עבור לתוכן

איפה אני יכול לקנות בארץ ראוטר CISCO 851W?

Featured Replies

פורסם

אני לומד כרגע לCCNA ואני צריך ראוטר טוב להתאמן אליו.

איפה אני יכול לקנות בארץ ראוטר CISCO 851W? כי להזמין מEBAY המשלוח יקר אש...

תודה רבה חברה.

פורסם

למה לזרוק כל כך הרבה כסף אם יש תוכנות כמו GNS3?

פורסם

Packet Tracer 5.0 הפצה חינמית של CISCO לתלמידי האקדמיה בלבד.

אבל אתה יודע . . . ::)

דומה 100% לדבר האמיתי. ועדיף בהרבה על לקנות ראוטר (שם אתה יכול לבנות טופולוגיות שלמות שמבוססות על הרבה יותר רכיבים).

הערה:

אם אתה לומד CCNA על כל סוגיו, אני ממליץ לך להתמקד יותר בחומר הכללי, בבסיס של עולם הרשתות. כי כשתצא לעולם האמיתי, לא כולם יעבדו עם ראוטרים של סיסקו, פקודות תמיד אפשר ללמוד על הדרך, אתה צריך בסיס טוב.

בהצלחה במבחנים.

פורסם
  • מחבר

Packet Tracer 5.0 הפצה חינמית של CISCO לתלמידי האקדמיה בלבד.

אבל אתה יודע . . . ::)

דומה 100% לדבר האמיתי. ועדיף בהרבה על לקנות ראוטר (שם אתה יכול לבנות טופולוגיות שלמות שמבוססות על הרבה יותר רכיבים).

הערה:

אם אתה לומד CCNA על כל סוגיו, אני ממליץ לך להתמקד יותר בחומר הכללי, בבסיס של עולם הרשתות. כי כשתצא לעולם האמיתי, לא כולם יעבדו עם ראוטרים של סיסקו, פקודות תמיד אפשר ללמוד על הדרך, אתה צריך בסיס טוב.

בהצלחה במבחנים.

כה אני יודע שלא כולם עובדים עם סיסקו אני מבין ב3COM ונורטל אבל רק עכשיו התחלתי סיסקו.

בהדרכה של CBT המליצו לקנות את האחד הראוטרים הבאים בשביל ללמוד:

2514

או

851W

לא עדיף שיהיה מכשיר פיזי שתחושת העבודה תיהיה אמיתית יותר?

תודה רבה.

פורסם

אם תקנה מכשיר אמיתי אחד, איזו תחושה בדיוק תיהיה לך ?

שאתה תקנפג אותו ולא תוכל לראות פידבק של המכשיר, ולראות איך הוא מגיב שהוא מחובר לרשת יותר גדולה ?

התחושה ה"אמיתית" היחידה שתיהיה לך, זה לחבר את הראוטר עם כבל כלשהו למחשב ???

לא שווה להשקיע אגורה בשביל זה.

פורסם

אתה צריך לפחות שנ ראוטרים עם מודולים של WIC וכבל סריאל שזה כבר הוצאה ממש לא קטנה בשביל מטרה לימודית בלבד.

כל זה אתה יכול לקבל בקלות עם תוכנות אמולציה כמו GNS3 שאתה יכול להפעיל בתוכה אימאג'ים של IOS מכל נתב וגם CCNA Network Visualizer 6.0 שממש לא רעה לתירגולים שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים