עבור לתוכן

שאלה | בקשר לצפייה מפוצלת במסך מחשב והטלויזיה

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך מחשב 17 וLCD32 שמחובר עם כבל DVI-HDMI למחשב

אני רוצה לעשות שיראו במסך של המחשב ברזולוציה שמתאימה לו והמסך של הטלויזיה יהיה כאילו ההמשך שלו, נגיד אם מזיזים את העכבר ימינה זה ייצא מהמסך מחשב ויעבור לטלויזיה, ושהטלויזיה תיהיה ברזולוציה שמתאימה לה

איך אני עושה את זה ?

יש לי 88GT עם דרבירים של נוידיה

נ.ב : הדריברים של נוידיה יכולים לגרום לאדם להתאבד !!!! אעעעהה :S

פורסם

בדרייברים של נוידיה תבחר באפשרות DUAL VIEW בתפריט של SET UP MULTIPLE DISPLAYS

ככה תוכל להגדיר כל מסך לפי הרזולוציה שלו, והמסך המשני יהיה הרחבה של המסך הראשי, כלומר תוכל לגרור עם העכבר יישומים מהמסך הראשי לצד ימין ואז הם יופיעו על המסך המשני.

אגב, הבנתי שלמשחקים זה פחות מומלץ כי DUAL VIEW מכביד על הכרטיס מסך (כי ככה הוא תומך כביכול בשני מסכים נפרדים), אבל אני לא בטוח.

פורסם

אגב, הבנתי שלמשחקים זה פחות מומלץ כי DUAL VIEW מכביד על הכרטיס מסך (כי ככה הוא תומך כביכול בשני מסכים נפרדים), אבל אני לא בטוח.

נכון.

ניתן להגדיר את זה גם דרך הוינדוס - ראה תמונה למטה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

יש לי שם רק SINGLE ו-CLONE

וגם אין לי ב-SETTINGS במאפיינים אפשרות של מסך 1 ו-2 כמו שיש בתמונה

איך אני עושה את זה ?

פורסם

תעלה כמה תמונות מהדרייבר של NVIDIA ומהווינדוס

אצלי זה הוויסטה- אבל זה דומה ככה שקיוויתי שתבין...

פורסם

מאוד מוזר, צריכים להופיע שם עוד שלושה מצבים ביניהם DUAL VIEW.

נסה להריץ RUN MULTIPLE DISPLAY WIZARD ותראה אם הוא יזהה את המסכים כמו שצריך ויוסיף לך את המצב של DUALVIEW.

אם לא נסה לעשות אנאינסטול לדרייברים ולהתקין אותם עוד פעם כאשר שני המסכים מחוברים למחשב, ככה בעקרון הוא אמור לזהות ישר שני מסכים ולהציע לך אפשרויות שונות (כשהדיפולט זה DUAL אם אני זוכר נכון)

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה שכשאני מנסה לעשות ריסט למחשב כשהכבל DVI מחובר לכרטיס מסך הוא לא נדלק, אחרי שהוא טוען את הווינדואוס לפני שהוא מבקש לבחור משתמש, נשאר שחור המסך, אני חייב לעשות ריסט ולהוציא את הכבל DVI ואז רק אחרי שהוא עולה לחבר, ואני חושב שאם נמצא דרך שאני יוכל לעשות ריסט והוא יעלה נורמאלי שהכל מחובר זה יפתור את הבעיה

עריכה :

יכול להיות שצריך לעשות ריסט כדי שהוא יזהה אותו ... ?

פורסם

א. תחבר את המסך/טלווזיה הפוך בחיבור למחשב

ב. תעלה תמונה מהמסך של NVIDIA - תמונה למטה

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לי בעיה שכשאני מנסה לעשות ריסט למחשב כשהכבל DVI מחובר לכרטיס מסך הוא לא נדלק, אחרי שהוא טוען את הווינדואוס לפני שהוא מבקש לבחור משתמש, נשאר שחור המסך, אני חייב לעשות ריסט ולהוציא את הכבל DVI ואז רק אחרי שהוא עולה לחבר, ואני חושב שאם נמצא דרך שאני יוכל לעשות ריסט והוא יעלה נורמאלי שהכל מחובר זה יפתור את הבעיה

עריכה :

יכול להיות שצריך לעשות ריסט כדי שהוא יזהה אותו ... ?

יכול להיות שאז הוא מנסה להשתמש במסך הטלויזיה שלך כמסך ראשי, ומכיוון שטלויזית 32 "LCD (אני מניח שמדובר ב HDREADY מן הסתם) לא תומכת ברזולוציה של המחשב (שמוגדרת למסך 17") אתה לא רואה כלום.

פורסם

יכול להיות שאז הוא מנסה להשתמש במסך הטלויזיה שלך כמסך ראשי, ומכיוון שטלויזית 32 "LCD (אני מניח שמדובר ב HDREADY מן הסתם) לא תומכת ברזולוציה של המחשב (שמוגדרת למסך 17") אתה לא רואה כלום.

לא בדיוק - לכרטיס שלו אין את הבעיה הזו

פורסם

גם לי היתה אותה בעיה, הוא צריך לעדכן את הדרייבר.

אגב, בקשר למשחקים, התוספת עבודה לכרטיס מסך לא כל כך משמעותית,

מה שיותר משמעותי זה שהעכבר כל הזמן בורח לך למסך השני.

פורסם

לא בדיוק - לכרטיס שלו אין את הבעיה הזו

מה זה קשור לכרטיס מסך? אם נניח המחשב מוגדר על רזולוציה של 1280X1024 והוא מחובר לטלויזית LCD עם רזולוציה מקסימלית של 1300X700 אז המסך לא יוכל להציג שום תמונה?

אצלי יש ג'יפורס 9800GT וקודם היה לי 8600GT ותמיד זה יצר בעיות כשהתקנתי דרייברים חדשים והייתי צריך להגדיר לו שיתמוך בטלויזיה (בקטע הזה של לעבוד עם כמה מסכים במקביל נוידיה לא ממש עושים לך חיים קלים...)

פורסם

מה זה קשור לכרטיס מסך? אם נניח המחשב מוגדר על רזולוציה של 1280X1024 והוא מחובר לטלויזית LCD עם רזולוציה מקסימלית של 1300X700 אז המסך לא יוכל להציג שום תמונה?

מאוד קשור לכרטיס מסך - הישנים עשו בעיות

כיום כמעט ואין בעיות עם טלוויזיות

אצלי יש ג'יפורס 9800GT וקודם היה לי 8600GT ותמיד זה יצר בעיות כשהתקנתי דרייברים חדשים והייתי צריך להגדיר לו שיתמוך בטלויזיה (בקטע הזה של לעבוד עם כמה מסכים במקביל נוידיה לא ממש עושים לך חיים קלים...)

היו לי כל כרטיסי המסך שדיברת עליהם ועוד אצל חברים שלי ולא הייתה בעיה אחת לאף אחד מהם - חוץ מלאחד עם טלוויזיה משנת טרפפו

אין לי מושג איך אתה מסתבך עם ההגדרות...

פורסם
  • מחבר

א. תחבר את המסך/טלווזיה הפוך בחיבור למחשב

ב. תעלה תמונה מהמסך של NVIDIA - תמונה למטה

אני לא יכול לחבר הפוך כי אחד זה DVI והשני VGA

כשאני עושה set up multiple displays הוא מבקש ממני את האיכות ואני נותן לו 720P מבין האפשרויות (יש גם 1080I ואיכויות פחות טובות גם...)

קיצר זה מראה לי רק שאפשר לעשות CLONE , ואת זה אני יכול לעשות לבד גם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים