פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים יש לי P4 3.0 והוצאתי את המאוורר של המעבד על מנת לנקות, כשניסיתי להכניס את המאוורר שוב שברתי כמה פינים שמחברים את המאוורר ללוח והמחשב סירב לעלות. כלומר המחשב אפילו לא מגיב, יש חשמל אבל המסך לא נדלק, אין את הציפצוף של ההתחלה ולא קורה כלום.ניסיתי ללחוץ על המאורר על מנת שהצלעות קירור יגעו במעבד אבל רק אחרי הרבה מאוד לחיצות ומשחקים המחשב הסכים להגיב. הלכתי לקנות מאוורר של Arcting Cooling וחיברתי אותו אבל שוב אותה בעיה. המחשב לא מגיב והמסך לא נידלק, אין צפצוף ואין כלום.איך אני מתחיל לבדוק מה מקור הבעיה?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים יכול להיות ששברת משהו בתושבת של המעבד תוציא את המאוורר ותבדוק אם איזה חלק נשבר
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר זה סוקט 775שברתי את הפינים שמחברים את המאורר ללוח וביגלל זה קניתי אחד חדש, אותו בטוח חיברתי טובאיך אני יכול לדעת אם זו בעיה בלוח?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר יש את ה-4 הפינים שדוחפים תופסים את המאורר ללוח אם, אז 2 מהם שברתי והם לא היה ניתן לחבר את המאורר בצורה טובה. בכל מקרה המאורר היה ישן ומרעיש מאוד אז שמחתי גם להחליף אותו.יש לי אחד חדש עכשיו של Arcting Cooling מחובר ועובד אבל עדיין המחשב לא עולה לי.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר שברתי בסך הכל את הפלסטיקים הקטנים שלהם, החורים לא נהרסו והם בסדר גמור. המאורר החדש יושב בסדר גמור.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים תעבור עם זכוכית מגדל ותבדוק טוב שאים שריטות או שברים ברכיבים - אם זה נגד או קבל אפשר יהיה לסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.