פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים שלום,אני לא יודע אם הלוח אם שרוף או המעבד, אם תעזרו לי זה יהיה סבבה!המחשב שלי הפסיק לפעול, הוא נדלק ולא מראה כלום, אז דחפתי קצת פנימה את המעבד והמחשב פעל מצויין אחרי זה חזרה התקלה ושוב דחפתי פנימה תמעבד ושוב דלק מצויין ככה כל פעם במשך שלוש שבועות אח"כ ניסיתי להכניס מעבד אחר וזה לא עבדחזרתי למעבד הקודם והוא התחמם כך שנגעתי בו הוא רתח ומתכבה מייד ניסיתי לשים לו חומר טרמי ולא עזר המחשב נדלק לי עד הוינדוס ונכבה כי הוא רותח! איפה עכשיו הבעיה במעבד או בלוח אם???
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מפרט מלא בבקשה זה אחד ומה זה דחפתי את המעבד?אתה מדבר על המאוורר של המעבד?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים הקירור של המעבד כנראה לא יושב טוב אצלך אם אתה צריך לדחוף אותו כנראה פין אחד נשבר איזה סוקט המעבד שלך?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר הלוח אם גם של אינטל !והפינים שלמים וישרים![br]פורסם בתאריך: 29.12.2008 בשעה 15:39:27מה זאת אומרת שהמעבד נשרף? שהוא לא מתפקד לגמרי, או שהוא מתפקד ונכבה?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים תוודא שהברגים של הקירור יושבים טוב ומחוזקים...למרות שלא נראה שזאת הבעיה כי לוקח למעבד לפחות כמה שניות כדי להתחמם לטמפ' SHUT DOWN...
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים המחשב מתכבה לגמרי! את זה אנחנו יודעים (כל מי שמנסה לעזור לך והגיב פה)תוודא שהמאוורר מסתובב תקין ולא נתקע לחילופין/רועד...
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים מחבר אחרי שנה עדיין לא פתרתי תבעיה, והחלטתי עכשיו לשבת על זה!!!!!!!לסיכום מתברר לי שכנראה הלוח אם יש לא בעיה עם המגעים ! ולכן זה גורם להתחממות איך שמדליקים את המחשב,כי לפעמים הוא לא מתחמם אבל עדיין המחשב נדלק אבל לא מגיב (מסך שחור) וכשאני דוחף קצת את המאוורר עם המעבד כלפ מטה אז הוא מתחמם!אז מה אתם מציעים להחליף לוח אם??????????.??תודהkinduv
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.