עבור לתוכן

מעוניינת לרכוש נתב אלחוטי לכבלים לחיבור מחשב נייח ונייד עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

עקב רכישתו של מחשב נייד, אשמח לקבל המלצה על נתב אלחוטי שיחובר מהמודם של הכבלים.

לראוטר יחובר מחשב נייח ע"י חיבור קווי (כבל)

ומחשב נייד ע"י חיבור אלחוטי (טווח של עד 7 מטר עם קיר 1 חוצץ).

יש לי חבילה של הכבלים 7 מגה עם 014.

אני רוצה לעבוד ללא פיירוול, המחשב הנייח הוא יהיה לגלישה ותוכנות P2P, והמחשב הנייד רק לגלישה.

בשני המחשבים ישנם תוכנות הגנה טובות, לכן אני לא רוצה פיירוול.

אשמח לדגמים הכי טובים עד 500 ש"ח, ומכשיר עם התקנה קלה וללא בעיות תאימות של הכבלים ולתוכנות P2P

האם ה-sweex LW906 מכשיר טוב, יש עליו מבצע של 499 ש"ח 3 שנות אחריות החלפה בחדש עם כרטיס USB אלחוטי?

פורסם

כל נתב יש לו פייר וול, זה הצורה שהנתב עובד בה.

ממליץ על EDIMAX 6204. יש לי אותו הוא אמין ונח לשימוש עולה כ 200 ש"ח. טווח הרבה יותר מ 7 מטר עם קיר חוצץ.

קניתי אותו גם בגלל מחשב נייד

פורסם
  • מחבר

כל נתב יש לו פייר וול זה הצרה שהנתב עובד בה.

ממליץ על EDIMAX 6204

יש אפשרות לנתק את הפיירוול?

האם נתב שהמלצת הוא טוב ל- STREAMING מוזיקה ווידאו?

ומה עם Level1 WBR-6001 ?

פורסם

כן יש אפשרות לא להפעיל אותו.

אצלי עובד מעולה ב STREAMING,

לא יכול להמליץ על הנתב שכתבת כי אני לא מכיר אותו, את זה יש לי ואני אומר לך מניסיון אישי.

חכי לתגובות של אנשים שמכירים את הנתב הזה טוב יותר

פורסם

אין דבר כזה נתב ביתי "בלי חומת אש". נתבים ביתיים נקראים נתבי NAT, כיוון שזאת הטכנולוגיה שבה משתמשים, עצם קיומה הוא זה שמספק את ההגנה של הנתב, ביטולה יפסיק את עבודת הנתב כנתב למעשה.

את יכול לקרוא את ההסברים הללו לגבי איך זה עובד:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347794.msg3121683#msg3121683

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300542.msg2635066#msg2635066

במקסימום ניתן להגדיר מחשב אחד כDMZ, כלומר כל הפורטים יהיו מקודמים אליו כל הזמן.

בנימה קצת יותר כללית, לדעתי אין דבר כזה "הגנה טובה" שרצה על המחשב עצמו. אם התוכנה רצה על מערכת ההפעלה, זה אומר שהיא רצה מעל משהו, כלומר אפשר "לחתור תחתיה" וזה למעשה מה שהרבה תוכנות זדוניות יודעות לעשות. חוצמזה, יש לאנשים קונספציה שאם יש אנטי-וירוס או חומת אש במחשב אז גם אם הם יפתחו קובץ נגוע הן ישמרו עליו, מה שלא נכון בעליל. אני לא חושב שאת כזאת דווקא, אבל זאת נקודה שכדאי להבהיר לדעתי. נתב הוא פתרון "מוקשח" שבעזרת מאמץ מינימלי אפשר לעשות אותו כמעט בלתי ניתן לשינוי או לפיצוח (כמובן במגבלות ההפעלה שלו, זה לא אומר שההגנה שהוא מספק מושלמת).

לגבי נתבים מומלצים, אני אישית לא הייתי נוגע בsweex. הם חברת rebranding, כלומר לוקחים נתבים של חברות אחרות, שימים מדבקה של sweex ומשנים את הממשק הפנימי טיפה. זה אף פעם לא מעיד על רמה גובהה.

לגבי המלצות ספציפיות:

אם אתה צריך נתב פשוט, עדיף כבר את הBR-6204WG של אדימקס, לשימוש קצת יותר כבד כדאי הWRT54GL של לינקסיס + קושחה חלופית, ואם אתה באמת צריך שיפור בתחום האלחוטי אז כדאי אולי הBR-6504N של אדימקס + כרטיס רשת אלחוטי תואם (נתב וכרטיס תקן N טיוטא 2).

פורסם
  • מחבר

לגבי נתבים מומלצים, אני אישית לא הייתי נוגע בsweex. הם חברת rebranding, כלומר לוקחים נתבים של חברות אחרות, שימים מדבקה של sweex ומשנים את הממשק הפנימי טיפה. זה אף פעם לא מעיד על רמה גובהה.

לגבי המלצות ספציפיות:

תודה לך על ההסבר.

עשיתי עוד כמה פישפושים, מה דעתך על נתב אלחוטי RANGEMAX NEXT דגם WNR834B?

פורסם

הוא נתב לא רע בכלל, אבל הוא יקר יחסית (ראיתי אותו בסביבות ה400 ש"ח) לאדימקס (נמכר בסביבות ה300 ש"ח) ואין לו עליו שום יתרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים