פורסם 2003 ביולי 522 שנים אוקיי אז ככה הבעיההלוח אם שיש לי הואMainboardManufacturer : ASUSTeK Computer INC.MP Support : NoModel : P4T533-CVersion : REV 1.xxLogical/Chipset Memory BanksBank 0 : 256MB RDRAM 9-1-1-1R 7-1-1-1W 8/7CLChannels : 2System Memory ControllerLocation : MainboardError Correction Capability : NoneNumber of Memory Slots : 4Maximum Installable Memory : 2GBBank 1 - RIMM 1 : EmptyBank 2 - RIMM 2 : EmptyBank 3 - RIMM 3 : EmptyBank 4 - RIMM 4 : Emptyכל התוצאות הם מSISOFT SANDRAעכשיו יש לי כמה שאלות, ראשונה האם זה שהוא כותב Channels : 2 זה אומר שיש לי 2 סטיקים של 128? דבר שני אמרו לי שהלוח אם תומך רק בשני סטיקים ואפשר רק 2x256 או 2x512 והביא לי גם את הקישור הבא:ftp://www.asus.it/pub/ASUS/mb/sock478/p4t533/e1152_p4t533.pdfומה שכתוב ב SISOFT שיש 4 סלוטים ועד 2GHZמישהו יכול להגיד לי מה נכון?אני מעונין לקנות סטיק אחד ולהוסיף אותו ל 256 שיש לי כבר, האים זה אפשרי? וזה משנה איזה סוג חברה, מהירות?תודה לכל העונים
פורסם 2003 ביולי 522 שנים לפי דעתי בנוגע לאיזה זכרון יש לך הכי כדאי לפתוח את המארז כדי להסתכל. לפי האתר הלוח תומך גם בזכרונות 1066 ואם אני לא טועה הסוג של הזכרון במהירות הזאת לא היה חייב לבוא בזוגות אבל לפניו הם היו באים בזוגות. פתח את המארז ותדע כמה זכרונות יש לך. בקשר לשדרוג - זכרונות RDRAM בקושי נמכרים כיום ומחירם עדיין נשמר כמחיר יקר. כדי לדעת את מהירותם אתה יכול להסתכל מה כתוב פיזית על הזכרון או לחפש בSANDRA בחלק של הזכרון את המידע על המהירות שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.