פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים יש לי לפעמים בעייה שבאמצע משחק הרמקולים מתחילים לזמזם חזק והמחשב נתקע.רק אם אני עושה ריסטרט ביד הוא נדלק וחוזר אל עצמו.הורדתי את הדרייבר הכי עדכני.יש לי כרטיס לייב וליו
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים תעשה WINDOWSUPDATE יש למיקורוסופט פיתרון לבעיה ותיבדוק ש ה PCI בו יושב הכרטיס אינו משתב IRQ עים ה AGP דן
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים תבדוק שהוא גם לא משתף IRQ במקרה עם איזה חלק O/B, למעט USB, או האם הוא משתף עם איזה כרטיס רשת "כבד" , אני מדבר על כאלה של 3Com.
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים מחבר הוא לא יושב בחריץ שמתחת ל agp אלא עוד אחד מתחתיו.איך אני יכול לבדוק איזה irq הוא משתתף.
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים elitegroup k7vzaכשהמחשב עולה, אחרי המסך הראשון יש לך את המסך של Pci device listing...כשזה עולה תלחץ על מקס Pause במקלדת ותראה האם כרטיס הקול משתף IRQ(זה השורה בצד הכי ימני) עם כרטיס אחר...בדקת בחוברת אם יש טבלה כזאתי?
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים אפשר לראות את זה גם במערכת ההפעלה עצמהאצלי ה-WIN XP מקצה IRQ לחומרה גם מעל לטווח של 0 עד 15 ואת זה אפשר לראות במנהל ההתקנים.
פורסם 2002 בינואר 123 שנים אפשר לראות את זה גם במערכת ההפעלה עצמהאצלי ה-WIN XP מקצה IRQ לחומרה גם מעל לטווח של 0 עד 15 ואת זה אפשר לראות במנהל ההתקנים.זהו שבחלק מהמקרים הACPI של חלונות XP תוקע את כל ההתקנים על אותו IRQ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.