פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים שלום לכולם.ברשותי ראוטר של TNN מחברת בזק.קבלתי עם הראוטר הזה אנטנה לחיבור אינטרנט אלחוטי ^אבל עכשיו , לפני שהתקנתי אותו הם שאלו אותי אם אני רוצה אלחוטי או לא כי זה בתוספת מחיר .זה הגיוני ,?או שאני יכול לחבר את הראוטר למחשב בצורה אלחוטית ללא הוספת מחיר ?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים זה DynalinkTNN Networks הם היבואן.מה שבזק התכוונו זה ל"תמיכה מורחבת", כלומר תמיכה טלפוניתבחיבור אלחוטי/שיתוף קבצים/הצפנה.התמיכה עולה תשלום נוסף לפי תנאי השירות.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר זה DynalinkTNN Networks הם היבואן.מה שבזק התכוונו זה ל"תמיכה מורחבת", כלומר תמיכה טלפוניתבחיבור אלחוטי/שיתוף קבצים/הצפנה.התמיכה עולה תשלום נוסף לפי תנאי השירות.הכוונה שלי שאי אפשר לחבר את המודם למחשב בצורה אלחוטית , או קבלת WIRELESS למחשב הנייד ?(יש לי מנורה של WIRELESS) - שפועלת עכשיו .
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר אז צריך פשוט לקנות כרטיס רשת אלחוטי ?יש איזה משהוא מומלץ (מצידי שיהיה הכי פשוט.)מה עם משהוא כזה ?http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=1255
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים כל נקודת קצה צריכה להיות אם שפרות של תקשורת אלחוטי, אין מה להיתסבך פה.תריץ חיפוש בפורום לגבי המלצות.
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים Dynamode היא סה"כ חברה וותיקה ולא ממש רעה אבל אין לי ניסיון על הדגם הזה נקודתית.אני הייתי הולך גם על משתאם שהוא PCI ולא כזה זול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.