פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים יש לי מחשב נייד DELL XPS M1530 שבו הHDD נמצא בחזית.לעיתים אני שומע "טיק" חד פעמי.האם זה אומר משהו לגבי עתיד הHDD?זה לא רעש טיקטוקים של HDD מת,אלא "טיק" חד פעמי.תודה לעונים
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים לא בטוח הארד דיסק של DELL הם רעשנים קצתתעשה גיבוי בכל זאת. אם אתה משתמש בויסטה אתה תשמע אותו יותר חזקקבל תיקון "טיק" חד פעמי אין שום בעיה בארד דיסק גם אצלי זה ככה אתה יכול להיות רגועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים תוריד את התוכנה hdtune מכאן http://www.hdtune.com/ והרץ בדיקה לתקינות הדיסק.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים נורמלי לחלוטין, יש לי גם DELL נייד ויש רעשים קטנים בגישה לדיסק.בהזדמנות אני אקליט את הסאונד.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים יניב קופר, דבר ראשון אין כזה דבר HD של DELL, אלו HD מחברות שונות WD, SAMSUNG וכו'... אז אי אפשר להכליל את הרעש על כל דל. יכול להיות שבדגמים מסויימים הHD פחות מבודד אז שומעים אותו יותר (בהנחה שהוא לא תקול) AVIRAM20 אתה מסטול? אבי שאל את יניב איזה מחשב יש לו, אז למה לעזאזל אתה עונה לשאלה הזאת עם הדגם של המחשב של אבי??? ואבי, אמרתי לך כבר קודם, אין לך מה לדאוג מהרעש הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.