עבור לתוכן

רשמים ראשונים לאחר רכישה - creative x-fi titanium

Featured Replies

פורסם

אחרי אין ספור התלבטויות , התחדשתי לי היום ב כרטיס הנ"ל (זה שבא ערום ללא הפלסטיק השחור וללא 64MB X-RAM) אבל עם כל שאר הפונקציות...

אז אתחיל בזה שאומר שלמרות אין ספור חששות שמא הדרייברים יהיו בעייתים ...הכל עובד פיקס (בינתיים) על VISTA X64 .. גם הדרייבר שהגיע בדיסק עבד יופי רק שחסרות בו מספר פונקציות כמו העבודה במצב DTS ו DTS:NEO .

ישר משמיעה ראשונה שומעים הבדל אדיר לעומת

כרטיס הקול מובנה לוח (REALTEK ALC889A) שעבדתי איתו בשבועיים האחרונים מאז קניית המחשב החדש גם כן ...

אבל השיפור האמיתי בסאונד בא אחרי שהפעלתי את ה X-FI CRYSTALAIZER שלמרות שהייתי קצת סקפטי לגבי הנחיצות שלו...

מסתבר שיש סאונד טוב ויש סאונד טוב יותר.. בהחלט מרשים מה שהוא עושה מקובץ MP3 באיכות סבירה של 128KBPS שלא לדבר על קבצים באיכות 192KBPS ומעלה מזה .

טרם ניסיתי לשחק באיזשהו משחק כדי להגיד לכם עד כמה השיפור מבחינת החוויה הכללית של משחקים .

אבל בהאזנה למוסיקה עם WINAMP או כל תוכנה אחרת.. אין ספק שמדובר בתענוג אמיתי לאוזניים וזה עוד לפני כיול של הגדרות הכרטיס .

דבר נוסף לגבי הדרייבר עצמו ...הוא כבד במידת מה...שכן לקח למחשב שלי יותר מן הרגיל לעלות וגם ל WINAMP נניח לוקח יותר זמן לטעון (בהנחה שיש קשר)

לא בצורה קטסטרופית..אבל מספיק בשביל שאני ארגיש בהבדל זמני טעינה .

לסיום אומר שאני בהחלט מבסוט מהקניה :yelclap: :yelclap: :yelclap: למרות ספקות ,חששות והתלבטויות בינו לבין הD2X של ASUS שעולה כ-300 ש''ח יותר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים