פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים שלום,אני מחפש הארדיסק שיהיה כונן C, ועליו תותקן מערכת ההפעלה (Vista Home Premium 32bit).כבר יש לי שני הארדיסקים WD500AAKS במערך RAID 0 שאני רוצה להפוך לכונן אחר שיכיל את כל המדיה וההורדות וכו'.אני מחפש הארדיסק שקט, וכמה שיותר מהיר בעל נפח עד 80GB, אפילו קטן יותר יתאים.לוח אם Asus P5K-E תומך ב-SATA 2.מחיר יכול להגיע עד 500 ש"ח.האם כונן רפטור יתאים? האם הוא שקט? ומה לגבי SSD? האם הם כבר הוכיחו אמינות?תודה מראש,אורן.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים אם אתה רוצה יש לי הארדיסק שקניתי לפני שנתיים של 80GB של SAMSUNG אני יכול למכור לך אותו במחיר סמלי.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר לא יודע מה רע,חשבתי על רפטור/SSD כדי שיהיה ההארדיסק הראשי לכל הפעולות העיקריות במחשב יש לי שני 500AAKS במערך RAID 0 שאני רוצה להפוך אותם לכונן נפרד ולעשות כונן עיקרי למערכת ההפעלה, ועל הדרך חשבתי לנצל את ההזדמנות לשפר קצת ביצועים.מכיוון שאני לא ממש מבין ביחסי ביצועים אני לא יודע אם זה שיקול נכון או לא.לדעתך אין טעם וכונן 3200AAKS יספיק למטרה?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים אני חושב שלא כונן קטן, וגם לא כונן SSD יתנו ביצועים טובים יותר מזוג כוננים בRAID 0. סביר שאפילו להיפך.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר זאת אומרת שהדבר הטוב ביותר שכדאי לי לעשות הוא לחלק את המערך שיש לי למחיצות? כונן C בנפח קטן וכונן D בשאר הנפח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.