פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים שלום,רכשתי מחשב שלם בדגש על כך שיהיה שקט ככל האפשר.הקפדתי על כל רכיבים וכנראה ששכחתי לוודא שהקירור לכרטיס המסך יהיה שקט.הכרטיס הוא: GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIeוהמאוורר שלו מרעיש יחסית את המחשב. האם קיימת אפשרות להחליף אותו לקירור פאסיבי או למאוורר שקט יותר?תודה.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים האם קיימת אפשרות להחליף אותו לקירור פאסיבי?לא 8800GT אפשר להמיר לקירור פאסיבי - בתנאי - שהמארז מאוורר היטב
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים בהחלט אפשר להמיר לקירור פאסיבי 8800GT בתנאי שהמארז מאוורר טובתמצא לו קירור פאסיבי
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=147לחפש עוד ?עריכה:יתרה מזאת - כל קירור אקטיבי מצוין (לא סתם אחד) בעל הרבה צלעות קירור ניתן לפרק ממנו את המאוורר (או לנתק את המאוורר מהחשמל)
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים הS1 הוא קירור מצויין ואם יש סירקולציה טובה במארז אין שום סיבה לא להשתמש בו... אם רוצים אפשר לשים מאוורר שקט עליו
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים ...אם רוצים אפשר לשים מאוורר שקט עליואם לא רוצים לקצר את החיים של הכרטיס מסך, ולגרום לו יסורים.מאוורר שקט עליו - זה פתרון מצויין.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים האם שווה בכלל כל הסיפור הזה מבחינת תקציב ויש גם אפשרות להרוס את הכרטיס במידה ואין ניסיון תודה על המידע בכל אופן
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים תקציב? הS1 עולה בין 100 ל120 שקלים במקרה הגרוע... יש הוראות מפורטות וסרטונים באינטרנט... אם עושים את זה בזהירות וצעד אחר צעד לא צריכה להיות בעיה.אני אישית מכור לקירור הזה ועל כל כרטיס שהיה לי בזמן האחרון שמתי אותו כולל 8600GT וHD4850 עוד כשבכלל לא רשמו שאפשר
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים בהחלט קירור מומלץ בנוגע לניסיון - באתר יש פירוט מצויין עם תמונות כך שאין סיבה לטעות מומלץ מאוד, זול ושקט... אם לא רוצים לקצר את החיים של הכרטיס מסך, ולגרום לו יסורים. אין סיבה שאורך החיים יתקצר (מ- 100 שנים ל- 50 אפשרי) הכרטיס מסך נועד לטמפרטורות האלו - זהו תחום העבודה שלו - והקירור הוא קירור מצויין שלא יביא אותו אל מעבר לטמפרטורת העבודה
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר נשמע בדיוק מה שאני מחפש.האם ניתן להתקין אותו בקלות ללא ניסיון קודם?אני כנראה גם אוסיף את ה-Turbo Module.מעבר לקניית הקירור בגרסת S1 (מדובר ב8800GT) ואת ה-Turbo Module, האם יש צורך בקניית משחה טרמית? האם ההתקנה אפשרית או שמומלץ ללכת למקום מוסמך? בכללי אני די טוב בעבודה עם הידיים, ואם זה לא מסובך יותר מדי ולא צריך ציוד מיוחד כמו צמידים אנטי סטטיים וכאלה לא חושב שתהיה לי בעיה לעשות את זה.תודה.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים צמיד אנטי סטטי הוא לא חובה פה, אם תאריק את עצמך לפני זה יספיק. ההתקנה ממש לא מורכבתמה שכן יש לך פד תרמי כבר על הS1 אז אין צורך במשחה נוספת...הטורבו מודול לא עושה עבודה טובה כמו מאורר אבל הוא בהחלט שקט
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים בכל אופן אני לא רואה סיבה לעלות אל מעל לS1 שנותן ביצועים דומים גם לקירורים בעלות של 150-200 שקלים יותרהטווינטורבו חמוד רק קח בחשבון שתופס טיפה יותר מקום
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר יש לי מקום במארז לכל הגופי קירור מה גם שהמארז שלי מושקע יחסית (לדעתי ) בקירור: יש לי Antec Sonata Designer עם מאוורר אחד 120MM מאחורה ושני 80MM מקדימה. עכשיו נשאלת השאלה אם הטווין טורבו שקט כמו ה-S1 עם ה-Turbo Module? תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.