או לא משנה מאיזה מחשב אתה עושה את הניסוי?

אם זה קורה במחשב בודד בלבד - פרמט אותו ותתקין מחדש :P

אם זה קורה גם אחרי הפרמוט \ בכל המחשבים שאתה מנסה מהם - קנה נתב חדש.

זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן

(לפני קניה של נתב חדש הייתי מנסה לאפס את הנוכחי פיזית + תוכנתית לברירת מחדל + עדכון לקושחה העדכנית ביותר)

אחי לא שמת לב אבל כבר רשמתי בתחילת הפוסט שהדבר קורה בשני המחשבים, ובונסף לכך הבאתי מחשב נייד מבחוץ וזה גם קרה.

וכבר ניסתי את כל האפשרויות, איפסיתי אותו ואף התקנתי קושחה

פורסם

שום דבר לא מוזר , ענינו לך כבר מספר פעמים ,

התשובה לא השתנת בנתיים :)

אתה מעמיס על רוחב הפס שלך וכאשר יש כזה עומס SKYPE לא מסוגל לנהל תקשורת רציפה.

מבחינת רוחב פס ,

הגבלה ל 10KBS לא פותרת את הבעיה מכיוון שכל רוחב הפס שלך הוא בסביבות 11-12 .

שדרוג לחבילה עם UPLOAD גדול יותר ישפר את המצב .

אני מרגיש שאני חוזר על עצמי כבר ...

judas_clown - על מה אתה מדבר ??? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים