עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

הטמפ' לא נראת גבוה אבל עדיין יש מצב גדול שהכרטיס מסך תקול..

תנסה להשים מאוורר או להדליק מזגן בחדר על מנת שיהיה קר מהרגיל..ותריץ בדיקה..אם עדיין הפסים חוזרים...זה לא בעיה של טמפ'..

פורסם
  • מחבר

אני יעשה אתה זה אבל במידה וזה לא טמפ' אז מה זה כבר יכול להיות?....

כרטיס כמו שלי צריך לעשות בעיות שכאלה?..... לדוגמא שיחקתי לפני כמה דק' לא ברזולוציה מקסימלית ולא בתנאים מקסימליים ב Need for Speed Undercover ואחרי משו כמו דקה שהכל רץ חלק ויפה החלו להיות קווים וחלקים מהמשחק בצבע שחור וכתמים וכו'.....

לא יודע כבר מה לעשות...?!?!? אני משתגע.... הכרטיס הלך? צריך לעדכן את אחד החלקים? הכרטיס עשה את שלו והוא חלש מידי למשחקים בסגנון הזה?....

למישהו יש איזשהו רעיון איך לגלות מה היא הבעיה.<?! :bash:

פורסם

כמו שציינתי הבעיה היא מהכרטיס מסך שלך..

אתה צריך לבדוק רק אם זה בעיה של התחממות או שהכרטיס תקול..ושום דבר לא יעזור..

פורסם
  • מחבר

הבנתי......

במידה וזה באמת הכרטיס ולא בעיית טמפ'אז יש לי שאלה אחרת יש לי עוד אחריות על הכרטיס הזה..... ובזמן האחרון רציתי לשדרג את הכרטיס.. המעבד.. הספק.. ואולי להוסיף עוד מאורר....

עכשיו אני יכול להביא את אותו הכרטיס שקיים אצלי חדש חדש מהאריזה עם הרכבה ללא תשלום נוסף השאלה שלי זה אם הוא יוכל להתמודד עם משחקים כמו:

Prince of Persia החדש, Grand Theft Auto IV (2008) ,Need For Speed Undercover (אחד המשחקים שחשובים לי ביותר),far cry 2 ,

Call Of Duty World At War וכו'....

*** חשוב לי שהמשחקים האלו יעבדו בצורה הכי טובה- יעבדו על רזולוציה הכי גבוה באיכות הכי גבוה,יעבדו ללא תקיעות,המשחק זורם ללא עצירות/תקיעות/קפיצות/מסך שחור/ריסטרט/קווים שחורים...

מה אתם אומרים חבר'ה ה ATI READON X1900GT 250MB שלי יחזיק משחקים שאלה בתנאים כאלה.... (מסך 17 לצורך העיניין)...

כמו כן אם אני משדרג אחת המטרות העיקריות שלי שהכרטיס יחזיק לי לפכות לשנתיים +- ויביא איתו אחלה ביצועים......

פורסם

לא קראתי את הכל אבל בשאלה האחרונה אני רואה שאתה שואל אם אתה יכול להפעיל GTA IV עם הכרטיס מסך הזה ATI READON X1900GT 250MB

זה יעבוד לך ממש לאט תראה את הדרישות פה

http://www.systemrequirementslab.com/bonus/t/analysis2.tmpl?registration_option_id=7966

אם זה לא עובד לך אז פה

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שהכרטיס מיועד לא רק למשחק הזה ספציפית אלא לכל שאר המשחקים שציינתי ולמשחקים שעוד יבואו בדרך.... לכן אני שואל אם כדאי לשדרג או להחליף לחדש אם אני לא טועה יש לי עדיין אחריות.....

אבל מה כדאי לעשות להחליף לחדש ולשדרג אולי יותר מאוחר עם ירידת מחירים ויציאה של כרטיסים חדשים לשוק... (אם אני משדרג תכרטיס אז אני משדרג גם ספק כוח וגם על הדרך מעבד) ...

לכן חשוב לדעת מה כדאי לי לעשות במקרה הנ"ל.... ?? ??? ??? ??? ???

פורסם

ה1900 למיניהם כבר לא משתלמים..ישנם כרטיסי מסך חזקים יותר כיום..באותו המחיר..

על כל מקרה לחכות אין לך טעם..שכן צפוים לצאת רק דיגמי הHIGH END של NVIDIA ככה שזה לא רלוונטי לך..

אם יש לך תקציב וכו..תציין אותו בכותרת ונעזור לך ל החליט..

פורסם
  • מחבר

מצטער על הספאם.... אבל לא כדאי שאני יפתח פוסט במפרטי מחשב שיכלול כותרת של שדרוג מחשב אני יפקסם מה אני מעוניין לשדרג+תקציב...?

או שעדיף שאני כבר ימשיך פה את הפוסט?..

פורסם

למה ספאם..בהחלט..פתח תרד עם תקציב שימושים וכו..ויעזרו לך..

פורסם
  • מחבר

בכל אופן בשביל לסגור את התרד הזה בצורה הכי טובה ...

רציתי להגיד תודה רבה לכל מי שתמך ונתן עזרה...... על כל הסבלנות וההשקעה אחלה פורום תבורכו.....

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים