עבור לתוכן

צריך עזרה| בעיות במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום כולם, לאחרונה קניתי את ה ATI Radeon HD 4850 של ספייר בחנות KSP, שידרגתי מה3650 שהיה לי קודם, הם החליפו לי אותו על המקום (וגם ספק, כי הייתי צריך לשדרג אותו גם בשביל כרטיס המסך).

היו לי כמה בעיות עם ה3650, לפעמים היו לי איתו האטות משונות בקצב הפריימים בלי סיבה נראית לעין, ובCall of duty world at war שקניתי לפני כמה ימים היו בעיות רציניות עם קצב הפריימים, והרבה פעמים היו מופיעים פסים אפורים מהבהבים, ואובייקטים על המפה היו נעלמים וחוזרים.

עכשיו עם ה4850 יש לי בעיות כאלה פחות או יותר בכל משחק במחשב, בחלק יותר גרוע- כמו COD5 שעכשיו החליט ללכת עד הסוף ולפעמים במקום להציג את המשחק כשאני נכנס לשרת, הוא מציג לי אפור+שחקנים. בהרבה משחקים אחרים יש גם בעיות: מים שפתאום נעלמים, שלג שהופך לשחור, האטות רציניות בקצב הפריימים בלי סיבה מיוחדת, ופסים שצצים במקום טקסטורות.

הייתי רוצה לדעת אם דבר כזה נגרם בגלל בעיות דרייברים או חומרה, כי בין היתר, חוץ משדרוג בחומרה שדרגתי גם את הדרייברים מגרסא CCC 8.6, ל8.9. אחרי שראיתי שיש לי בעיות שידרגתי ל8.12, הגירסא האחרונה. מאחר ושום דבר לא שופר כתוצאה מכך- החזרתי את הכל בחזרה לגירסא 8.9 שנמצאת אצלי על הדיסק שקיבלתי ביחד עם כרטיס המסך.

חשוב לי לציין שבכל פעם ששניתי את גירסאת הדרייברים- מחקתי את הדרייבר הקודם דרך הסרת תוכנה, והשתמשתי ב Driver Cleaner Pro כדי לוודא שהכל נמחק.

מה אתם מציעים לי לעשות? האם זו בעיית תוכנה או חומרה? כי בעיות דומות קרו לי גם לפני השדרוג. יכול להיות שזו בעיית חומרה שנובעת מרכיב אחר במחשב שלי?

נ.ב, לוח האם שלי הוא של אינטל, P35.

פורסם

מה המפרט של המחשב שלך

פורסם
  • מחבר

בסדר.

Q6600 מעבד

לוח אם DP35DP

4 ג'יגה של ראם, 800MHZ

וכרטיס 4850, בלי OC, עם מאוורר קבוע ב70% וטמפרטורה מתחת ל60 בעומס.

ספק 550W של CHIEFTEC.

פורסם

פתח את הקונסול במשחק תרשום

fps_max 101

תעשה אוברקלוקינג לכרטיס

פורסם

אתה אומר שזה גם קרה לך בכרטיס הקודם .

יכול להיות בעיה בלוח אם

השאלה במשחקים שהם לא רשת אתה רואה אותם בעיות?

פורסם
  • מחבר

כן, גם במשחקים שהם לא רשת יש בעיות דומות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים