פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים חוסר תשומת לב שלי...רכשתי לוח אם של Asus P5Q-Em שיש לו slot אחד בלבד מסוג PCI, אך אני זקוק ל-2 slots של PCI. אחד לכרטיס הטלוויזיה והשני לכרטיס הרשת שרכשתי (Edimax Mimo nDraft).אפשרויות... להחליף לכרטיס רשת USB או להחליף את לוח אם ללוח אם מקביל.חשוב מאד שללוח האם תהיה יציאת HDMI (מחשב מיועד לתפקד כ-Media Center בלבד). מעבד שרכשתי הנו אינטל E8400.מה דעתכם?תודה.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר הלוח נרכש ביום חמישי, היום התפניתי לכל ההרכבה. המוכר (KSP) ידע בדיוק מה אני אמור להרכיב על לוח האם ובדיוק כמוני לא שם לב שחסר slot PCI אחד.אני מאמין שהדרוש יוחלף - באופן נעים יותר או נעים פחות. מקווה לשיתוף פעולה הוגן.ראשית עלי להחליט למה להחליף.האם בכדי לקבל עוצמת שידור מקסימלית בכרטיס MIMO עדיף PCI, או שכרטיס USB יעשה את העבודה בדיוק אותו דבר?ומה האלטרנטיבות?
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים פותח התרד..בגדול כרטיס PCI מציע איכות/רמת קליטה טובה יותר מUSB..עד כמה זה משמעותי זה תלוי במיקום וכו..לגבי הלוח אם..אתה נעול על לוח אם מבוסס G45 או שאתה פתוח להצעות העיקר התמיכה במעבד וביציאת HDMI ?
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר בין מיקום הנתב למיקום המחשב אליו מחובר הכרטיס עומד לו לתפארת ממ"ד שגורם לכך שבשימוש בכרטיס G קצבי העברת הנתונים הנם נמוכים למדי (משהו כמו 2000k). השימוש בכרטיס ה-N אמור לשפר/לפתור את הבעיה, לכן כנראה שיש משמעות לכך שהכרטיס כאמור יהיה PCI לפי דבריך.אני ממש לא נעול על G45. סה"כ אני מאוכזב מכיוון שהלוח שלקחתי נחשב די טוב עם כרטיס מסך טוב (כמובן למטרתו) אני בהחלט פתוח להצעות לעניין לוח האם, חשוב לי אכן שתהיה ללוח יציאת HDMI וכמובן תמיכה טובה במעבד E8300.תודה.אמיר.
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים יש אותו בKSP EG43M-S2H s775 1333Mhz,Intel G43,DDRII 800, PCI-E,VGA,HDMI http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2878
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר מצאתי אפשרות נוספת EG43M-DS2H שהנו גם הוא כמו ה-Asus עם צ'יפסט G45הוצעה לי עוד אפשרות ב-KSP הלוח של Asus מדגם P5N7A-VM.במה הייתם בוחרים?שוב תודה.אמיר.
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים בגדול...מבחינה גרפית הוא עדיף טיפה..מה גם שהוא יותר חדש מבחינת ערכת השבבים..מעבר לזה אין הבדל מהותי.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.