פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים שלום כולםהרכבתי לעצמי מחשב אבל כרטיס המסך עושה לי בעיות ותוקע לי את המערכת.משהו כמו 98 אחוז מהפעמים שאני לוחץ על הכפתור של הריסט זה כי המחשב נתקע בגלל הכרטיס מסךיכול להיות שזה בגלל הספק נמוך מדי?אולי לא חיברתי את הכרטיס מסך כמו שצריך לספק?צריך ספק אחר?תודה לעוניםIntel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Thermalright ULTRA 120 eXtreme Asus Rampage Extreme Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB (2GBx2) WD 150GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor Seagate 500GB Sata II 32MB Raid Edition LG DVDX22 DL GH22NS SATA Black Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V Antec Twelve Hundred (1200) Gaming Case Logitech Z-5500Samsung T220
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים הספק מאושר 4870X2, קשה לי להאמין שהבעיה ממנוhttp://ati.amd.com/products/certified/powersupplies.html#pstop
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר יכול להיות שזה בגלל מערכת ההפעלהאני משתמש בוויסטה 64 ביט.התקשרתי ל-KSP והוא אמר לי שאולי המערכת הפעלה הזאת אשמה כי היא לא יציבה.מה שלא נראה לי כי יש לATI דרייברים במיוחד ל64 ביט...מה אתה אומר?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים תבדוק קודם כל שוב את החיבורים הישירים לכרטיס המסך. כמו כן, תבדוק אם יש לך חיבור למולקס על הלוח ותחבר גם אותו. אחרי זה תתחיל להחליף דרייברים קדימה ואחורה כדי לוודא שהבעיה לא מהדרייבר.כמובן שהבעיה בכלל יכולה לבוא מזכרונות לא טובים או לא מקונפגים טוב ולא רק מכרטיס המסך. איך קבעת שזה כרטיס המסך?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר כל פעם שאני נכנס למשחק (FC2) בעיקר אבל גם הרבה אחרים המחשב נתקע לי עם ריצודים במסך ושהקול נכנס לקרטוע כזה בלופהמקלדת לא מגיבה בכלל וחייב לעשות ריסט דרך המארזהזכרונות הם 1600 עם האטה ל1333 בגלל הגבלה של המעבד (Q9550)חיבורים לכרטיס מסך בסדר גמור8 פינים + 6 פינים + המתח שהוא מקבל מה-PCIEבדקתי שהוא יושב על כבל במיוחד בנפרד ושום דבר לא לוקח חשמל ממנו גםהבעיה עם הכרטיס הזה ולשחק עם הדרייברים הוא שאם אני הולך דרייברים אחורה אז הרבה דברים במחשב יפסיקו לפעול לגמריהכרטיס הזה בעייתי כמו לא יודע מה אני מצטער שקניתי אותו כבר
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מה עם חיבור מולקס ללוח?כמו כן, כדאי לבדוק את הכוון הזה, אם הבעיות שלך הן רק ב FC2http://www.gamershell.com/news_62680.html
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר הוא נתקע לפעמים אפילו כשהוא סתם מריץ סרט HD על 1080P...עושה לי בעיות גם בFC הראשוןגם בCOD החדשלא חסרהקטע שבעבודה שוטפת הוא יכול להשאר דלוק במשך שעותבמיוחד בסופי שבוע השארתי את המחשב כמה ימים שיוריד משהו והוא לא עשה בעיות בכללעשר דקות במשחק הוא קורסאפילו במסך הפתיחהלפעמים הוא יכול לרוץ במשחק שעה ורק אז לקרוסלא מובן לי כל העסק הזה כל כך אבל אני מאמין בתשעים אחוז שהוא האשםאגב יש לי את הפאטצ החדש (8.12) שכולל את ההוטפיקס המדוברשיפר את הביצועים אבל לא פתר את הקריסותבמשחק גם משום מה לוקח לו משהו כמו שתיים שלוש דקות להיכנס לקצב :s05:אני מתכוון שכשהוא מסיים לטעון שלב הוא על 30FPS ואחרי דקה או שתיים הוא קופץ פתאום ל60עכשיו אני יודע שהם הורידו מהירויות שעון לכרטיס לחסוך בחשמל אבל כנראה שמשהו במנגנון הזה דפוק לגמרי כי הוא עושה את זה בדיליי ולא טוביכול להיות שזה משהו עם מיתוג המתחים שדופק את הכרטיס כל פעם מחדש כשהוא עובר מ-2D ל-3Dימח שמם
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר איך אני עושה את זה בדיוקמוריד את התוכנה זורק על דיסק עושה ממנו בוט ומחכה לראות שאין תקלות בגלל הזכרונות?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0אני גם מעביר את הטרד לתמיכה טכנית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.