פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים יש לי בעיהיש לי מחשב חדש עםwindows xp 32bitmotherboard abit ip43מעבד core2duo e73002gb memory ddr2graphic card : geforce 9800gtעכשיו המחשב עושה ריסט בכל מיני מצבים מוזריםלמשל כאשר אני מנסה לראות סרט הוא תוקע את המחשב ועושה ריסטאו לא מציג שום הודעה כחולהוביקשתי ממנו כאשר יש כשל מערכת להראות מסך כחולבנוסף בדקתי עם זיכרון אחר אולי הזיכרון הוא הבעיהאבל הזכרון טובמה יכולה להיות הבעיהמודה מראש לעוזרים.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים רוב הסיכויים שזה חום. כנראה שהמעבד מתחמם יותר מדי או משהו כזה, נסה לפתוח דלת צדדית של מחשב ותראה אם עוזר..
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר אממ לא נראה לי שזה חום אבל זה אפשרות אולי שלא סגרתי טוב את המאוררחוץ מחום מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב נכבהולא מרא מסך כחולתודה לעונים
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר תודה על העזרה חבר'ה,קודם כל המחשב עושה ריסט מבלי להציג שום הודעות שגיאה,בנוסף המחשב בן יום כולו חדש חדש דנדנש מהקופסא והווינדוס בסדר גמור,מה שכן יכולה להיות הבעיה שכל פעם מתי שהיתקנתי את הכרטיס מסך המחשב היה נתקע על מסך אז הורדתי דריבר חדש מהאתר של החברההתקנתי וזהו הותקן בהצלחהזו יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים תתן לנו קצת מידע שיהיה אפשר לעזור לך ריסטים יכולים להיגרם מאלף ואחת דברים המלצות שלי 1 תבדוק טמפרטורות עם everest ותעדכן 2 תריץ סקין דיסק 3תריץ ממטסט לזיכרונות למרות שציינת שהחלפת זיכרון ולא עזר 4תבטל את הריסט האוטומטי במחשב תעדכן בהצלחה אליאור
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים אפשר להוריד את הסימון שלא יעשה ריסטארט אחרי שגיאה ואז תראה את הודעת השגיאה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר כפי בתגובה הראשונההורדתי את הסימון אבל עדיין הוא עושה ריסט בפתאומיות[br]פורסם בתאריך: 26.12.2008 בשעה 16:02:24יש מצב יש התנגשויות חומרהדרך אגב לא יכול להיות טמפרטורה לא תקינה 1. המחשב היה מצפצף2. המחשב נתקע לי רק אחרי שלב מסויום שאני רואה סרטים או שאני מתקין נרוהעניין הוא שהוא נתקע בשלב הראשון של הסרט עוד לא רואים את הסרט פועלאני רואה את המחשב קופא לשניה ואז ריסטאני כמעט בטוח שזה התנגשות חומרה אני חושב להחליף את הלוחמה דעתכם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.