עבור לתוכן

HD4870 התנגשות בחומרה ?

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש בין החלקים

Sapphire HD4870 1GB עכשיו יש לי בעיות ... יש לי לפעמים מן פס שרוף על המסך ולפעמים הוא הולך ... אמרו לי בפורום מסכים שזה הכרטיס מסך

יש לי עוד בעיה ... לפעמים המחשב נתקע משמיע צפצוף ועושה ריסט וזה לא המעבד

עשיתי OC קטן מ 2.4 ל 3 ולא היה בעיות בבדיקת עומס וכ'ו ובקשר לזיכרונות אני לא מאמין שזה הם כי זה קרה לי גם לפני ה OC

הורדתי את הדריבר האחרון של ATI התקנתי מחדש כמה פעמים וזה לא ממש עזר ...

עוד דבר שקורה לי הרבה שבאמצע משחק ( GTA ) לדוגמא המשחק נתקע והכרטיס פתאום מפעיל את המאוורר על 100 ואז חוזר לנורמל וקופץ לשלוחן עבודה שם יש הודעה של VGU RECOVER שאומר שהכרטיס עשה ריסט והאם לשלוח תבעיה לאתר שלהם או לא ... בקיצור אני כבר לא יודע מה הולך פה ... למישו יש רעיון ?

המפרט שלי פה בצד <

פורסם

תוריד אוברקלוק

פורסם

יכול להיות כרטיס תקול

פורסם
  • מחבר

אין קשר לאוברקלוק ... זה היה גם לפני

הכרטיס קול מובנה על הלוח אמ ...

פורסם

הוא לא מתכוון לכרטיס קול חחח...

כרטיס תקול, משמע כרטיס לא תקין. אם הבעיה לא תסדר תממש אחריות. :)

פורסם

איך החום מהכרטיס מסך? (למרות שהוא בנוי לעבוד בחום גבוה יחסית, לא כל הכרטיסים זהים).

תנסה לכבות מאווררים של המארז (תשאיר רק אחורי לפליטה מהמעבד) כי לפעמים הם עושים יותר צרות מתועלת ותוריד OC, תבדוק אם המחשב שלך לא עושה בעיות במצב Out of the box.

פורסם
  • מחבר

החום שלו בסדר בין 50 - 60 ומפעיל את המאוורר לפי ההתאמה ...

אין לי למה להוריד OC כי זה היה גם לפני ! וגם למה לכבות תמאווררים זה לא יתן לי כלום

מזה OUT OF BOX ?

פורסם

כשאני אומר out of the box הכוונה שהמחשב שלך יעבוד כמו שהוא תוכנן לעבוד, בלי OC ובלי מאוררים מכל פינה. אבל תעשה מה שבא לך.

פורסם

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש בין החלקים

Sapphire HD4870 1GB עכשיו יש לי בעיות ... יש לי לפעמים מן פס שרוף על המסך ולפעמים הוא הולך ... אמרו לי בפורום מסכים שזה הכרטיס מסך

יש לי עוד בעיה ... לפעמים המחשב נתקע משמיע צפצוף ועושה ריסט וזה לא המעבד

עשיתי OC קטן מ 2.4 ל 3 ולא היה בעיות בבדיקת עומס וכ'ו ובקשר לזיכרונות אני לא מאמין שזה הם כי זה קרה לי גם לפני ה OC

הורדתי את הדריבר האחרון של ATI התקנתי מחדש כמה פעמים וזה לא ממש עזר ...

עוד דבר שקורה לי הרבה שבאמצע משחק ( GTA ) לדוגמא המשחק נתקע והכרטיס פתאום מפעיל את המאוורר על 100 ואז חוזר לנורמל וקופץ לשלוחן עבודה שם יש הודעה של VGU RECOVER שאומר שהכרטיס עשה ריסט והאם לשלוח תבעיה לאתר שלהם או לא ... בקיצור אני כבר לא יודע מה הולך פה ... למישו יש רעיון ?

המפרט שלי פה בצד <

אני יודע שלכרטיסי 4870 עם 512 מגה מבית SAPPHIRE צריך לעדכן ביוס... אוליי גם לגירסה של הגיגה... תבדוק את זה...

פורסם
  • מחבר

הורדתי את ה

Catalyst 8.12

ששם יש את הדריבר החדש זה בא כולל ביוס נכון ?

פורסם

ממש לא, דרייבר זה דבר אחד וביוס זה דבר אחר...

אפשר לתת לך לינק להורדה של הביוס, אבל התהליך של הצריבת ביוס קצת יותר מסובך מהתקנת דרייבר פשוטה...

אבל קודם צריך לבדוק איזה דגם ביוס יש על הכרטיס שלך כרגע...

פורסם
  • מחבר

ואיך אני בודק ?

ואחרי זה מוריד?

ואחרי זה צורב?

אפשר עזרה בזה ? ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים