עבור לתוכן

o.c ל9500gt

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה את דעתכם המקצועית.

האם כדאי לעשות o.c ל9500gt של palit ג'יגה זיכרון? האם הוא יעבוד טוב יותר במשחקים?

מערכת (הדברים החשובים):

E8500

מסך 19' Samsung t190p

רזולוציה 1600X1050 אם לא טעיתי

משחקים:

CoD5

Crysis

וכדומה

חשוב לדעת: הכרטיס כמובן לא מחובר לספק ואין לו מאוורר אלא רק צלעות קירור.

עשיתי test עם התוכנה של nvidia על אובר קלוק ממש חלש וזה נתן אישור.

מה דעתכם?

פורסם

אתה גם יכול לשרוף את הכרטיס במיוחד שאין לא קירור טוב

לא מומלץ

פורסם

אם אתה רוצה לעשות OC אז אתה צריך מאוור טוב שיחזיק אותו.

ד"א מה הטמפ' שלו במאמץ ובמנוחה והאם הוא נמצא על OC עכשיו?

פורסם

למה בכלל לעשות OC לכרטיס כזה חלש? זה לא שאחרי OC הוא כן יריץ לך משחקים כבדים...

פורסם

אלו מן תשובות אלה?!

כן, הרבה פעמים אפשר לעשות OC... דווח על טמפ' הכרטיס במאמץ עם מבחן כמו FURMARK ומשם נראה.

פורסם

מצטער שלא עניתי לשאלה של פותח הדיון, אבל DJ, אני בטוח שתסכים עם מה שאמרתי.

הרי כל הקטע בOC הוא שיפור ביצועים, אבל השיפור הזה לא עוזר אם הוא לא משמעותי (ברמה שתיתן לו להריץ משחקים כבדים על 1680X1050, אם זאת באמת הרזולוציה של המסך שלו)

פורסם

זה לא משנה... OC יכול לתת עוד קצת פילטר, ועוד קצת רזולוציה ועוד קצת בהגדרות... הכל יתקבל בברכה.

אני בעזרת OC ל8600GT יכולתי לשים יותר פילטרים ובמשחקים רבים כמו UT3 יכולתי לעבור מ1024X768 ל1280X1024 בזכות הכמה פריימים האלה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לעונים

דבר שני, אכן אעשה לו מבדקים בכמה תוכנות.

דבר שלישי, הכרטיס עצמו די מפתיע אותי כי הוא כן מריץ משחקים על הרזולוציה הזו (וכן זה מה שיש לי) באופן די חלק, כמובן לא פילטרים על הרמה הכי גבוהה.

השאלה שלי אם אפשר באמת להפעיל עוד קצת פילטרים עם אובר קלוק? לרזולוציה זה לא כל כך מפריע כי יש לו זיכרון של ג'יגה. חשבתי פשוט לקנות את 4850 אבל זה קצת יקר עכשיו במיוחד שאני צריך להחליף ספק. אם אני עושה אובר קלוק זה לא יעלה לי כלום חוץ אולי מעוד מאוור שישב מקדימה ויזרוק אוויר על הכרטיס.

לגבי צלעות הקירור על הכרטיס, הם די מאסיבים, השאלה כמה הם אפקטיבים? וחוץ מזה תמיד אפשר לחבר להם מאוור קטן עם אזיקונים ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים