עבור לתוכן

ביקרות מעניינת על יצירת וידיאו באמצעות GPU של ATI או NVIDIA

Featured Replies

פורסם

http://www.insidehw.com/Software/Multimedia/ATi-vs.-nVIDIA-Video-Transcoding.html

כפי שניתן לראות, בכל המבחני ביצועים ATI מובילה בגדול (ועוד בדקו 4870 לעומת 280GTX שעולה פי כמה ממנו)

בכל מקרה, ולסיכום המאמר, איך שלא תסתכלו על זה, הבדל של בין 4 דקות לCONVERT של וידיאו בATI לעומת 40+ דקות בשימוש במעבד בלבד (6600 עם OC רציני של 3.5 ג'גה הרץ).

כלומר תמיד כדאי להשתמש בתוכנות שיודעות לנצל את הכרטיסי מסך, ומקבלים לא איזה כמה אחוזי שיפור בודדים, או עשרות אחוזים, אלא מאות ואלפי אחוזים!!!

;D

פורסם

::) מציע לך להסתכל... יש פה דיון על הדרייברים... ושם בעמוד הראשי אני מעדכן את של ATI... עשיתי מדריך לשימוש בCONVERTER גם...

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע, רק הבאתי ביקורת.

:xyxthumbs:

פורסם

AVIVO Video Converter אולי יותר מהירה בהשוואה ל-badaboom, אבל לוקחת הרבה יותר משאבי CPU, מלאה בבאגים ומשאירה ארטיפקטים ואיכות ירודה בקובץ ה-output (ניתן לראות דוגמאות בהשוואה של אננדטק שקישרתי למטה)

אגב, בהשוואה של insidehw משווים לגרסא 1.0 של badaboom, כאשר גרסא 1.1 כבר מוסיפה תמיכה ל:

input של DivX, Xvid, Mpeg-1, VC-1, AVI, MKV

H.264 main profile output - איכות עוד יותר טובה לרזולוציות מעל 480p

1920x1080 (1080p) output

output של Blackberry Bold, YouTube, Zune.

תמיכה ב-Multi-GPU

The Avivo Video Converter does complete our conversion task in around half the time of the GeForce GTX 280 running Badaboom, however the output file is unusable so the performance advantage is meaningless in our opinion.

we are very disappointed with AMD's Avivo video converter as a vehicle to show off ATI Stream. It is a poor application that provides little to no value in exchange for the immense frustration end users will have when trying to transcode video. It is not worth the time to it takes to download or the space it takes up on your hard drive.

In the course of evaluating Avivo, our second look at Badaboom showed us a much better product than we previewed that adequately fills a niche and provides good support for getting video on to an iPod or iPhone quickly.

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3475&p=1

פורסם

מבדיקה שלי עם כרטיס NVIDIA 9600GSO ותוכנת TMPEG שמאפשרת שימוש בCUDA

במקרה של מחשב עם QUAD השימוש בכרטיס המסך האט את פעולת הקידוד ב20%

בקיצור,תעשו ניסוי לפני RENDORים מסיביים

פורסם

TMPGEnc XPress תומך ב-CUDA להאצת GPU לפילטרים\אפקטים בלבד (כגון Noise Reduction \ Image Sharpening)

לכן רק רינדור שמשתמש ב-video filters אמור להיות מואץ (עד פי 4, בתלות בחומרה).

אנחנו דיברנו על האצת GPU להמרת וידאו. (אם יש לך כרטיס אנוידיה אתה יכול לנסות את badaboom 1.1)

הכותרת מטעה, EAD רשם "יצירת וידאו" בזמן שהתכוון להמרת וידאו.

פורסם

אני מבין שהתוכנות האורגניות של ATI ו NVIDIA אמנם יותר מהירות אבל לא איכותיות כמו התוכנות הותיקות והמקצועיות של TEMPEG SORENSON וכו....

נמתין לגרסאות הבאות...

החברות המקצועיות לתוכנות כיווץ לשידור וידאו (כיווץ לשימוש בשידור כבלים/לווין) מתמחות בנישה הזו כבר שנים, הגיוני שייקח זמן לATI ו NVIDIA להגיע לאיכויות שלהם.

אני כרגע נשאר עם איטי ואיכותי.... :-) [במיוחד אחרי שהבנתי את העניין עם TMPEG]

פורסם

בATI העסק הופך לג'נרי ככה שלא תהיה חייב להשתמש בAVIVO למשל או אם זה בNVIDIA אז BADABOOM.

גם תוכנות מקצועיות יכילו את החותמת ATI STREAM או CUDA ואתה תדע אם תהיה לך האצה בהן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים