עבור לתוכן

עזרה בבחירת ספקית אינטרנט ושידרוג מהירות הגלישה

Featured Replies

פורסם

חבר'ה חשוב לי לציין לפני שאני ניגש לעיניינים שאין פה מטרה של קידום/פירסום/אוו טובות הנאה

לאחרונה החלאתי שאני רוצה לשדרג את המהירות של האינטרנט שלי ושאלתי כמה מהחברים שלי איזה מהירות אינטנט יש להם?של איזה ספק אינטרנט?וכמה הם משלמים עבור החבילה שלהם?

לאחרונה ביררתי שחבר אחד שלי משלם 150 שח' משו כזה עבור חבילה של 5 מגה וחבר אחר משלם 100 שח' עבור חבילה של 2.5 מגה

(לשניהם יש את אותה ספקית אינטרנט- בזק בינלאומי)

החבילה שלי כולל נתב אלחוטי במהירות של 1.5 מגה ואני משלם 100 שח' בסה"כ כלומר לספקית בזק בינלאומי+ yes

עכשיו לנושא שהביא אותי אליכם:

איזו ספקית אינטרנט היא הכי טובה- בכוונה לטובה זה איכות של העלאה +הורדה+גלישה טובה+תמיכה תכנית+אין קריסות ובעיות בתמורה לכסף ששווה את כל מה שהזכרתי.....

אני ישמח אם כמה מהחברים פה בפורום ישתפו ויוכלו לומר לי איזה מהירות יש להם?איזה ספקית אינטרנט?וכמה הם משלמים?או אפילו ימליצו על ספקית טובה....

נ.ב: אני דיברתי עם בזק והם ביקשו מחירים שהם אינם מצדיקים את המהירות ולכן אני חושב שאני יוצא פרייר (עובדה חברים שלי משלמים כמוני או טיפה יותר ממני וזוכים למהירות שגבוה ממני בהרבה) אני דיברתי עם בזק+ yes והם דורשים מחירים אחרים לגמרי

תודה למגיבים ולעוזרים ואם עברתי על אחד מהחוקים(למרות שלא נראה לי) אז אני מצטער ומבקש שימחקו את הפוסט

תודה והמשך יום נעים! :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים