עבור לתוכן

התלבטות לגבי מסך 42"

Featured Replies

פורסם

בעקבות תאריך השחרור מצהל הקרב ובא וההחלטה לשפץ ולעצב את החדר שלי,החלטתי לרכוש מסך טלוויזיה לחדר.

לפי קריאה קצרה של כמה ביקורות באניטרנט הכיוון שלי הוא lg 42"60fr מסידרת scarlet .

מהביקורות ראיתי שזה מסך FULL HD ולפי מה שהבנתי זה מיותר וגם מוריד באיכות התמונה בשידורים רגילים.

המסך ישמש לצפיה בהוט (רוב הזמן) ,צפיה התבכנים מהמחשב בתקוה גם לתכני HD.

מרחק הצפיה יהיה או 2.5 או 3.5 עוד לא הוחלט איפה להציב אותו.

אז על מה אתם ממליצים חוץ מהמסך הנ"ל?

ועוד שאלה, איך המסך יתפקד בשימוש שוטף בתור מסך מחשב ולא רק צפיה בסרטים(משחקים/אינטרנט) ?

פורסם

המסך ישמש לצפיה בהוט (רוב הזמן)!!עדיף כבר פלאזמה

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המפורטת :xyxthumbs:

אני אשמח לשמוע עוד דעות ועצות :)

פורסם

תודה על התשובה המפורטת :xyxthumbs:

אני אשמח לשמוע עוד דעות ועצות :)

עכשיו תחליט על מה אתה הולך פלאזמה הוא LCD
פורסם

יתרונות פלזמה: תמונה סלחנית יותר בשידורי SD (שאינם HD)

יתרונות LCD: אין השתקפויות מתאורה צדדית.

מעבר לזה זה עניין של דגמים ספציפיים.

FHD לא בהכרח מוריד את איכות הצפייה בתכני SD. למשל בדגמי סמסונג A450/A550 ההבדל הוא רק ברזולוציה ואיכות התמונה זהה (לפחות לעיניים שלי). עבור מסך מחשב יש יתרון מסוים בFHD, אבל בעיקר אם מרחק הצפייה קטן מ2 מ'.

הסקרלט אכן קיבלה ביקורות טובות, למעט פריסה לא מדהימה של שידורי בפורמט רגיל (3:4) לפורמט רחב (16:9).

דגמים חלופיים שאתה יכול לבדוק:

LG4234R - דגם חדש (2009) עם ניגודיות גבוהה (1:50000). HDready. מחיר מומלץ בערך 5500. מסך מעולה.

סמסונג 40A450/40A550: דגמים מעולים ואמינים של סמסונג במחירים שפויים יחסית. ה550 הינה FHD.

אם אין לך בעיות השתקפות, יש כיום מבצע על פלסמה PV8 ו-PV80 של פנסוניק בחנות ארמגדון. הבנתי שהPV8 המעולה נמכרת ב5K שזה מחיר מדהים. היא 42" והיא HDready (למעשה רזו' נמוכה מ720P ולכן אולי לא בשבילך). גם לסמסונג יש פלסמה מעולה psA450.

לסיכום, לך לחנות ותראה קצת דגמים בעיניים, כל הנתונים הטכניים מבלבלים.

פורסם

אם אתה עושה מנוי לשידורי ה HD של הכבלים, עדיף שתיקח LCD FHD, הממיר עצמו עושה עבודת UPSCALE מעולה לתכני SD כך שיוצגו טוב על HD, ובערוצי ה HD הבלעדיים אתה תהנה מה FHD כמו שצריך.

אני הייתי נשאר עם ההחלטה של המסך LG.

פורסם

LG סקרלט זה טעות,

ממליץ לך על הטלויזיה הבאה:

Toshiba 42XV500

פורסם

LG סקרלט זה אף פעם לא טעות, הן מעולות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים