עבור לתוכן

מחשב דלוק, מסך לא עובד...

Featured Replies

פורסם

שלום שוב,

עשיתי ריסט למחשב ומאז המסך לא חזר לעבוד...

כלומר, הוא נמצא בPower Saving Mode כזה, שהנורה של המסך חומה, כלומר שהוא לא פעיל... כיביתי והדלקתי, חיכיתי חצי שעה בין הדלקה לכיבוי, כלום לא עבד... מה שכן שלאחר כמה זמן שעשיתי ריסט, יכולתי לשמוע את הווינדוס עולה, סימן שהמחשב כן עובד.

המסך הוא LG 226WTQ 22' INCH

כ.מסך - ALBATRON 8800GT - 512MB

עוד פרטים -

גם לפני כן הייתה לי בעיה, שבמשחקים המחשב קרס לי (אפשר להסתכל בדיונים אחרים שפתחתי לגבי זה בשביל לקבל יותר פרטים) ואני חושד שזה אולי קשור...

אז מה אני צריך לעשות בכדי לגרום לו לעבוד? אני ממש מפחד כבר ממה שקורה לי פה...

הכל נדפק לי לאחרונה... )-:

פורסם

תוציא את הזיכרונות ותכניס

פורסם

יניב קופר - במקום לזרוק הצעות חסרות כל עניין, שלא לומר מטופשות - תנסה להגיב בצורה יותר עניינית.

מה זה יעזור לו עכשיו אם הוא יוציא את הזכרונות ויכניס? גם אם הזכרונות פגומים, הוצאה והכנסה שלהם מחדש לא תשנה כלום.

פותח הת'רד -

תוודא שהכרטיס מסך + החיבורים הנלווים של המסך לכרטיס מחוברים היטב, ולא רופפים.

אם הכל מחובר היטב, תנסה לאפס את הביוס ע"י הוצאת הסוללה/שינוי מיקום הג'אמפר.

בנוגע לקריסות שלך:

זה יכול להיגרם ממס' גורמים שונים.

קודם כל נפתור את בעיית המסך, ולאחר מכן נעבור לנושא הקריסות.

פורסם

יניב קופר - במקום לזרוק הצעות חסרות כל עניין, שלא לומר מטופשות - תנסה להגיב בצורה יותר עניינית.

מה זה יעזור לו עכשיו אם הוא יוציא את הזכרונות ויכניס? גם אם הזכרונות פגומים, הוצאה והכנסה שלהם מחדש לא תשנה כלום.

פותח הת'רד -

תוודא שהכרטיס מסך + החיבורים הנלווים של המסך לכרטיס מחוברים היטב, ולא רופפים.

אם הכל מחובר היטב, תנסה לאפס את הביוס ע"י הוצאת הסוללה/שינוי מיקום הג'אמפר.

בנוגע לקריסות שלך:

זה יכול להיגרם ממס' גורמים שונים.

קודם כל נפתור את בעיית המסך, ולאחר מכן נעבור לנושא הקריסות.

בהרבה מאוד מקרים מחשב דלוק, מסך לא עובד הוצאת הזיכרונת והכנסתם בחזרה פתרה את הבעיה .ואני לא זורק הצעות חסרות כל עניין

בחברה שאני עובד אני נתקל בהרבה מקרים כאלה וזה תמיד הדבר הראשון שאני עושה וזה עוזר אך לא תמיד .ולומר לי משפט במקום לזרוק הצעות חסרות כל עניין, שלא לומר מטופשות. זה ממש לא מכובד .

פורסם

זה תמוה לגמרי, שכן הוצאת הזכרונות והכנסתם מחדש לא יכולה לפתור בעיה כזאת, אלא אם הזכרונות לא יושבים במקום,

דבר שסביר להניח שלא קרה, אם לא נעשה שום שינוי בקונפיגורציה של המחשב(אלא אם "פתאום" איזה סטיק החליט שבא לו להשתחרר קצת מהסלוט שלו)

תן לי הסבר הגיוני אחד, למה זה טוב להוציא ולהכניס את הזיכרון מחדש(ולא, "עשיתי את זה בעבר וזה פעל" זה לא הסבר הגיוני בשבילי)

אגב, את הדיון הזה אני מציע שנמשיך בפרטי, שכן זה מסיט את נושא הדיון למקומות לא רצויים.

פורסם

1 תנסה להעביר את הכרטיס מסך למחשב אחר כדי לוודא תקינות או אם יש לך כרטיס מסך מובנה בלוח תשתמש בו

2 תבדוק אם המאורר של הספק מסתובב ואם אתה יכול תעביר אותו למחשב אחר כדי לוודא תקינות

3 תחליף את הכבל של הספק לחשמל לפעמים הוא זה שגורם לבעיות

4 תאפס את הביוס זה גם יכול לעזור לפעמים

5תעבוד אם סטיק אחד של זיכרון אם יש לך 2 תנסה אחד אחרי השני לבדוק אולי הבעיה באחד הסטיקים

6 תנסה מסך אחר

תעדכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים