פורסם 2003 ביולי 422 שנים אובכן זאת שאלתי ; הסתכלתי על זכרונות מסויימים וראיתי שלייד כל זכרון יש מספר : 2100, 2700, 3200, מהם המספרים הללו ומה הם אומרים ?? יש לי עוד שאלה אם אפשר, מה זה OEM מה ומה זה שונה מ OEM שנמצא בכרטיס מסך ? תודה על התגובות וסליחה על הבורות
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אלה רוחב הפס במגה לשניה.OEM זו אריזה, או ללא אריזה ;D זה פשוט הכרטיס על דרייברים וזהו... {אולי עוד דברים קטנים}.
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אובכן זאת שאלתי ; הסתכלתי על זכרונות מסויימים וראיתי שלייד כל זכרון יש מספר : 2100, 2700, 3200, מהם המספרים הללו ומה הם אומרים ?? יש לי עוד שאלה אם אפשר, מה זה OEM מה ומה זה שונה מ OEM שנמצא בכרטיס מסך ? תודה על התגובות וסליחה על הבורות סלחתי על הבורות... עכשיו, המספרים מציינים את מספר הMB/S שהזיכרון יכול להעביר, זה מקביל לDDR 266,333,400 בהתאמה. יש OEM ויש RETAIL, אין הבדל בכרטיס עצמו, אבל יש הבדל במה שאתה מקבל עם הכרטיס (בדרך-כלל משחקים ותוכנות).
פורסם 2003 ביולי 422 שנים לפעמים זה רק משחקים ותוכנות וגם קורה שזה כבלים של תוספות וכל מיני דברים שחסרים לך אח"כ :
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר תודה רבה על התגובות ויש לי עוד שאלה , מה ההבדל בין TRAY CPU ל CPU BOX ?
פורסם 2003 ביולי 522 שנים אחד מגיע רק המעבד ללא קירור - TRAY והשני מגיע בקופסא עם מאוורר ונראה לי חוברת קטנה- BOX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.