עבור לתוכן

אשמח לעזרה בקניית מחשב נייד בארה"ב עד 1100 דולר.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב התקציב הוא עד 1100 דולר

הדגש הוא על מסך 13 אינצ' עד 14 אינצ. כמובן מפרט חזק ככל הניתן

מיועד לעבודות גרפיות ומשחקים (לא מעוניין במק).

מה שכרגע ההתלבטות שלי היא בין Dell - XPS M1330

לבין מספר דגמים של סוני ואיו שאני עדיין לא סגור על הדגם הטוב ביותר (אשמח להמלצות בטווח המחיר)

עוד נייד פוטניציאלי הוא Toshiba Satellite U405-S2856 13.3"

מה דעתכם?

פורסם

Gל אילו משחקים מדובר? מה זה "עבודות גרפיות"? אתה עוסק בתלת מימד? אין אף מחשב 13.3" (לפחות לא כזה שנמכר בארה"ב) שמספק יותר מכרטיס מסך נפרד בסיסי.

ב-14.1" אפשר למצוא משהו עם כרטיס מסך הרבה יותר חזק אבל כמובן שהשאלה האם זה נחוץ.

פורסם
  • מחבר

כן חשוב לי שיעבוד בצורה סבירה גם עם תוכנות תלת ועריכת וידאו. בעיקר אבל פוטושופ פלאש וכדומה.

אני לא מחפש את הביצועים הטובים ביותר אבל עדיין שיריץ

תוכנות ומשחקי pc חדשים ( call of dutyוכדומה) בצורה טובה.

אם יש לך המלצות טובות על מחשב נייד ב-14.1 במסגרת התקציב אני אשמח לדעת.

פורסם

Asus מייצרים מספר מחשבי 14.1" עם כרטיסי מסך חזקים יחסית. קח בחשבון שזה יבוא על חשבון חיי סוללה, איכות בניה (בתקציב שלך אפשר לקנות מחשבים באיכות מאד טובה אבל הם לא קיימים עם כרטיסי מסך ברמה כזו) וככל הנראה גם אחריות בארץ לא סביר שתקבל. כמו כן, המחשב עלול לסבול מחימום יותר מורגש (יש סיבה שכרטיסי מסך חזקים לא נפוצים במחשבים קטנים...)

N80:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220389

אפשרות אחרת היא ה-F8va. הוא יקר יותר אבל מגיע עם רזולוציה גבוהה יותר

http://www.xoticpc.com/asus-f8vab1-p-2444.html

שים לב שמחשבים כאלו נוטים להיות יותר מגושמים וכבדים מהממוצע למחשבי 14.1". תכלס, אני ממליצה להתפשר ל רמת כרטיס המסך או להתפשר על הגודל.

פורסם
  • מחבר

תודה אני אבדוק גם את הדגמים האלה

למרות שהניידות מאוד חשובה לי מבחינת משקל חיי סוללה וכדומה. הבנתי ממך שזה החסרונות שלהם.

מהניידים שאני ציינתי בהודעה הראשונה מה יכול לעבוד הכי טוב בשבילי?

פורסם

XPS 1330 לא מגיע בחו"ל עם 8600GT כמו בארץ?

פורסם

נראה לי שהלינק שהבאת לא נכון, כתוב פה 8400GS

פורסם

ה-m1330 לא מגיע עם 8600m GT, לא בארץ ולא בחו"ל. הגרסא של ה-15.4" (m1530) מגיעה עם ה-8600m GT

ה-m1330 מגיע עם כרטיס מסך מובה או ה-8400m GS.

אם אתה מחליט ללכת על מחשב קטן יותר עם כרטיס מסך בסיסי אני לא ממליצה על אף אחד מהמחשבים שציינת. ה-U400 כולל כרטיס מסך מובנה בלדב. ה-M1330 ישן וכולל כרטיס מסך בעייתי. סוני בכלל לא בתקציב שלך (מלבד ה-CS שהוא זוועה - יקר, באיכות ירודה ולא מתאים לצרכים).

ב-14.1" יש שני מתחרים טובים ברמת התקציב שלך -E6400 וה-T400. אני ממליצה על ה-Lenovo T400 אם אחריות בארץ זה לא חובה מבחינתך (הוא בדר"כ לא יהיה זמין עם אחריות בארץ וכרטיס מסך נפרד בתקציב). יתרונותיו באיכות גבוהה, כרטיס מסך היברידי וחיי סוללה מעולים. יש כרגע גם קופון של 10% הנחה על הזמנות שלו דרך לנובו.

אם אתה כן רוצה אחריות בארץ תסתכל על ה-E6400 של דל, הוא יכנס לך בתקציב עם כרטיס מסך נפרד ואחריות בארץ וגם הוא מחשב באיכות גבוהה ועם חיי סוללה גבוהים מהממוצע.

אופציות צרכניות זולות יותר שיאפשרו מפרט גבוה יותר (לא בכרטיס המסך) על חשבון איכות בניה וחיי סוללה יש בשפע. סטאטוס האחריות בארץ של רוב המחשבים הצרכניים הוא בלתי יציב ובלתי מובטח (קרא את הסטיקי). ה-Lenovo SL400 זול וזכאי לאחריות בארץ (אך כמובן לא משתווה ברמה למחשבים האחרים שציינתי).

ב-13.3" יש פחות אופציות טובות. ה-Lenovo SL300 זול מאד ויתן לך אחריות בארץ גם בקניה ישירה דרך לנובו. הוא יאפשר מפרט טוב יותר אך איכותו לא משתווה לזו של מחשבי ה-14.1" שציינתי. ה-Lenovo U330 הוא אפשרות סבירה בתקציב ויתרונו בכרטיס מסך היברידי וחיי סוללה די טובים אם כי הוא יקר יותר (יש כרגע קופון הנחה של 15% ) ולא זכאי לאחריות בארץ.

פורסם

לפי רוב האתרים המציעים את האסוס המדובר (המצוייד אגב ב9650M GT החזק יותר מ8600M GT) האחריות היא שנתיים בכל העולם לרבות ישראל. ישנו דגם דומה עם מעבד חזק בהרבה ב1150$, אגב.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות..

שיכנעת אותי לגבי ה-Lenovo T400

הוא הפייבוריט שלי כרגע.

גם ה- E6400 של דל אופצייה טובה מאוד.

בכל אופן המון תודה על העזרה.

פורסם

יש גם Lenovo SL300 עם אותו כרטיס מסך, באותו טווח מחירים.

למשל:

http://www.provantage.com/lenovo-273846u~7LENO0V6.htm

פה המעבד חזק יותר, אבל פחות זיכרון ודיסק קטן יותר לעומת ה-HP. למרות שלא מצוין כרטיס של nVidia, מספר הדגם המצוין כולל כרטיס כזה לפי ה-SLBook של לנובו.

אבל, ה-T400/E6400 הם, כמובן, עליית מדרגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים