פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים טוב אז היה לי בעיה במחשב שהוא לא נדלק ...אז הוצאתי את המעבד וראיתי שהפינים קצת עקומים.אז סידרתי את כל הפינים אבל אחד היה ממש עקום אז ניסיתי לסדר והוא נקרא אז חסר לי פין אחד.הפעלתי את המחשב ועבד טוב אבל אני אל בטוח אם כדאי להמשיך להדליק את המחשב זה מסוכן שחסר פין?אם כם מה עושים?
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מעל ל200 הודעות ועוד לא למדת?!תעיף מהכותרת את הדחוף!! ואת ה??? גם אם משהו דחוף זה לא צריך להיות בכותרת
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מה אתה פוחד שיקרה? הרי אי אפשר לתקן כזה דבר, זה או להחליף או להשאר עם זה ככה.אז אם המחשב עולה תגיד תודה ותקווה שלא יהיו בעיות בהמשך.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים איזה מעבד היה לך? יש מעבדים עם פינים מיותרים אם המחשב עובד לך, אל תיגע בו יותר. אם הוא קורס ללא סיבה, אפשר לנסות לתקוע חוט נחושת במקום הרגל שנשברה. (אבל בזהירות, שלא תגרום לקצר.)
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר אוף עכשיו הוא בכלל לא עולה נראה לי הלוח אם נהרס...איזה באסה... אני יצטרך ליקנות חדש.
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים לא מבין בכלל איך הגעת למצב כזה של קודם כל להרוס את המעבד ועכשיו את הלוח... המחשב שלך הופצץ בעזה או משהו כזה??..
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר חחח לא.הייתה הפסקת חדש לכמה שניות בבינין שלנו והמחשב התכבה.אחרי שנגמר הפסקת החשמל הידלקתי את המחשב והוא לא נדלק טוב.הוא כאילו מעלה את הביוס אבל זה כותב את המעבד את המהירות שלו ועוצר ואני לא יכול לעשות כלום.ועכשיו זה אותו דבר גם אחרי שנ יקיתי את המעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.