פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים הי... קניתי דומיין מגודדי (GODADDY) ואני רוצה "לחבר" אותו לשרת שלי בממשק של גודדי אני צריך להזין Nameserver ואין לי מושג מה זה.. הבנתי שצריך להגדיר ב הDNS עזרה תתקבל בבכרכה
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים באיזה שרת מדובר ?שרת לינוקס?שרת של מיקרוסופט?אם זה שרת של מיקרוסופט אתה צריך לחבר את כולם בעזרת domain controllerמה שנקרא פורסט.לעוד מידע google.com
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר חברה' התשובות של שניכם לא היו קשורות לשאלה שלי...-לא שאלתי איך לחבר את כל המחשבים שלי ברשת, אלא איך להגדיר את הDNS במערכת ההפעלה(WIN SERVER 2K3)תודה חברה'
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים כשאתה קונה דומיין, אתה בעצם משלם על הזכות לרשום שם בשרתי הDNSים שלהם. כלומר, אתה צריך לתת להם IP (של השרת שלך) ואז הם רושמים את השם של הדומיין שבחרת על הIP הזה.כשאתה עורך את הדומיין שלך, שים את הIP של הרשת שלך, וזהו.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר מצויין, הבעיה היא שצריך להזין 2 nameserver, עכשיו נתתי לו אחד שלי ואת השני השארתי על שלו , הבעיה היא שכשאני מנסה להכנס לדומיין שלי אני מגיע לדף שלו במקום לדף שלי......ולשאלה בנושא טיפה שונהמדוע כשאני מקליד את הIP של האתר שלי, אני מתבקש להזין סיסמא?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מדוע כשאני מקליד את הIP של האתר שלי, אני מתבקש להזין סיסמא?אם זה ה IP שה NAMESERVER מחזיר ולא האתר האמיתי שלך, אז זה בגלל שהם שמים אותך על SHARED HOSTING (שזה הרבה אתרים על מחשב אחד).
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים לפי השאלה שלך התשובות כאן עלולות לבלבל אותך יותר כי אתה לא מבדיל בין המושגים.ב GODADY יש מערכת ניהול DNS של הדומיין שלך,כנס אליה והגדר domain A RECORDIP שהשרת שלך נמצא בו.www.domainA RECORD IPלגביי הפניית NAMESERVER אליך , מחק את ה IP שלך ב NAME SERVERSאתה לא מחזיק DNS ובהגדרה הזאת חלק מהשאילתות יופנו אליך , לא יקבלו תשובה ויגרמו ל DELAY במקרה הטוב.בהצלחה.שרת הWEB שלך בכלל עונה כשפונים ל IP שלך בפורט 80 ?
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר כן שרת הWEB שלי מעלה את האתר כאשר אני מזין את הIP1.הגדרתי שני NAMESERVERS בGODADDY כמו שצריך.עברו 48 שעות מאז אך האתר לא עולה, רק עם IP...2.מדוע האתר שלי מבקש שם וסיסמא? איך אפשר לבטל זאת?תודה רבה מראש,
פורסם 2009 בינואר 416 שנים 1.הגדרתי שני NAMESERVERS בGODADDY כמו שצריך.מה הדומיין ומה ה IP ?מחקת את ה IP שלך מ NAMESERVRS ?
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר דומיין :mydomainIP:myipמה זתומרת אם מחקתי את הIP שלי מהNameservers ?למה לי לעשות את זה, הרי אני רוצה שמי שיכתוב את הדומיין הזה יגיע לIP שלי, איך אם כן עושים זאת ללא הNameservers?נ.בכבר שאלתי קודם, מה עלי לשנות כדי למנוע מהאתר שלי לבקש שם וסיסמא כשניגשים אליו?עכשיו אני באמת טיפה מבולבל..תודה מראש,
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מר shloogy אתה לא יודע מה זה דומיין ,מה זה DNS ומה זה NAMESERVERS לכן אני לא מבין את התגובה שלך קרא את מה שכתבתי לך בתגובה הקודמת שלי. כרגע לא עובד שום דבר מכיוון שהגדרת שני שרתי DNS לDOMAIN שלך ====== נמחק לבקשת SHLOOGY =============== שניהם לא קיימים . אם יש לך שרות DNS ב GODADY תשאיר אותו ותגדיר את GODADY כשרתי DNS נראה לי שהיה לך כזה לפניי שהמצאת את ההגדרות. כאן כתוב איך להגדיר http://help.godaddy.com/article/664 אם לא ,תתקשר לספק אינטרנט ובתשלום תוכל לקבל תמיכה ווטיפול בדומיין. אתה לא מסוגל להיות להיות שרת ה DNS של הדומיין שלך ברמת ההבנה הקיימת. אין לי מושג על איזה אתר אתה מדבר , אין שום אתר בדומיין הזה. קודם סדר את נושא ה DNS ורק אחר כך שאל שאלות לגביי האתר.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר תודה,לגבי הסיסמא,איך אפשר לבטל את הדרישה לסיסמא כל פעם שמישהו נכנס לאתר?אפשרתי Anonymous access תודה מראש,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.