עבור לתוכן

מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות מחשב חדש

p4 1.7 אני רוצה אינטל אז אל תגידו amd

asus p4b lx

256 ram

asus v8200 t2 dulex אני צריך את היציאות

wd 20 7200 rpm אני לא צריך יותר מ20 giga

sony multiscan e400

logitac cordless

אז בכמה אני מקבל את זה או שאני צריך שיפורים עד 8500

פורסם

אני הולך לקנות מחשב חדש

asus p4b lx

256 ram

sony multiscan e400

logitac cordless

עוד אחד שבונה לעצמו את הקבר...... :asthanos:

:lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

אז מאזה מחשב לקנות תן מפרט עד 8500-9000

פורסם

אני הולך לקנות מחשב חדש

asus p4b lx

256 ram

sony multiscan e400

logitac cordless

1 למה אתה בא לכאן, אם מראש אתה אומר ובא -רק פנטיום רק פנטיום, מה אתה רוצה שנגיד? טוב -

לך תקנה פנטיום 4 זה קניה מעולה לכל אחד אל תשמע אם יגידו לך יש מעבדים עם עלות\תועלת יותר גבוהים יותר יציבים ויותר ניתנים לשדרוג. אל תקשיב להם, הם מטומטמים, AMD ז חיקוי של אינטל, נכון?

2 בקשר לזיכרון, אם כבר פנטיום 4, אז DDR ו256 - לכן תתאים לוח מתאים.

3 אסוס מאוד יקרים וסתם לחינם. םילטרים לא משהו, לא מגיעים לאוברקלוק כמו הרקולס לדוגמא.

אתה צריך VIVO? (וידאו אין\אוט)

כך Msi Geforce3 TI200 64ddr Pro-VT

MB DDR NVIDIA T-200 TV In/Out 256BIT 64

- גם זכרונות יותר מהירים, גם היסטנקים מעולים וגם צבע אדום. היתה ביקורת שקראתי ומדובר באחלה כרטיס, לפי הביקורת אחלה פילטרים. בעזרת הטלויזיה אפשר ללכוד ישר לMPEG2 ! ולא כמו בכל כרטיסי הלכידה שלוכדים שAVI ואחר כך עושים קומפרס לMPEG2.

4 על המסכים של סוני, אי אפשר לדבר, באמת אחלה, יכול היות שאני היתי לוקח IIYAMA במקום או איזו - אבל אי אפשר להגיד שהמסך לא טוב, אבל הוא בהחלט יקר.

זהו בנתים.

פורסם

קח לוח asus p4t-e ו256 rdram או 512 rdram

הרד דיסק תחליף לסיגייט

פורסם

מסך: IIYAMA 413 PRO 17" המסך בקטגוריית 17" הטוב בעולם. בחיים לא תצטער עליו......

מארז: ATX P-4 VIRGO BLUE

לוח אם: ASUS P4T-E

מעבד: Intel Pentium 4 1.7GHz 478pin

זיכרון : שני זכרונות Kingston 128MB PC800 (זכרונות RDRAM הם הכי מהירים לפנטיום 4, והם באים בזוגות לכן צריך לקנות שניים. המוכר כבר יבין. ביחד יצא לך 256MB).

דיסק קשיח: Seagate 40GB 7200RPM

כונן פלופי 1.44

כרטיס מסך: GAINWARD Geforce III

CardExpert TI-450

כרטיס קול: CREATIVE VIBRA 128BIT 4D

CDROM : ASUS X52

מודם: ZOOM V92 56K

מקלדת ועכבר: MS Keyboard & InteliMouse

רמקולים: YAMAHA 200W model: YSTM40

מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Home Edition LOC(Heb) OEM

מחיר: 8600 ש"ח לפי החנות למיר מחשבים בהרצליה.

www.lamir.co.il

אם בא לך להשקיע עוד 250 ש"ח ולקנות פנטיום 4 1.8GHz עם ליבת נורת'ווד החדשה שמבוסס על 0.13 מיקרון ומטמון מוגדל, ולהוסיף עוד 250 ש"ח למחיר, עשה זאת !

(אני לא כזההההה נחמד. פשוט משהו כבר ביקש ממני לעשות מפרט דומה מאוד לזה....)

פורסם

מסך: IIYAMA 413 PRO 17" המסך בקטגוריית 17" הטוב בעולם. בחיים לא תצטער עליו......

מארז: ATX P-4 VIRGO BLUE

לוח אם: ASUS P4T-E

מעבד: Intel Pentium 4 1.7GHz 478pin

זיכרון : שני זכרונות Kingston 128MB PC800 (זכרונות RDRAM הם הכי מהירים לפנטיום 4, והם באים בזוגות לכן צריך לקנות שניים. המוכר כבר יבין. ביחד יצא לך 256MB).

דיסק קשיח: Seagate 40GB 7200RPM

כונן פלופי 1.44

כרטיס מסך: GAINWARD Geforce III

CardExpert TI-450

כרטיס קול: CREATIVE VIBRA 128BIT 4D

CDROM : ASUS X52

מודם: ZOOM V92 56K

מקלדת ועכבר: MS Keyboard & InteliMouse

רמקולים: YAMAHA 200W model: YSTM40

מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Home Edition LOC(Heb) OEM

מחיר: 8600 ש"ח לפי החנות למיר מחשבים בהרצליה.

www.lamir.co.il

אם בא לך להשקיע עוד 250 ש"ח ולקנות פנטיום 4 1.8GHz עם ליבת נורת'ווד החדשה שמבוסס על 0.13 מיקרון ומטמון מוגדל, ולהוסיף עוד 250 ש"ח למחיר, עשה זאת !

(אני לא כזההההה נחמד. פשוט משהו כבר ביקש ממני לעשות מפרט דומה מאוד לזה....)

למה לקנות מערכת הפעלה??????? אתה כנראה ממש שרוט........

פורסם

http://www.hwzone.co.il/?file=specs

אני לא רואה סיבה להוסיף בנושא.

עינקודר, אני חושב שצריכים לעשות גם מפרטים מומלצים למעבדי פנטיום 4 עם אזהרה ברורה על התמורה הנמוכה שהם יתנו לכסף שלהם, ושהם יעמדו ליד מחשב מקביל של AMD, כדי שאנשים יוכלו לראות כמה כסף מחשב AMD במהירות מקבילה, שהוא הרבה יותר מהיר גם כך, יכול לחסוך להם. אבל בכל זאת, מי שיהיה נעול על אינטל יוכל לבחור מערכת ממולצת לאינטל.

פורסם

:nono:

scorpion!

אסור להגיד את זה כאן! כאן זה לא PCTIP!

LOL! ;D :lol: ;D :lol:

ידעתי!!!

פורסם

עינקודר, אני חושב שצריכים לעשות גם מפרטים מומלצים למעבדי פנטיום 4 עם אזהרה ברורה על התמורה הנמוכה שהם יתנו לכסף שלהם, ושהם יעמדו ליד מחשב מקביל של AMD, כדי שאנשים יוכלו לראות כמה כסף מחשב AMD במהירות מקבילה, שהוא הרבה יותר מהיר גם כך, יכול לחסוך להם. אבל בכל זאת, מי שיהיה נעול על אינטל יוכל לבחור מערכת ממולצת לאינטל.

שיחליפו את הלוח+מעבד+זיכרון ל-ASUS P4T-E, פנטיום 4 1600MHz, ו-256MB RDRAM, ואז או שיוסיפו איזה 500 שקל לפחות או שיקחו חלקי קבר בכל שאר הפריטים...

פורסם

אני מצאתי את הנוסחה לטיב החלקים במחשבי הקבר הממוצעים בארץ:

ככל שמחיר המעבד יהיה יקר יותר, כך החנויות יחפשו חלקי קבר זולים יותר.

פעם עוד המצב היה איך שהוא בסיידר, אבל היום החנויות מחפשות חלקים כמה שיותר זולים כדי לפצות על המעבד היקר, כי הישראלי הממוצע לא מעוניין לשלם יותר מ6000 שקל על המחשב כולל מסך-קבר, מקברת(מקלדת קבר), ועקבר(עכבר קבר), והעיקר שיהיה כמה שיותר "חזק" וכשהוא אמר חזק הוא מתכוון למעבד 2000 לפחות. הישראלי הממוצע יקנה גם פנטיום 4 2000 עם ג'יפורס עלום שם, העיקר שיהיה רשום ג'יופרס ופנטיום 4. לפעמים המצב נהיה מעניין, שהישראלי הממוצע שמע איך שהוא על לוח של אסוס והוא מרגיש גדול עם עצמו שהוא מצליח "להראות" ול"הכניס" למוכר. לפני כמה זמן כשהסתקלתי במשחקים באופיס דיפו, שמעתי שיחה בין מוכר המחשבים שם לאיזה בן אדם, שהרגיש גדול עם עצמו לפני הילד שלו כשהוא שאל: "ותגיד איך אתה משווה את הלוח של המחשב הזה ללוח של עעסוס" ואני יודע מה אני אמר כשאני רושם עעסוס, כי תמיד אנשים אמרים את זה פה עם דגש על הא, במבטא מזריח כזה, גם אם הם אשכנזים, ואז אמרים את ה"סוס" בצורה קצרה.

פורסם

שאלה:

אתה מוכן לעשות אותם ולעדכן אותם כל שבוע ?

פורסם

אני מוכן!

פורסם

שאלה:

אתה מוכן לעשות אותם ולעדכן אותם כל שבוע ?

אין לי בעיה לעשות אותם ולעשות להם עדכון רציני כל שבועיים. יש לי זמן לעשות את זה עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים