עבור לתוכן

בחירה בין שתי ראוטרים אלחוטיים של בזק..

Featured Replies

פורסם

הגיע טכנאי בעקבות שדרוג לקו של 5 מגה..

ואמר שהגיע הזמן להחליף את האלקטל שקיים אצלי כבר איזה 8 שנים כדי שאוכל להנות מהמהירות שלי כמו שצריך.

הוא הציע לי 2 אופציות האחת: להחליף את המודם לא ציין את הדגם שמספקים

האופציה שניה : להביא מודם שהוא גם ראוטר ופשוט לחסוך את ההגדרה של המודם לחיבור עם הראוטר שקיים אצלי כבר (wrt54 v4).

הוא אמר שהוא ממליץ על הסימנס שכרגע הם מחלקים ויש גם אופציה להביא את הראוטר הלבן של אסוס שבזק חילקו עד לא מזמן.

מה אתם אומרים איזה ראוטר עדיף? או שבכלל כדאי רק לעשות שדרוג מודם

פורסם

יש לי את הסימנס מעולה ללא ניתוקים מהיר. טווח קליטה נחמד לא יותר

פשוט וקל לתפעול חיברתי אותו לXBOX360 קלט ישר בלי בעיות

הגדרות מתקדמות אם אתה רוצה לחסום תרשת אלחוטית ועוד.........................

פורסם

שניהם אותו חרא ועדיף שתישאר עם הציוד הנוכחי שלך אלא אם כן יש מגבלות טכנולגיות שלא מאפשרות לו לעבוד בתשתית בנוכחית שלך.

אגב המודמים של אלקטל הצפרתית הם הציוד קצה הכי טוב ששווק אי פעם ע"י בזק ללקוחות פרטיים.

פורסם

שניהם אותו חרא ?למה אני מרוצה מאוד אז למה חרא

מה הבעיה לא מצליח לגלוש ? ניתוקים? לא קולט? הנייד לא מתחבר בקלות?

הכל עובד מצוין וחלק לא רק אצלי אצל כל מי שהתקנתי אצלו

פורסם

כמי שעזר בהתקנת עשרות (אם לא מאות) ותמך בתקלות של מאות (אם לא אלפים :P) אני יכול בלב מלא שזה ציוד גרוע בעל אמינות מזעזעת. יש סיבה שבזק נותנים אותם עם אחריות של שנה בלבד.

אין בכלל מה להשוות לWRT54G.

בקשר למודם, אם אין לך בעיות איתו ואתה יכול להתחבר ל5 מגה, אין שום סיבה להחליף. תשמור את התענוג למתי שתהיה לך תקלה.

פורסם

אדון יניב קופר היקר, הדברים האלו נאמרים מוך ניסיון אישי של עבודה בתמיכה הכטנית של בזק שכמו שלענר יצא לי להיתעסק עם הציוד הזה על בסיס יומיומי ואני מכיר את הבעיות שלו כבר טוב מדי.

אני לא איכנס פה לתחום בקרת האיכות הגרוע של בזק על הציוד כי זה כבר לא נושא הדיון.

פורסם
  • מחבר

כמי שעזר בהתקנת עשרות (אם לא מאות) ותמך בתקלות של מאות (אם לא אלפים :P) אני יכול בלב מלא שזה ציוד גרוע בעל אמינות מזעזעת. יש סיבה שבזק נותנים אותם עם אחריות של שנה בלבד.

אין בכלל מה להשוות לWRT54G.

בקשר למודם, אם אין לך בעיות איתו ואתה יכול להתחבר ל5 מגה, אין שום סיבה להחליף. תשמור את התענוג למתי שתהיה לך תקלה.

אז זהו שיש בעיה שידרגתי לפני שבוע ל5 מגה ת'אמת שלא היו בעיות בהתחלה אבל עכשיו ביומיים שלוש האחרונים יש מין נפילות .. למשל היום אני ממש מרגיש כאילו אני מוגבל למגה וחצי אפילו פחות וזה גם אכן הנתונים שקיבלתי באתר התפעולי של בזק ועם מוקד הלקוחות.

בזק דיווחו כי אין תקלות בתשתית היום בצהריים הגיע הבחור לבדוק את הציוד שיש פה בבית ומחיבור לאלקטל שלי תוך חצי דקה הוא אמר לי שהבעיה היא במודם.

לטענתו בזק עובדת בפורטים שלא תואמים עם המודם של אלקטל וצריך לשדרג את המודם כדי לקבל תמיכה בקו של 5 מגה.

פורסם

אם שידרגו את הDSLAM שלך לפורטים של ADSL2+ אז באמת המצב לא טוב (כנ"ל למעבר מATM לethernet).

אתה יכול להחליף את האלקטל ב aztech 600e ברמת העיקרון.

פורסם
  • מחבר

אם שידרגו את הDSLAM שלך לפורטים של ADSL2+ אז באמת המצב לא טוב (כנ"ל למעבר מATM לethernet).

אתה יכול להחליף את האלקטל ב aztech 600e ברמת העיקרון.

כן זה כנראה למה שהוא התכוון שהוא אמר שאני צריך מודם שיתאים לדור השני של הadsl ולמה המצב לא טוב? היה עדיף להשאר עם התשתית הישנה?

והאם הדגם שציינת זהו מודם בלבד ולא ראוטר בנוסף?

פורסם

המצב לא טוב בגלל שאתה תצטרך להיפרד מאלקטל STH המעולה שיש לך עכשיו.

האזטק הוא מודם אבל אפשר לקנפג אותו גם כראטור לכל דבר, אבל אין לך שום משמעות לעשות זאת אם יש לך כבר את הנטגיר.

פורסם
  • מחבר

המצב לא טוב בגלל שאתה תצטרך להיפרד מאלקטל STH המעולה שיש לך עכשיו.

האזטק הוא מודם אבל אפשר לקנפג אותו גם כראטור לכל דבר, אבל אין לך שום משמעות לעשות זאת אם יש לך כבר את הנטגיר.

ד"אזה לינקסיס..

בגדול אתה מציע שאם אני מוכן להשקיע קצת כסף כדאי לקנות מודם משלוב ראוטר אמין וחזק ואם כן תוכל להפנות אותי לראוטרים מומלצים בתחום?

תודה רבה על המשוב בשעה מאוחרת שכזאת :)

פורסם

למה לקחת מכשיר משולב? אין לך פה שום יתרונות.

פורסם
  • מחבר

למה לקחת מכשיר משולב? אין לך פה שום יתרונות.

קצת איבדתי אותך פה.. אתה טוען שכרגע המודם שיש לי הוא בערך הדבר הכי טוב שיצא מבזק..

בשל שדרוג התשתית אני נאלץ להחליף למודם aztec+ שציינת שהוא בסדר ולא יותר מזה..

לא כדאי לוותר על 2 המכשירים (והלינקסיס די מיושן יש היום גירסא 9 או משהו אם אני לא טועה) ולקנות אחד חזק במקום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים