עבור לתוכן

Creative's X-Fi תומך כיום DD LIVE?

Featured Replies

פורסם

In September 2008 Creative released the "Dolby Digital Live" pack which enables Dolby Digital Live on Creative's X-Fi sound cards. The product can be bought from Creative directly

מויקפדיה..זה אומר שהקריאטייב טוב לDDL עכשיו?

פורסם

אתה עושה קצת סלט.

DD LIVE(כמו DTS Connect) זה תקן שמאפשר לכרטיס לקודד בזמן אמת ל-DD אות רב ערוצי לא דחוס(כגון מה שמשחקים מפיקים) כדי לחבר דיגיטלית לרמקולים.

אם אני לא טועה, ללוח שלך יש יציאת 5.1/7.1 אנלוגית שאתה יכול לחבר לרמקולים\רסיבר כדי לקבל סאונד רב ערוצי.

פורסם
  • מחבר

אוקי. אני מעדיף להתחבר רק ביציאה דיגיטלית...עכשיו,ראיתי את הכרטיס הזה:

‏Creative X-Fi Xtreme Audio

ולפי הביקורת באתר הוא לא תומך בDD LIVE.

אבל לפי השורת שציטטתי מויקפדיה הוא עכשיו כן תומך. אז...זה נכון? לא הבנתי בדיוק.

פורסם

כל כרטיסי הX-FI תומכים בפונקציה.. רק כרטיסי הטיטניום באים עם הפונקציה מובנת .. שכן זה פונקציה שמופעלת ע''י תוכנה

והתוכנה לטיטניום באה בחבילת דרייבר.. בעוד שבכל שאר כרטיסי הX-FI שהם לא TITANIUM אז צריך לקנות את החבילה בנפרד בחנות רשת של קריאטיב במשהו כמו 5$ .

זה החנות ..זה הפריט הראשון בעמוד

http://buy.soundblaster.com/

פורסם
  • מחבר

אוקי עכשיו שאלה:

מה ההבדל בין גרסת הPCI לPCI-E ? למה ה40 שקל הבדל? יש הבדל בביצועים?

פורסם

אני לא חושב שיש הבדל מבחינת ביצועים... אבל מה שכן הבנתי זה שנכון לרגע זה בגרסאות PCI-E אין אפשרות להקליט "WHAT U HEAR" שזה אחת הפונקציות היותר שימושיות בהקלטת קול בכל כרטיסי sound blaster לדורותיהם..אז אם זה ממש קריטי לך ,הייתי אומר שתלך על הPCI הרגיל,

למרות שסביר להניח שזה משהו שיפתר בעתיד ע''י דרייבר .

חוץ מזה אם אין לך בעיה עם המגבלה הזו..אז הייתי אומר שהPCI-E עדיף שכן זה PCI-E X1 שזה החיבור הכי לא מנוצל בלוח אם...ועדיף לתפוס אותו

מאשר לתפוס סלוט של PCI שיכולים להיות לו הרבה שימושים שאולי תצטרך איזשהו כרטיס הרחבה בעתיד ..

פורסם
  • מחבר

הPCI-E עולה 40 שקל יותר אבל יש בו גם יציאה כתומה וגם אופטית שאין בPCI [או שאני טועה?]

פורסם

אתה צודק אין בPCI את היציאה/כניסה אופטית כחיבורי דיגטלים אבל גם בו יש חיבור דיגיטלי דרך החיבור הרגיל ..

ככה שאין פה שום חיסרון/יתרון...מהבחינה הזאת סתם עניין של נוחות .

אם אתה טוען שה40 ש''ח יותר זה בגלל החיבורים האופטים..אז יכול להיות שאתה צודק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים