עבור לתוכן

בעיות עם ראוטר שחוסם תוכנות ומשחקים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לפני שנתיים לערך התקנתי בבית רשת אלחוטית.

הראוטר הוא של חב' EDIMAX.

אומנם הוא עושה את עבודתו נאמנה מאז, אבל מאז ומתמיד הוא היה ילד בעייתי.

מאז התקנת הראוטר סבלתי מבעיות מהירות בתוכנות שיתוף ותוכנות אונליין כאלו ואחרות וגם ממשחקים.

לאחר שלמדתי מה זה PORT FORWARDING הצלחתי לתקן את הבעיות בכמה מהתוכנות הנ"ל [אם כי כולן עדיין אומרות לי "No connectivity"].

אומנם עד היום הצלחתי להסתדר עם זה, אבל לאחרונה זה כבר נהיה בלתי נסבל בשל שתי סיבות:

1) ניסיתי להתקין HAMACHI, אומנם הוא עובד, ואני יכול להתחבר לאנשים ואנשים יכולים להתחבר אליי, אבל ברגע שאני מנסה לשחק במשחק עם אנשים, אני פשוט לא מסוגל, והבעיה תמיד צצה מהצד שלי [או שאני מנותק או שאני גורם לקריסת השרת].

2) לאחרונה קניתי את GTA 4....אחת הסיבות שקניתי אותו היתה המולטיפלייר...אבל לצערי [וגיליתי שאני לא היחיד], הראוטר גורם לי "להיזרק" מכל שרת שאני נכנס אליו.

ב-2 המקרים המדוברים ניסיתי לעשות PORT FORWARDING לפורטים מסויימים שהומלצו לי ע"י אנשים מפורומים ייעודיים, אך ללא הועיל.

בכל מקרה, שמעתי כי ניתן לעקוף את הראוטר באמצעות דבר שנקרא DMZ [סלחו לי על הבורות]

אשמח לדעת יותר על הדבר הזה וכיצד ניתן לעשות זאת?

רצוי לציין שאין לי מושג איזה דגם של ראוטר מחב' EDIMAX יש לי [אשמח אם תוכלו לספר לי כיצד אפשר לבדוק מה הדגם שיש בידיי].

חיפשתי אופציה של DMZ בתפריט הראוטר, אך לא מצאתי שום דבר שמזכיר את השם המדובר, גם לא תחת הגדרות הFIREWALL [שבאופן מתמיה יש לי רק אופציה אחת - "הפעלה" ו"כיבוי"...ובכל מקרה הפיירוול של הראוטר מכובה כברירת מחדל]

אשמח לעזרה.

בתודה מראש,

פורסם

מה הגדרת ב-port forwarding? איזה אייפי הכנסת?

הדגם של הראוטר כתוב עליו בדר"כ.

פורסם
  • מחבר

הכנסתי את האייפי של הDEFAULT GATEWAY [ואין צורך שאציין פה כתובת]

והגדרתי פורטים מאוד מסויימים גם בUDP וגם בTCP שאמרו שהם מתאימים לGTA...

בכל מקרה, איך אני עושה DMZ?

אגב, יכול להיות שדגם הראוטר שלי הוא:

GR-F04P5AC1100018?

כי זה הכיתוב היחידי שיש לי על הראוטר...

אגב החברה היא, שוב פעם, EDIMAX.[br]פורסם בתאריך: 28.12.2008 בשעה 19:47:29

סליחה על הדאבל, מצאתי את הקופסא של הראוטר...

אז למרות שהתוכנה של הראוטר היא של EDIMAX, הראוטר הוא בכלל של חברה בשם NextTech

שם הדגם: NT-8534WG.

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע מה כתובת הIP הפנימית?

איזו אחת מהן היא זו בIPCONFIG?

ה-IPV4, או ה-SUBNET?

פורסם

זאת שמופיעה ליד השורה IPV4.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים