עבור לתוכן

קדימה להשלים את מלאי המשחקים... המון מבצעים בסטים לחג

Featured Replies

פורסם

The Steam Holiday sale is on now. Until January 2, every game on Steam is available at 10% to 75% off the regular price. Select publisher catalogs such as Ubisoft, THQ, and 2K Games are 25% off. Award-winning titles such as Bioshock and Portal are available for 75% off the regular price. For more information, please visit steamgames.com/holidaysale

לרשימת ההנחות המלאה כנסו לכתובת הבאה:

http://store.steampowered.com/holidaysale/

פורסם

תודה (מחפש מה לקנות..)

עריכה: EA הקמצנים האלה נותנים רק 10% הנחה.

פורסם
  • מחבר

רציתי לקנות את garry's mod, אבל הזבלים הביאו הנחה של דולר מסכן... לא נורא, המשחק גם ככה לא כזה יקר. אבל אני כנראה יקנה אותו בפעם אחרת.

בינתיים קניתי את HL: BS ו- HL: OF במחיר מצחיק של דולר לכל אחד והשלמתי את אוסף ה half life שלי :smile1:

פורסם

אני כניראה כן קונה את הGarry's mod, לומרות שיש עליו רק 10% הנחה (נשמע יותר טוב מ99 סנט הנחה :cool2:) גם ככה ניראה לי אני יקנה אותו מישהו, והמחיר לדעתי לא יפול בשנים הקרובות :lol:

פורסם

בינתיים קניתי את HL: BS ו- HL: OF במחיר מצחיק של דולר לכל אחד והשלמתי את אוסף ה half life שלי :smile1:

Half-Life: Opposing Force משחק מדהים!

יש לי אותו בדיסק וקניתי אותו שוב לתת מתנה

פורסם
  • מחבר

^ באמת אחלה משחק..

אבל החרטא נתקע לי כשאני לוחץ על הכפתור שפותח את הדלת לחדר שבו פרימן נכנס לפורטל לזן :pissed:

פורסם

עד עכשיו קניתי:

* Beyond Good & Evil במחיר של 7.5 דולר.

* Psychonauts במחיר של 9 דולר.

* World Of Goo במחיר של 15 דולר.

* Half-Life: Opposing Force במחיר של 1 דולר...

אני שוקל לקנות גם את Mount & Blade אבל קודם כל אני אשחק קודם כל בדמו ואז לאחר מכן אגבש החלטה.

פורסם

Half-Life: Opposing Force משחק מדהים!

יש לי אותו בדיסק וקניתי אותו שוב לתת מתנה

בא לך לתת לי מתנה? :smile1: אני מתלבט אם חברת האשראי תגבה ממני עמלה של איזה 30$ על משחק של 99 סנט.

פורסם

סורי, כבר העברתי למישהו.

פורסם

עד עכשיו קניתי:

* Beyond Good & Evil במחיר של 7.5 דולר.

* Psychonauts במחיר של 9 דולר.

* World Of Goo במחיר של 15 דולר.

* Half-Life: Opposing Force במחיר של 1 דולר...

אני שוקל לקנות גם את Mount & Blade אבל קודם כל אני אשחק קודם כל בדמו ואז לאחר מכן אגבש החלטה.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

סורי, כבר העברתי למישהו.

לא נורא פעם הבאה ;D . הרחבה מדהימה, במיוחד יחסית לBS המאכזבת.

פורסם
  • מחבר

טוב אז יש המלצות לעוד משחקים טובים וזולים?

(מישהו רוצה לתת לי מתנה doom? :lol: :lol:)

עריכה..

בסוף אני קונה את garry's mod. כמו ש Rated M אמר, לא נראה שמחיר יפול מתישהו, אז עדיף מוקדם מאף פעם ובכמה אגורות הנחה :)

פורסם

תגידו, WORLD OF GOO זה לא משחק ישראלי ?

אני כמעט בטוח שקראתי שמישהו כתב שצריך לתמוך ביצירה הישראלית או משהו כזה...

פורסם

קניתי את Clear Sky(סטלקר הראשון היה מצויין, ולא היו לי בי המון באגים, רק טיפה), עלה פחות מ80 ש"ח, לא יכולתי לסרב.

כמו כן קניתי את Psychonauts - הגיע הזמן :smile1:

סה"כ 26.48 דולרים, 101 ש"ח.

ממש מחירי Bargain Bin, שווה לאללה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים